Sheraton New York Times Square
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen29 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 1605 Ga naar accommodatieBeacon
HotelZeer schoon6 juli (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogiesp.p. vanaf€ 1731 Ga naar accommodatiePark Central
HotelZeer schoon13 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogiesp.p. vanaf€ 1588 Ga naar accommodatieYotel New York
HotelZeer schoon19 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogiesp.p. vanaf€ 1524
- Patrick15-08-2014
Aanrader!
Dit hotel heeft een geweldige ligging, 300 meter van Time Square en 400 meter van Central Park. Dus een hele goede uitvalbasis om New York te ontdekken/bezichtigen. Ontbijt is in Amerikaanse hotels altijd duur, maar er zijn in de directe omgeving voldoende gelegenheden om een ontbijt te scoren tegen redelijke prijzen. Kamers zijn standaard maar voldoende, wij zaten op de 40e verdieping met een prachtig uitzicht over Central Park.
- jeanne.davies30-04-2014
- S18-02-2014
Zeer centraal
We hebben een week in dit hotel geslapen. Supercentrale ligging. Keurige kamer, maar niet echt bijzonder (de centrale ligging is het mooist van dit hotel). Omdat we er tijdens de NY marathon waren was het belachelijk duur voor wat je kreeg. Toch raad ik dit hotel aan, kamer is niet bijzonder, maar je zit midden in NY, wat wil je nog meer?
- Anita evers09-03-2012
Goed, centraal gelegen hotel
Goed hotel en super centraal gelegen. Vriendelijk, behulpzaam personeel en mooie, recent gerenoveerde kamer, met twee aparte bedden, heerlijk geslapen. Wel wat gehorig, maar goed te doen. Wij zaten op de 17e verdieping. Half uur gratis wifi in lobby is prettig, maar in veel eet/drinkgelegenheden heb je gratis wifi. Niet service gericht is het feit dat men $ 3,25 rekent per stuk bagage als je die op de dag van vertrek wilt achterlaten. Van de restaurants in het hotel hebben wij geen gebruik gemaakt. Er zijn meer dan genoeg eetgelegenheden in de omgeving.
- Melanie05-01-2012
Goed hotel met perfecte ligging
Samen met mijn vriend ben ik in dit hotel verbleven. De ligging is super, het ligt precies tussen Times Square en Central Park in. Het personeel is vriendelijk. Er zit geen eten bij inbegrepen, maar er zit wel een restaurant in het hotel wat erg lekker en betaalbaar is. De kamers zijn ook goed, we zaten op de 49e verdieping met kingsize bed en een mooi uitzicht op Central Park. De volgende keer dat ik naar New York ga, ga ik zeker hierheen!
- Bart12-08-2011
In één rechte lijn naar Time Square!
Een hotel in New York beschouw ik echt alleen maar voor de nachtrust. Restaurants, uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden zijn bij dit hotel echt op loopafstand. Kamers zijn prima. Als je op 7th Avenue het hotel uitstapt en vervolgens naar links loopt, kom je vanzelf na +/- 15 minuten lopen op Time Square uit. Voor het ontbijt kan je op 7th Avenue overal goed terecht, voldoende aanbod aan een echt goed Amerikaans ontbijt. Als diner kan je in alle verschillende delen van de stad zeer goed terecht, een paar aanraders zijn:
Grill Restaurant met live Jazz muziek: B.B. King Blues Club & Grill Restaurant in Soho: Voor een lekker Amerikaans casual diner, dicht bij het bruisende hart Time Square: Planet Hollywood Terras met uitzicht op Statue of Liberty: Merchants River House
Hotel Sheraton New York Times Square info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer+1 212 581 1000
- E-mailadres[email protected]