Ben je op zoek naar goed beoordeelde bestemming voor je vakantie in Zambia? Hieronder vind je alle bestemmingen in Zambia.

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Zambia bij :
Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

15 Bestemmingen Zambia

Zoeken binnen de huidige resultaten:
Ben je van plan op vakantie te gaan naar Zambia, maar weet je nog niet welke vakantiebestemming het beste bij jou wensen past? Geen probleem, want op deze pagina vind je een overzicht van de populairste vakantiebestemmingen van Zambia. Klik op de naam van de vakantie bestemming van jouw keuze om meer gedetailleerde informatie over deze bestemming te krijgen. Bij de meeste vakantiebestemmingen kun je ook reviews vinden van reizigers die jou reeds voorgingen. Vergeet daarnaast niet om naar de foto’s en video’s van de vakantiebestemming te kijken, deze kunnen je vaak een nog completer beeld geven van wat je te wachten staat.
Ga je op vakantie naar Zambia? Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantiebestemmingen in Zambia. Op Zoover vind je reviews van 7 Campings, 18 Hotels, 1 Bed and Breakfast, 3 Chalets, 26 Lodges en 1 Pension in Zambia. Je kunt 23 vakantiefoto's van Zambia bekijken op Zoover. is de meest geliefde vakantie regio in Zambia. Klik voor overige regio’s op het kaartje of in de lijst eronder. De meest beoordeelde bestemmingen van Zambia zijn Livingstone. Populaire dagjes uit in Zambia zijn Victoria Falls.