Tijdelijk geen boekingskosten

• Airconditioning
  • Sportfaciliteiten

Mhofu

9.8FenomenaalScore uit 252 reviews

Waanzinnig mooie plaats als je van de natuur houd.
Door Hans Goossens op 10-09-2023

Als je van de natuur houd dan moet je hier naar toe. Ligging van Mhofu is fantastisch. 200 meter van de Crocodile river waar je nijlpaarden, olifanten en zelfs leeuwen kunt spotten. Bij het huis zelf komt ook alles bij jou aan de veranda. Van gnoe’s tot zebra’s en van mangoesten tot kudu’s. Als klap op de vuurpijl kwam er zelfs een giraf even gedag zeggen in de tuin. Gewoonweg geweldig. In het Krugerpark ben je in 20 minuten en op het park ( Marlothpark) zelf zijn alle voorzieningen aanwezig die jouw vakantie helemaal compleet maken.

Geweldig huis dat elke keer weer blijft trekken
Door Frenk van der Vliet op 08-08-2023

Ben inmiddels 6x in Zuid Afrika geweest waarvan de laatste 4 keer in Mhofu. Het voelt al bijna als thuiskomen. Wat een geweldig huis op een geweldige plek. Voor ons als natuur liefhebbers een plek uit duizenden. Van alle gemakken voorzien biedt het je alle tijd en rust om dieren te observeren. Niet alleen in Kruger maar ook in Marloth zelf.

Echt geweldig "home away from Home"
Door Tonia Vervoort op 05-07-2023

Wat was het heerlijk in het Mhofu huisje. Ik ben zelf opgegroeid in Zuid Afrika maar Marloth Park was zo leuk. Mijn favoriete dier is de wrattenzwijn en deze kwamen de hele dag door op bezoek samen met Kudu, Bushbuck en veel andere dieren. Zo zit je op de veranda in de dierentuin. Brokjes voor de dieren zijn te koop in de winkels van Marloth Park en als je durft eten de dieren uit je hand. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Heerlijke bedden en warme douche met een flinke straal. In de keuken alles wat je nodig hebt om te koken en zelfs een drinkwaterkraan met water uit een bron. De fijne veranda met een grote tafel waar je kan eten en ontspannen. Het weer was in juni geweldig, elke dag blauwe luchten en een zonnetje, lekkere droge warme lucht. Het Kruger Park is 20 minuten rijden en zo heb je een hele dag om te genieten van o.a. de Big Five. . Soms gaat de elektriciteit uit maar in de vensterbank staat noodverlichting. GEWELDIG!

Geweldig!
Door Adrie en Robert Zondervan op 19-03-2023

Ondanks de orkaan Freddy hebben we ons uitstekend vermaakt! Wat een feest om in Mhofu te verblijven… Bij aankomst in het dorp denk je al; er lopen hier impala’s over de weg. Op het eind van je vakantie heb je er zoveel gezien dat je het bijna niet meer bijzonder vindt…. Maar wat is het leuk om al die beesten in je tuin te voederen. Daarnaast natuurlijk Kruger. Je bent er binnen een kwartier en wat is het daar fijn… Niet te druk en de big five binnen een paar dagen gespot. Het huis van Wilma en Ivo is heerlijk. Een goed uitgeruste keuken, twee badkamers, een heerlijk veranda en de inrichting warm en Afrikaans! Kortom; we hebben genoten en een enorme hoeveelheid vogels en dieren gespot. Dank 🥰

Dé plek voor al je zintuigen!
Door David & Bowien op 06-03-2023

Dit is een fantastische plek in een fantastisch omgeving voor al je zintuigen. Wij hebben hier de tijd van ons leven gehad in een heerlijk huis met iedere ochtend bij onze koffie veel dieren op de plaats! En…Kruger Park is zo dichtbij! Wilma & Ivo voorzien je van alle informatie en hun kennis. Wij willen weer!

Het complete plaatje!
Door Patrick Kersten op 11-01-2023

Hier moet je heen gaan als je de complete beleving zoekt van het Kruger-gevoel, het huis in Afrikaanse sfeer, je eigen mini Kruger in de tuin en de fantastische sfeer!

Sadadu

9.4

Ubuntu Bush House

9.1
    Zuid-AfrikaMpumalangaMarloth Park

Naboomstraat 3169 (Marloth Park)

9.3

Kruger Estate Wild Olive