Zoover
Hotel Olympic Palace Resort & Convention Center

Hotel Olympic Palace Resort & Convention Center

Hotel
8,5

Fantastisch

Score uit 224 reviews

Beoordeling van bezoekers

  • Ligging8,5
  • Service9,1
  • Prijs/kwaliteit8,7
  • Eten8,0
  • Kamers8,8
  • Zwembad8,6
  • Hygiëne8,9
  • Kindvriendelijk8,3

10

Fantastisch

José
11-10-2019
  • Ligging10
  • Service10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Eten10
  • Kamers10
  • Zwembad10
  • Hygiëne10

Zodra je binnenloopt is de Olympic Palace sfeer voelbaar, zichtbaar. Een smaakvol, elegant ingericht hotel waarbij je als gast wordt behandeld. Wij zijn hier nu voor de 3e keer geweest en voor de 2e keer dit jaar. Bij binnenkomst op de kamer zagen wij het grote balkon enigzins aan de schaduwzijde lag. Toen ik dit zei tegen de vriendelijke receptionist, Vasalis, heeft hij alle moeite gedaan om een kamer voor ons te vinden die naar onze zin was. Dan begin je je vakantie met een fijn gevoel. De vriendelijkheid van het ieder personeelslid is oprecht en prettig daardoor heb je echt het gevoel dat er alles aan wordt gedaan om je als bezoeker welkom te voelen.

Gereisd Met partner in oktober 2019
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 12-10-2019

Dear valued guest,

Let us take the time to thank you for reviewing our property with such lovely comments following your stay with us.

We are happy to have provided you with an enjoyable experience and we are proud to have a dedicated team of professionals in our team who are all eager to give their best services. Your comments are of a great value to us. It is always rewarding for our efforts to receive such a positive feedback, especially concerning our staff members and the facilities provided.

We hope we will have the opportunity to welcome you back in our resort very soon,

Best regards,

10

Uitstekende keuze voor een mooie vakantie.

R.P. Hendriks
9-10-2019
  • Ligging9
  • Service10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Eten10
  • Kamers9
  • Zwembad9
  • Hygiëne10

Uitstekend 5 sterren hotel met een relaxte sfeer. We hadden een mooie ruime kamer met zeezicht op de derde etage . Het eten, in buffetvorm, was heel goed, niets op aan te merken. Er is een privé strand met gratis ligbedden; strandhanddoeken worden dagelijks gratis verstrekt door het hotel.

Kortom: uitstekende keuze voor een mooie vakantie.

De auto gehuurd bij verhuurbedrijf Speedway wat is gevestigd in het hotel. Deze huurauto was nagenoeg nieuw en met weinig kilometers op de teller. De prijs was zeer aantrekkelijk. Goede service. Aanrader om hier de auto te huren.

Gereisd Met partner in september 2019
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 11-10-2019

Dear valued guest,

Thank you for your very favorable review as well as for taking the time to post it on Zoover; this is greatly appreciated by all of us here at the Olympic Palace.

We are very happy to read that you perceived Olympic Palace to be an excellent hotel and would like to warmly thank you for all the positive comments made.

Once again, thank you for your review; we are very grateful and truly hope that you will choose our hotel once again for another great holiday in Rhodes.

Warmest regards,

8

half pensioen is prima, let wel op de drank prijs

Cees
8-10-2019
  • Ligging8
  • Service8
  • Prijs/kwaliteit8
  • Eten6
  • Kamers9
  • Kindvriendelijk6
  • Zwembad8
  • Hygiëne9

we verbleven op basis van half pensioen wat ik zeker kan aanraden, all in upgrade was 40 euro per pers per nacht. Hebben we niet gedaan, wel meerdere keren diner gewisseld naar lunch. Buiten kun je voor een redelijke prijs prima eten. Whispers een half uurtje lopen, zeker het loopje waard. Eten is in het hotel op buffet basis van een redelijke tot goede afwisseling en kwaliteit, drankjes zijn best prijzig. Handdoeken voor zwemmen worden dagelijks gewisseld. Bedjes zijn ruim aanwezig, ook aan het privé strand, wel even bij de zebra oversteken, ze stoppen pas als je er 1 voet op zet. Rodos stad een aanrader, taxi op straat regelen, voor 9 euro zit je er, als je m bij balie bespreekt is het 12,30 ! Kamer was zee zicht, ruim, netjes, en goede bedden. werden dagelijks schoon gehouden. Al met al een goede basis van waar uit je Rhodos kunt ontdekken.

