Hapimag Flims

We hebben de beste aanbieders voor Hapimag Flims voor je op een rij gezet:
Hapimag Flims
Wij zijn eral 5 keer geweest, in alle denkbare kombinaties en tijdstippen: kerst, januari, half maart, met kleinkids, en met kids: altijd tof geweest. alleen met kerst ,aken ze te weinig pistes gereed, en zit er teveel volk op de weinig wel geprepareerde pistes. Reden om niet meer met kerst te gaan.
Prima accomodatie, waar de skibus voor de deur stopt. Mooie ruime kamers en modern ingericht. Wij gaan nu voor de 4e keer en kunnen niet genoeg krijgen van het gebied dat alles te bieden heeft.

Hapimag Flims
wij gaan nu voor de 4 de keer naar flims . Het ski gebied is zalig en in de zomer kan je veel sporten beoefenen.
Wij zijn voor de 2 e keer in Hapimag resort in Flims geweest. Dus het bevalt ons hier prima, zeker voor de wintersport ideale ligging, en kwaliteit van de appartementen vinden wij erg belangrijk. App. liggen naast de gondel en er rijdt zeer regelmatig een gratis skibus naar de gondel, wat wil men nog meer. Echt een aanrader voor de verwende skier.
Wlan internet | Beschikbaar |
Cafe | Beschikbaar |