Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Hearst Castle

8Fantastisch

Score uit 5 reviews

Op vakantie geweest naar Hearst Castle?

Review schrijven

 • 10looneytune22-09-2015

  Zeker zien.

  Je kunt met je auto tot de parkeerplaats rijden. en vervolgens een toer boeken, de bus rijd je naar boven waar een gids je een rondleiding geeft.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2015

 • 7ton13-11-2013

  mooi kasteel

  gelegen op een helling in een dorre omgeving. Met een beetje duur entree voor die paar kamers die je te zien krijgt. ja, je kan nog meer tours door het kasteel nemen maar dan wordt het wat prijzig. daarom een lage waardering voor een mooi kasteel.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in november 1994

 • 6Kees01-01-2013

  Een toeristische trekpleister

  Hearst Castle is erg kitscherig en best duur. Voor het goedkoopste pakket kan je 3 kamers bekijken (van de 100 of meer)... Het is wel mooi om te zien, veel oude beelden en schilderijen uit Europa en een prachtige buitenzwembad. De omgeving is wat dor en het uitzicht is wel mooi, maar niet echt adembenemend.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in oktober 2012

 • 9De27-04-2011

  retrostijl en kitsch is toch wel mooi uniek

  eerst dachten we doorrijen! maar het bezoek was meer dan de moeite waard, een kasteel in vele stijlen met materialen van over de hele wereld bijeengeraapt

  Rapporteren

  augustus 2009

 • 8jan29-11-2009

  mooi maar afgelegen

  Hearst Castle is een landhuis dat in de buurt van San Simeon (San Luis Obispo County) aan de kust van Californië werd gebouwd in opdracht van de Amerikaanse krantenmagnaat William Randolph Hearst. Het ligt op een heuvel ongeveer halverwege tussen San Francisco en Los Angeles. Het staat tegenwoordig op de lijst van Amerikaanse National Historic Landmarks en het is één van de grootste toeristische attracties aan de westkust tussen LA en SF Beslist de moeite al ligt de entreeprijs aan de hoge kant

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in september 2008