Gereisd Met vrienden in september 2019
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 10-10-2019

Dear valued guest,

Thank you for the time devoted to write this positive review following your stay at the Olympic Palace.

We are pleased to read that you had nice holidays with us and that you really enjoyed the facilities and services provided. It is always rewarding to know that we have managed to meet a guest’s expectations and remain committed in our efforts of maintaining the highest standards possible.

In regards to the comment made of having a steep pricing policy, kindly note that our prices on the drinks are in line with those charged by other five star hotels in Rhodes and can only apologize if those seemed to be unreasonable.

Regarding the main road we can only apologize at the moment for the appalling driving behavior of certain individuals. As you can appreciate most hotels in Ixia do not offer an underground passage due to licensing reasons.

As far as the extra charge of 2€ is concerned for ordering a taxi from the reception, kindly note that this is a policy of the taxi company in Rhodes and the hotel is not involved at all. In addition, as the reception inform the guests, you can stop a taxi outside of the hotel in the main street to take you to your destination and there are no extra charges added.

We look forward to welcoming you back in our hotel in the not so distant furure.

Kind regards,

8

Geen tweede keer

Den Uijl
1-9-2019
  • Ligging7
  • Service9
  • Prijs/kwaliteit7
  • Eten7
  • Kamers8
  • Zwembad8
  • Hygiëne7

Mooi hotel, vriendelijk personeel. Buffetten goed, maar elke dag hetzelfde. Jammer dat de all inclusief formule die drankjes van mindere kwaliteit zijn als voor betalende gasten. Ook op het privé strand is geen drankje te krijgen en de midgetgolf op het eigen terrein moet betaald worden en ook daar zijn de drankjes niet inbegrepen. Kopen bij de juwelier in het hotel, pas op.Bij mij is de goedkopere ketting ingepakt die ik op de laatste dag kocht i.p.v. de ketting die ik betaald heb. Jammer, voel me nu toch opgelicht bij thuiskomst. Past en verwacht je niet bij een 5 sterren hotel. Het plaatsje Ixia stelt niet veel voor, Rhodos stad is zeker een bezoekje waard.

Gereisd Met vrienden in augustus 2019
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 4-9-2019

Dear valued guest,

Thank you for taking the time to bring your feedback to our attention.

Kindly note and without wishing to be unsympathetic, Olympic Palace has an official star rating of 5 stars awarded by the Greek National Tourism Organization (GNTO) and felt sorry to note that this was not fully in line with your expectations of an International five star hotel.

We felt sadden to read the comments made in regards to the food variety offered.Please note as an International resort we do take into consideration and offer as many choices as possible & we would like to assure you that your comments have been relayed to both, the hotel’s Chef & General Manager.

As far as the all inclusive drinks are concerned, kindly note that you are aware of the all-inclusive package before you arrive & that you are entitled to have local spirits on the all-inclusive basis.However,we don’t have similar complaints to suggest that there is an issue with the quality of our drinks offered.

Regarding the mini golf, please be informed that it is not included in the all-inclusive basis and neither advertised to be as well as there is no such a description for a beach bar neither in our website nor in our cooperative travel brochures and we are sorry to note that you expected these facilities to be free of charge.

In regards to the jewellery shop and the serious claim that you mention,we would like to ask you to contact us via email with all the details of your visit in the shop,such as date,time,photos of the items that you purchased and anything else that could help us investigate on this regard.However, we would like to state that we have never received a similar claim about our jewellery shop through our long-term cooperation.

Once again thank you for taking the time to review our hotel following your recent stay;we can only apologize again at this stage for any inconvenience caused & very much hope that you had some level of enjoyment out of your holiday in Rhodes.

Kind regards,

7

Prima hotel

Aniek
23-7-2019
  • Ligging8
  • Service8
  • Prijs/kwaliteit7
  • Eten6
  • Kamers8
  • Kindvriendelijk7
  • Zwembad7
  • Hygiëne8

Heel mooi hotel met vriendelijk personeel! Wij hadden een mooie grote kamer met een vrij ruim balkon aan de achterzijde van het hotel. De hygiëne was prima, de kamer werd iedere dag goed schoongemaakt en we kregen iedere dag nieuwe handdoeken voor aan het zwembad en een nieuwe fles water dus dat was top!

