Laagste prijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

We’ll be back
Door Anoniem op 24-08-2021

Leuke camping.Reserveer wel online vanuit NL voor het klimmen om teleurstelling te voorkomen. Dit is erg populair en gedurende de gehele zomer volgeboekt door met name groepen die van buitenaf komen.Zeer sportieve camping, niet voor luieren geschikt.

Een aanrader voor zomer en winter.
Door Anne en Lammy op 15-09-2019

Prima ontvangst bij de receptie.
Geweldig mooi park en huisjes. Huisje netjes schoon, prima bedden.
Alles aanwezig. Ligging huisjes mooi verspreid op het park, behoorlijk hoogte verschil. Op het park alles aanwezig, klimpark rodelbaan en meer speeltoestellen. Groot meer meer met bootverhuur etc. Voor winterdag is er een groot skigebied.
Echt niks mis mee.

Heerlijk!
Door Ash op 14-08-2019

Ruim opgezet vakantiepark aan een berg. De huisjes zijn ruim genoeg voor 2 volwassen en 1 kind. De twee slaapkamers hebben beiden een stapelbed, waarbij het onderste deel van één van de stapelbedden een twijfelaarformaat heeft. Het huisje is schoon opgeleverd en er is wifi aanwezig.
Er is veel te doen op het park (minigolf, rodelbaan, obstacle-course, boomtoppenadventure -> let op: als gast krijg je geen korting op deze activiteiten), er zijn veel wandelpaden in de omgeving en het fijne strandje aan het meer (zwemmen, suppen, varen) is goed te bereiken middels een wandelpad onder de weg door. Daarnaast is er genoeg te doen en te bezichtigen in de omgeving (binnen anderhalf uur rijden).
De receptie is vriendelijk, maar zakelijk/afstandelijk (bij uitchecken werd niet gevraagd of alles naar wens was, maar of we alles betaald hadden).

Isaberg

Volop activiteiten in prachtige omgeving
Door Tina op 25-08-2017

Geweldig knus gerenoveerd chalet voor 4 personen, service bij receptie en in restaurant erg gastvrij, volop (betaalde) activiteiten zoals klimmen, mountainbike, watersport, wandelen. Leuk strandje aan prachtig meer met springkussen in water en glijbaan. Als je van mooie natuur houdt kun je hier je hart ophalen, prachtige wandelingen gemaakt, veel klimmen en dalen. Kinderen vermaakten zich prima in hele leuke speeltuin.

Activiteiten in de buurt zijn meer op jongere kinderen (tm 8) gericht, bij slecht weer moet je flink eind reizen voor 'vermaak'. Activiteiten op park zijn niet goedkoop, wel goed begeleideling!

Mooi park met veel sportieve mogelijkheden.
Door Wilma op 18-08-2017

Wij hadden onze eigen mountainbikes mee. Er zijn veel routes uitgezet en er is een bikepark. Mooie speeltuin en een meer waar gezwommen kan worden met een glijbaan en trampoline in het water. Je kunt kajaks, kano's en waterfietsen huren. Ook zijn er veel wandelingen uitgezet. In Hestra (2 km) is een goede supermarkt en een pizzeria/grill. Jönkoping is een leuk stadje op een uurtje rijden. Huisjes zijn klein maar leuk ingericht. Bedden zijn niet al te best. Een leuk park waar je je prima een week kunt vermaken.

Prima
Door P op 01-08-2017

Ons laatste bestemming van een rondreis Noorwegen/Zweden. Wifi net genoeg(wij zaten aan buitenzijde park)
Huisje ok. Schoon en functioneel.
Wij konden naar het moosepark ivm 'gratis kaarten' maar ik zou er nooit voor betalen.