/Zuid-Afrika/Mpumalanga/Marloth Park

Vakantiehuizen Marloth Park

Populair
Vakantiehuis
Zuid-Afrika
Mpumalanga
Marloth Park

Wat zeggen bezoekers over

Marloth Park

60 reviews

10
Uniek en schitterend park!
Door Fam Huisman op 04-01-2020
Gereisd met vrienden

Marloth Park is een uniek park met grotendeels nog ongerept natuur. Alleen een hek dat het scheidt van het beroemde Kruger National Park waardoor je er heerlijk kunt wandelen of fietsen langs de Crocodile River en tussen de ongevaarlijke wilde dieren!!

9
Fantastisch
Door Bonita op 16-11-2019
Gereisd met vrienden

Wij hebben geboekt bij Ntshava (Pieter Blaak) en wij hebben het echt Fantastisch gehad!! Goede sevice, goede accommodatie en een super host, top gids in het Krugerpark en fantastische bezienswaardigheden. Ga zeker weer boeken bij Ntshava in de toekomst.

8
prachtige natuur, alle dagen opstaan met de dieren
Door fam de roeck op 06-10-2019
Gereisd met partner

Ga aub nooit met ntshava(pieter blaak), we hadden geboekt voor een luxevilla en kwamen terrecht in een huisje met kapotte meubelen, na een week konden we verhuizen naar the call of africa, een prachtige lodge in marloth park; maar een vergoeding voor het hoge bedrag dat we hadden betaald; hebben we nog steeds niet gezien, gelukkig hadden we een goede host(rina) die er alles voor gedaan heeft om onze huwelijksverjaardag toch nog te kunnen vieren daar

7
prachtige omgeving!, natuur en dieren!
Door fam de roeck op 06-10-2019
Gereisd met partner

Prachtige omgeving, maar ga nooit in zee met Pieter blaak(ntshava)!we werden eerst voor onze huwelijksverjaardag in een hutje met kapotte meubels gedumpt!hadden nochtans getald voor een luxevilla!gelukkig was er onze host Rina en zo zijn we terecht gekomen in 'the call of africa'een prachtige woning waar je dagelijks de dieren ontmoet!

9
Heerlijke locatie , zeker voor kinderen
Door Marian robbesom op 13-03-2019
Gereisd met vrienden

Heerlijk Park gelegen onder / tegen het krugerpark aan op korte afstand van de crocodilbridge bridge gate waar het wild zoals zebra’s ‘zwijntjes , impala s ,giraffes, gnoes enz. vrij rondloopt . Vrij toegankelijk en leuke lodges en 5 restaurants aanwezig. Je kunt er een huisje huren via internet of touroperator of in een lodge gaan logeren . Vanuit het marlotpark worden ook game drives gegeven naar het krugerpark terwijl je in het marlotpark zelf overal het wild rond ziet lopen . Zelf verbleven wij in de Tinyiko kruger lodge , tot nu toe het beste was we daar tegen gekomen zijn qua service hygiëne en veiligheid , maar je hebt zo veel keus uit lodges en ook enkele restaurants in het park . Verder is er een tankstation en zijn er diverse winkeltjes .

8
Heerlijk verblijf gehad.
Door Elsbeth op 04-02-2019
Gereisd met partner

15 dagen verbleven in huis in Marloth Park. Heerlijk gehad, bijna iedere dag via de Gate van Crocodile Bridge het Kruger Park in. Dat is maar 10 minuten rijden van Marloth Park. Maar ook op het park zelf genoten, van alle dieren die er rondom ons huis liepen. Ook qua voorzieningen is het prima. 2 supermarkten ( wel beperkt aanbod, maar alle dagelijkse behoeften zijn er te koop) Een aantal goede restaurants., benzinepomp , is ook erg handig en niet duurder dan buiten het park. Kortom als je niet wilt, hoef je niet van het park af. En voor de liefhebbers is er ook nog een zwembad.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.