Het eten vonden wij persoonlijk iets minder. Wij vonden dat er wat weinig keuze en variatie in het eten was, het eten was lekker maar er was iedere dag een beetje hetzelfde aanbod. Ik zou daarom ook geen all inclusive aanraden, in de straat bij het hotel zijn ontzettend veel leuke restaurantjes waar je in de middag of avond zou kunnen gaan eten.

Een echt minpunt was dat er ontzettend veel krekels bij het hotel zitten die vanaf 06.00 uur tot +/- 21.30 uur een hels kabaal maken. Natuurlijk kan het hotel daar niets aan doen maar het gaat wel ten koste van de rust.

Gereisd Met partner in juli 2019
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 28-7-2019

Dear valued guest,

We greatly appreciate the time taken to review our hotel and we would like to take this opportunity and warmly thank you for the positive comments made.

We felt sadden to read the subsequent comments made in regards to the food variety offered. We do understand that each nationality of guests expects a different type of cuisine, however please note as an International resort we do take into consideration and offer as many choices as possible.We can only apologise at the moment should your expectations could not be met on this aspect of your holiday and would like to assure you that your comments have been relayed to both, the hotel’s chef & general manager.

We are sorry to hear that you had a disturbance by the crickets but as mentioned by you,we cannot do anything to minimise the sound of the crickets since it is a natural environment and they are all around Greece.

We would like to warmly thank you once more for the positive comments made and look forward to welcoming back in our resort soon.

Warmest regards,

Olympic Palace Team

9

Super hotel, fantastisch!

Carin
6-6-2019
  • Ligging9
  • Service10
  • Prijs/kwaliteit9
  • Eten9
  • Kamers9
  • Kindvriendelijk9
  • Zwembad9
  • Hygiëne9

Wat een prachtig hotel. We hadden een kamer met zeezicht en een riant balkon met zitje en twee luxe strandstoelen. Aanrader! Het personeel is ontzettend vriendelijk, alles wordt super schoon gehouden, ook de toiletten bij het zwembad waren erg schoon en erg mooi. Bij het zwembad genoeg (goede!) ligbedden, wanneer je ook kwam. Ook de buffetten waren erg goed, variatie genoeg en regelmatig live bereiding van gerechten. Dat we naar de tafel begeleid werden heb ik niet als vervelend ervaren, dat kwam de doorstroom van de gasten alleen maar ten goede. Het werkte als een geoliede machine daar, knap!

Wij gingen regelmatig “een drankje doen” bij de Eclipse bar, waar de dame achter de bar weet wat hospitality inhoudt, compliment!

Als we ooit terug gaan naar Rhodos wordt het wederom het Olympic Palace hotel!

Gereisd Met partner in juni 2019
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 7-6-2019

Dear valued guest,

Thank you for the time devoted to write this excellent review following your stay at the Olympic Palace.

We are pleased to read your description as a wonderful hotel and that you really enjoyed the facilities and services provided. It is always rewarding to know that we have managed to meet a guest’s expectations and remain committed in our efforts of maintaining the highest standards possible.

We look forward to welcoming you back in our hotel for yet another great holiday in Rhodes.

Warm regards,

9

Hotel met allure, fijn personeel en super schoon.

G Koning
18-5-2019
  • Ligging9
  • Service9
  • Prijs/kwaliteit9
  • Eten9
  • Kamers9
  • Zwembad9
  • Hygiëne9

Dit is een heel mooi ingericht hotel, alles ziet er nieuw en heel schoon uit. Wij hadden mooie kamer aan zeezijde balkon met tafel, stoelen en 2 ligbedden. Kamer ruim met koffie/thee faciliteit , koelkast en elke dag krijg je een fles water, ook met de douche artikelen doen ze niet karig. Al het personeel is super aardig en professioneel. Mooie loungebar met bijna dagelijks pianomuziek, dat mag van ons wat meer afwisselingen. Eten & drinken was echt heerlijk, wij vonden genoeg variatie voor 2 weken wij hadden all inclusief voor een hele schappelijke prijs voor een 5 sterren hotel. Mooi zwembad met meer dan genoeg mooie ligbedje en pasasols , hoe laat je ook kwam er was altijd voldoende keus uit bedjes, aan het strand een privé gedeelte voor het hotel met kleedhokje en toilet, ook genoeg bedjes. Al met al was dit de vierde keer dat wij op Rhodos waren en het was weer heerlijk, als wij een 5e keer gaan dan zeker weer in dit hotel.👌

Gereisd Met partner in mei 2019
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 21-5-2019

Dear valued guest,

Thank you for the time devoted to write this excellent review following your stay at the Olympic Palace.

