Scandic Ferrum
- Airconditioning
- Restaurant
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Scandic Ferrum voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtige kamers Ga naar accommodatieGrand Arctic
HotelGoed eten Ga naar accommodatieLaponia
Hotel Ga naar accommodatieTreehotel
HotelPrachtige kamers
- Hilde16-02-2020
Gastvriendelijk
We hebben hier niet geslapen maar we moesten een paar uur wachten in Kiruna tot we terug konden vliegen. Het is zondag vandaag en bijna alles is dicht in het stadje. Dit hotel ontving ons erg aardig en we konden zonder problemen hier op de bus naar het vliegveld wachten. De receptioniste wist precies wat er wel open was voor lunch en onze tassen konden in het bagage depot toen we elders gingen lunchen. De laatste uren mochten we gebruik maken van de lobby met al haar voorzieningen.
- aw2310-ehv11-07-2013
Prima hotel
Een groot hotel, centraal gelegen. Wij hadden een kamer met uitzicht over de mijnen in de verte. Kamer was prima in orde en netjes. Het ontbijt was uitgebreid en ook erg goed. Bij de receptie is een wnkeltje waar je nog allerlei (toilet)spulletjes kunt kopen en broodjes etc. Enige minpuntje: het hotel zelf heeft niet zoveel parkeerruimte.
- Toine25-07-2010
Onvriendelijke ontvangst
Hier 2 overnachtingen gehad. Onvriendelijke ontvangst van stug en onverschillig personeel. Kamer was redelijk, echter de slaapbank was net iets beter dan onbeslaapbaar. Ligging van het hotel in Kiruna is prima, middenin het centrum. Men adverteert hier met de slogan van het beste ontbijt van Noord Scandinavië. Inderdaad, het ontbijt is best goed. Maar we hebben in Noord Scandinavië toch ook wel beter gezien.
- Schönbächler23-02-2009
Scandic Ferrum in Kiruna sehr zu empfehlen
Wunderbarer Aufenthalt im Hotel Scandic Ferrum in Kiruna: Wirklich feines und üppiges Frühstücksbuffet. Absolut angenehme, eher weiche Betten. Erwähnenswert ist auch Sauna im 5. Stock samt Aussenfenster mit Blick über Kiruna zur Erzmiene hinüber. Direkt beim Info-Büro und sehr im Zentrum gelegen. Ideal für einige Tage Aufenthalt im schwedischen Lappland.
Hotel Scandic Ferrum info
Soort hotel