Laagste prijsgarantie
9FenomenaalScore uit 1 review
    Ruimte

Over Pearl Park Deluxe Hotel Apartments

Ontdek de parel van Dubai, waar luxe en comfort samenkomen bij de Pearl Park Deluxe Hotel Apartments. Gelegen op een steenworp afstand van het sprankelende strand en het bruisende stadscentrum, is dit de perfecte uitvalsbasis voor zowel avonturiers als rustzoekers. Duik in de verfrissende buiten- en binnenzwembaden of ontspan op het zonneterras. Jouw ultieme Dubai-ervaring begint hier!

De Ligging

Pearl Park Deluxe Hotel Apartments bevindt zich in het hart van Dubai, strategisch gelegen op slechts een korte afstand van het strand en ongeveer 2 km van de levendige binnenstad. Voor vakantiegangers die graag de lokale cultuur opsnuiven of winkelen, zijn er tal van mogelijkheden in de nabije omgeving. De reis van en naar de luchthaven is ook een fluitje van een cent, met Dubai (DXB) op slechts ongeveer 7 km afstand. Met gemakkelijke toegang tot diverse transportopties, is dit de ideale plek om het beste van Dubai te ontdekken.

Pearl Park Deluxe Hotel Apartments biedt een scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Het hotel blinkt uit met zijn zwembadgedeelte, waar je zowel binnen als buiten kunt zwemmen, inclusief kinderzwembaden en een zonneterras uitgerust met ligstoelen en parasols. Voor de actieve vakantieganger is er een fitnessstudio en zijn er mogelijkheden tot golfen. Ontspanning vind je in de spa, de sauna of bij een heerlijke massagebehandeling. Kinderen worden met open armen ontvangen in de miniclub. Daarnaast profiteer je van gratis Wi-Fi, een 24-uurs receptie, parkeergelegenheid en diverse eetgelegenheden.

In Pearl Park Deluxe Hotel Apartments wordt eten en drinken groot geschreven. Met een restaurant dat voorzien is van airconditioning en een gezellig koffiehuis, biedt het hotel een breed scala aan culinaire opties. Of je nu kiest voor halfpension of volpension, er worden ontbijt, middagmaaltijd en diner geserveerd. Speciale dieetwensen? Geen probleem, dieetgerechten en vegetarische opties zijn beschikbaar op aanvraag. Hier vind je voor ieder wat wils.

Het is belangrijk om te weten dat de accommodatie mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een beperkte mobiliteit, hoewel er faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn. Het hotel accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en MasterCard, wat het gemakkelijk maakt voor al je transacties. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

17 Rigga Al Buteen, 125918

Website

Pearl Park Deluxe Hotel Apartments

Pearl Park Deluxe Hotel Apartments

9FenomenaalScore uit 1 review

Ruimte

Waar voor je geld
Door woefner op 27-02-2013

Wij verbleven hier 9 tm 13 februari 2013 en wij hebben ons hier zeer welkom gevoeld. Wij werden - ondanks dat wij pas zaterdagnacht half 2 arriveerden door vertraging - zeer vriendelijk ontvangen. Wij verbleven in grote suite maar van 's ochtends 8 uur tot 's avonds 8 uur ben je toch op pad dus veel hebben we niet op onze kamer gezeten. Absolute aanrader is italiaans restaurant op loopafstand van Clover Creek Hotel(ben helaas naam vergeten)

• Auris Boutique Hotel Apartments

p.p. vanaf*

€ 738

Auris Boutique Hotel Apartments

9.5
    Appartement
    Verenigde Arabische EmiratenVer. Arabische EmiratenDubai

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie
  • Arjaan Dubai Media City