We are pleased to read that you had great holidays with us and that you really enjoyed the facilities and services provided. It is always rewarding to know that we have managed to meet a guest’s expectations and remain committed in our efforts of maintaining the highest standards possible.

We look forward to welcoming you back in our hotel for yet another great holiday in Rhodes.

Best regards,

9

Lekker en vermakelijk

bakker
3-12-2018
  • Ligging8
  • Service8
  • Prijs/kwaliteit8
  • Eten9
  • Kamers9
  • Kindvriendelijk9
  • Zwembad9
  • Hygiëne8

Heerlijk hotel erg goed en heerlijk zwembad

Gereisd Met partner in oktober 2018
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 9-4-2019

Dear valued guest,

Thank you ever so much for taking the time to review our hotel on Zoover.

We are delighted to read that you have enjoyed the hotel’s services and facilities and that you had a nice stay overall.

We hope to have the pleasure to welcome you back in Olympic Palace should your future travel plans call for a trip to Rhodes.

Best regards,

9

Super aanrader!!

E van Gerdingen
1-12-2018
  • Ligging9
  • Service10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Eten8
  • Kamers9
  • Zwembad9
  • Hygiëne10

Prachtig hotel, zowel van buiten als van binnen. Super vriendelijk personeel en elke dag keurig schoongemaakt. We konden de kamermeisjes vragen als we iets extra nodig hadden, nooit een probleem. We kregen zelfs een knuffel toen we weg gingen van een van de dames. Ook in het restaurant voelden we ons een graag geziene gast en elke avond verder we naar een tafel begeleid door een vriendelijke man. Maar zorg ervoor dat je normale schoenen draagt en geen slippers!! Het hotel heeft een prachtig zwembad en tuin met heerlijke zitjes. De rooftopbar is elke avond super gezellig, maar wel heel druk. Aan de overkant van de weg het strand, waar we altijd wel een bedje konden vinden. Er is ook toezicht. Naar Rhodos stad is met de bus maar 1 euro 50. Maar het is een gok wanneer de bus komt. Rijden wel paar keer per uur. Je kunt ook voor 10 euro een taxi nemen.Kortom, we hadden een geweldig vakantie mede dankzij dit hotel

Gereisd Met partner in september 2018
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 9-4-2019

Dear valued guest,

It is particularly warming to receive such a positive review as well as to know that our efforts to provide authentic hospitality are so much appreciated by our guests. We are truly pleased to read your comments regarding the accommodation standards as well as the delicious food offers and we would like to warmly thank you for that.

It was a real pleasure accommodating you at the Olympic Palace and look forward to welcoming you back in our resort for yet unforgettable holiday in Rhodes.

Warmest regards,

10

Fantastisch

Sjannie Vogels
1-12-2018
  • Ligging10
  • Service10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Eten10
  • Kamers10
  • Kindvriendelijk10
  • Zwembad10
  • Hygiëne10

Alles is in een woord geweldig. Hotel zeer schoon en alles is perfect op elkaar afgestemd. Zeer vriendelijk personeel en altijd behulpzaam indien je iets nodig hebt of een vraag hebt. Wij gaan vaak op vakantie maar hebben het nog nooit ergens zo naar ons zin gehad. Wij hadden problemen met onze tablet op onze kamer, dit gemeld bij de receptie en wat schets onze verbazing , we kregen zolang een laptop te leen die nog nieuw in de doos zat, zonder enige betaling, geweldig toch.

En ik moet zeker het entertainment niet vergeten, een heel close en sociale team, die werkelijk alles deden voor de gast wat in hun vermogen lag.

Dus een een woord het geweldigste hotel dat wij ooit hebben geboekt.

Hun 5 sterren meer dan waard.

Gereisd Met partner in juli 2018
Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 9-4-2019

Dear valued guest,

There are not enough words to express our gratitude for the feedback provided in your review; this is really the best way to reward all of us working for the Olympic Palace and it is very much appreciated indeed.

We are delighted to read that you consider our resort to be the best hotel you have ever stayed in and you have truly enjoyed the facilities and services offered.

On behalf of the management and staff we would like to warmly thank you once more for the positive comments made and look forward to welcoming back in our resort soon.

Warm regards,