Legacy Vacation Resort Orlando
- Bubbelbad
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
Bekijk de beschikbaarheid
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFenomenaal2 reviewsPrachtige kamers25 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 1036 Ga naar accommodatieWorldquest Resort
Fantastisch26 reviewsPrachtige kamers13 april (9 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 1147 Ga naar accommodatie10 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 927 Ga naar accommodatiePlantation Inn & Golf Resort
Fantastisch14 reviewsPrachtig gelegen10 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 1046
- Lydia02-09-2019
Fantastisch
Net, verzorgd complex. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime nette appartementen. Mooie zwembaden met genoeg ligbedden en handdoeken service. Perfecte ligging om naar de pretparken te gaan maar ook naar kennedy space center. Clearwater. Echte aanrader
- A.Poelder04-08-2018
Fantastisch
Een erg leuk resort, met zeer vriendelijk personeel. De kamers zijn voorzien van airco en hebben een jacuzzi. Enigste nadeel is dat de appartementen erg gehorig zijn. De locatie is zeer geschikt als uitvalbasis voor activiteiten zoals disneyland , Kennedy Space Center ( NASA), Airboat etc. In de buurt zijn diverse mogelijkheden om te eten. Ook Legacy zelf heeft een eet mogelijkheid. Op het terrein zijn meerdere zwembaden, er is ook een activity center waar je kan basketballen , minigolf , tafeltennis en gamen. Wij hebben het hier erg naar ons zin gehad en kunnen terugkijken op een succesvolle vakantie. Voor ons is deze locatie echt een aanrader.
- Bianca09-07-2018
Mooi vakantie park
Een mooi vakantie park. Centrale ligging. We hadden een 2 kamer appartement. Je kon je buren horen praten, maar we vonden dat niet storend, we waren toch de hele dag op pad. We waren daar met een baby van 11 maanden. Bij aankomst werdt er een baby bedje en kinderstoel gebracht.
- Joshua29-03-2017
Een goed begin is het halve werk
Een mooi verzorgd complex. Eerste kamer die we kregen wat was de deur defect en kregen ook direct een andere kamer.
Er zit een mooi klein zwembad bij en is dus ook aantrekkelijk om met kinderen heen te gaan. Zit vlak bij een wallmart en is goed op afstand van de bekende pretparken.
- Wendy berger31-12-2016
geweldig, huis compleet ingericht incl bubbelbad
Het huis compleet ingericht alles erop en eraan, een fijn niet te groot zwembad, mooie natuurlijke vijver in het park mooie paden , goed onderhouden, prima uitvalsbasis om thuis te komen als je een dag op pad bent geweest, maar ook prima toeven aan het zwembad in de zon op een van de vele ligbedden.
- Jennifer18-05-2015
Leuk resort!
Het appartementencomplex is een klein dorpje met laagbouw. De grootte van de kamer verraste ons! Grote keuken met woonkamer, grote slaapkamer, en een badkamer met jaccuzi. enig nadeel was dat er aan ons appartement een deur was met daarachter de slaapkamer van onze buren. Bij binnenkomst appartement roken wij de aftersave en later hoorden wij onze buren luid en duidelijk. (wij hadden het idee dat dit een slaapkamer was die eventueel ook aan ons appartement toegevoegd kon worden.) Leuke activiteiten, vriendelijk personeel, leuk zwembad met muziek, warme jaccuzi buiten. zeker voor herhaling vatbaar!
Hotel Legacy Vacation Resort Orlando info
- HotelkluisBeschikbaar (1)
- GarderobeBeschikbaar (1)
- CafeBeschikbaar (1)
- KrantenkioskBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsBeschikbaar (1)
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- WasmachineBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (4)
- ZwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- JacuzziBeschikbaar (1)
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- KinderanimatieBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Verwarmde zwembadenBeschikbaar (1)
- Zonnestudio en/of solariumBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (4)
Afstand in meters
- Meer1 km