The Wild Bunch
- Airconditioning
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Vakantiehuis The Wild Bunch voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisPrachtig gelegen Ga naar accommodatieSadadu
VakantiehuisGoede prijs/kwaliteit Ga naar accommodatieUbuntu Bush House
VakantiehuisPrachtig gelegen Ga naar accommodatieKhamkirri
VakantiehuisGoede prijs/kwaliteit
- Stefan Van der Voort03-04-2022
One in a life time
Heerlijke plek met zoveel verschillende dieren die een bezoekje komen brengen aan The Wild Bunch. Zowel overdag als 's nacht. Heel bijzonder. The lodge is ruim, de braai smaakt goed, het zwembad verkoelt en de vuurplaats romantisch, zeker met een gitaar erbij. Een absolute aanrader!!
- Miela Habieb03-04-2022
Mooiste ervaring ooit
Wat een geweldig verblijf. Zo mooi ingericht en heel goed geregeld. Contact gaat heel makkelijk en ze proberen er alles aan om je echt het gevoel te geven van zuid afrika. Dat lukt in dit huis zo goed met zoveel dieren die dagelijk langs komen. Wij gaan zeker weer terug en raden dit iedereen aan
- PA Blans03-04-2022
Fantastisch huis met zwembad.
- Annemarie Blans03-04-2022
Fantastisch
Hat is een heel fijn en fantastisch huis, het is echt en Walhalla voor natuur liefhebbers er komen zo veel beesten voor de deur om wat eten te halen , en het Krugerpark is vlak bij . Ik heb echt genoten van jullie mooi huis en ik kom ook zeker terug. Bedankt voor alles ☀️👍
- Fam Huisman04-01-2020
Indrukwekkend
Wat een indrukwekkende vakantie hebben wij gehad in dit geweldige huis!! Geen tijd om ons te vervelen...s’ morgens rustig wakker worden op de veranda met koffie en bezoek van giraffen, s’ middags dobberen in het zwembad terwijl de zebra’s naast je staan te drinken …en s’ avonds lekker een drankje doen bij de braai met het bezoek van de bushbabies. Elke dag weer een verassing welke dieren je komen bezoeken….echt onvergetelijk. Pluspunt: prijs…zeker in vergelijking met het duurdere Krugerpark Minpunt: de tijd vliegt voorbij 😊
Aanrader ….zeker gaan. We will be back soon.
- Hygiëne
- Nel Blans23-06-2016
Fantastisch huis!
Echt een aanrader, mooi ruim huis met de dieren voor je deur (apen zeebraas giraffen enz) Het huis is kwalitatief heel goedkoop.Er zijn verschillende restaurants en winkels op het Marlot Park. Kruger Park ligt ongeveer 15 minuten rijden. Samen met de familie een onvergetelijke vakantie gehad. Dankjewel voor het mooie schone huis. We komen zeker weer een keer terug.
- Dhr de Flow21-06-2016
Waanzinnig, wat een huis. Echt een aanrader!
Dit huis is echt geweldig!
Het ligt naast Kruger Park, dus het is super makkelijk om dagelijks naar Kruger te rijden wanneer je maar wilt. Het huis ligt heel mooi in de 'Bush' en is van alle moderne gemakken voorzien. Het huis is erg ruim met een geweldig terras en kleine zwembad. De slaapkamers zijn ruim, de bedden zijn goed en de badkamers schoon met een heerlijke douch.
Er kwamen konstant dieren langslopen zoals Zebra's, Impala's, Kudu, Gnoe's, Bushbuck en zelfs Giraffen...Ook zijn er allerlei andere dieren te zien (teveel om op te noemen) 's avonds kun je proberen Bushbabies met bananen te lokken en er komen vleermuizen om van de bananen te genieten.
Als je van Afrika houdt, van de natuur houdt, van Kruger Park houdt is dit absoluut de juiste plek voor je...
Deze villa is een echte aanrader en ik zal hier zeker weer terugkomen. De eigenaars zijn super aardige mensen en zijn gek op de natuur en de dieren, dit straalt er ook van af.
- Kees en Elma Dalhuijsen21-06-2016
Fantastische plek, 'wild' en relaxed!
Binnen en buiten genoeg ruimte om met meerdere mensen heerlijk te kunnen genieten. Helemaal compleet met lounge hoek, plungepool, grote braai, zelfs een plek om een kampvuur te maken. Prima bedden! Wat een luxe om vanuit je eigen huis naar de rivier te kunnen gaan en daar met een hapje en een drankje het langslopende wild te kunnen aanschouwen.... Ervaringen om nooit te vergeten. Ook onze zuid-afrikaanse familie weet het zeker: Marloth Park is veeeeeel prettiger dan de Kruger!!!!! We hopen volgend jaar terug te kunnen gaan. Diana en Nils jullie hebben een wereldplek die we aan iedereen kunnen aanraden!
Vakantiehuis The Wild Bunch info
- WasmachineBeschikbaar
- VaatwasmachineBeschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)