Laagste prijsgarantie

Tingsryd

7.8GoedScore uit 10 reviews

Heerlijke tijd gehad!
Door Kim Clevis op 11-08-2018

Heerlijke tijd gehad op deze camping. Mooie ruime plekken en prima sanitair. Werd goed schoongehouden.
Het zwemmen in het meer is heerlijk! Kinderen hebben genoten! Speeltuin is niet heel groot.
Niet heel veel Nederlanders, maar dat vond ik juist fijn ;)

Fijne nette camping
Door mirjam op 16-07-2016

Mooie ligging aan het meer. Wandelen, fietsen en vissen kan hier prima. Ligt wel aan doorgaande weg dus die hoor je. Genoeg te doen voor kinderen. Stacaravan schoon en ruim
Veel opbergruimte en grote hoekbank. Complete caravan.

Prijzige camping op eenprachtige plek
Door Arjan op 28-06-2013

Wij hebben hier gestaan tijdens het midzomer weekeinde. Een gezellige boel met alle Zweden in feeststemming. Ook het traditionele liedje zingen rondom de versierde paal heeft niet ontbroken. Het terrein is opgedeeld in veldjes met ruime plaatsen. Sanitair is uitstekend. Jammer dat je voor de douch moet betalen op deze toch al dure camping (5 SEK per 3 min). Al met al verder prima gestaan, maar wel een beetje duur.

Mooie plek, ligging aan een meer.
Door Anneke en Koert op 14-06-2013

Wij hadden een hut gehuurd en die was prima, alleen geen kookgelegenheid in de hut en dat vonden we niet prettig, bij de reservering staat namelijk gebruik met twee pitten om te koken, alleen staat er niet bij dat je centraal moet koken! Dus steeds heen en weer, als het mooi weer is is het al vervelend en met regen helemaal ! Sanitair was prachtig, ook goed schoon en douche gratis! Internet moet gekocht worden en dat gaat nogal moeizaam.

Camping aan het meer
Door Janijntje op 23-08-2012

Camping is centraal gelegen op loopafstand van het centrum en supermarkt.
Camping heeft mooie plaatsen voor tenten. Meer is geschikt om lekker te zwemmen. Ook is er in de buurt een overdekt zwembad.
Er is een nieuw gebouw voor het sanitair. Zeer goed verzorgd. Ook kun je de jacuzzi afhuren voor anderhalf uur.
Er is ook een ruimte voor het koken met een snelle vaatwasmachine, kostenloos.
Tevens zijn er mobile homes en huisjes te huren bij extreem slecht weer.

Schitterende camping in mooi gebied
Door Wouter op 21-07-2012

Camping ligt aan een schitterend meer met goede vismogelijkheden. Sanitair is in 2012 vernieuwd en erg goed en mooi. Het weer was dramatisch maar het sanitair werd goed schoon gehouden. Omgeving is leuk om te wandelen en plaatsjes in de buurt zijn gezellig. Personeel is aardig en zeer behulpzaam. Op de camping was geen nederlander te vinden wat erg prettig was. Prijs is aan de hoge kant maar wel de moeite waard.