Jumeirah Beach Hotel
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Jumeirah Beach Hotel
Ontsnap naar het paradijselijke Jumeirah Beach Hotel, een oase van luxe aan het witte zand van Jumeirah Beach. Met zijn adembenemende architectuur, uitgestrekte zwembadcomplexen en directe toegang tot het strand, biedt dit hotel de ultieme strandervaring. Een plek waar elke dag voelt als een droom.
De Ligging
Jumeirah Beach Hotel geniet van een bevoorrechte locatie direct aan het prachtige witte zandstrand van Jumeirah Beach. Het stadscentrum van Dubai, met al zijn bruisende attracties en commerciële zones, ligt op slechts 20 kilometer afstand, gemakkelijk bereikbaar met de regelmatig rijdende shuttlebus van het hotel. In de nabije omgeving bevinden zich prominente bezienswaardigheden zoals het internationale congres- en beurscentrum, het World Trade Centre en de Emirates Golf Club. Voor wie op zoek is naar avontuur, ligt het Wild Wadi Waterpark slechts op een steenworp afstand. De luchthaven Dubai International Airport bevindt zich op ongeveer 25 kilometer afstand, wat voor een gemakkelijke aankomst en vertrek zorgt.
Jumeirah Beach Hotel is niet zomaar een verblijfplaats; het is een bestemming op zich. Met 618 kamers en een scala aan faciliteiten, is er voor elk wat wils. Het hotel pronkt met een indrukwekkend zwembadcomplex, inclusief een verwarmd zwembad en een speciaal aquapark 'Wild Wadi Waterpark', dat ongeëvenaarde waterpret biedt voor jong en oud. De uitgestrekte buitengebieden zijn perfect verzorgd en bieden een rustige plek om te ontspannen. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnesscentrum, diverse watersporten en tennisbanen. Het hotel biedt ook een uitgebreid wellnesscentrum, 'Talise Spa', voor degenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Daarnaast zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden, winkels, een kapperszaak en vergaderruimtes.
Bij Jumeirah Beach Hotel worden de smaakpapillen van vakantiegangers verwend met een keur aan culinaire ervaringen. Met niet minder dan 6 restaurants kunnen gasten genieten van een scala aan gerechten, van Italiaanse en Mediterrane keuken in 'Villa Beach' tot Aziatische en internationale smaken in 'Beachcombers'. Voor een Britse twist is er 'Dhow & Anchor - Pub'. Daarnaast biedt het hotel diverse bars en een tapasrestaurant 'Al Marsa Lounge' voor lichtere maaltijden of een drankje. Of vakantiegangers nu kiezen voor halfpension of overnachting met ontbijt, elke maaltijd belooft een feest te zijn.
Jumeirah Beach Hotel verwelkomt vakantiegangers met diverse faciliteiten voor rolstoelgebruikers, waaronder toegankelijke liften en aangepaste kamers, om ervoor te zorgen dat iedereen een comfortabel verblijf heeft. Huisdieren zijn niet toegestaan binnen het hotel, om de ervaring voor alle gasten aangenaam te houden. Bij de restaurants wordt een passende dresscode verwacht. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Liften
E-mailadres | |
Adresgegevens | 11416 PO Box 11416, 11416 |
Website |
Jumeirah Beach Hotel
Mooi hotel waar je veel kan doen en ik vind Jumeirah beach hotel erg goed en de beste van de wereld, omdat het hotel voor jong en oud is je kunt er in de piratenboot spelen en je kunt er ook in het waterpark van het hotel gaan(gratis) dat ligt naast het hotel en je kan er van de ijsberg glijden in de zee je kan er ook naar de cocktail bar gaan en op 25 hoog de laatste etage lekker in het restaurant eten en je moet ook een keer in het vis restaurant van burj al arab het hotel dat bij dit hotel hoort
Hotel is heerlijk, mooie locatie aan het privé strand recht tegen over de burj al arab.
Je kan met je hotelpas bij de andere hotels van de jumeirah groep, die aan dit hotel grenzen van alle voorzieningen gebruik maken.. waar je met de gratis buggy service binnen een paar minuten kan worden afgezet.
Jumeirah Beach Hotel
We zijn hier een tijdje terug geweest. Dit hotel straalt luxe uit en geeft ook luxe. De kamers waren wel wat verouderd (oude blauwe tegels), maar wel zeer goed onderhouden. De bedden lagen heerlijk en we hadden vanaf de kamer een prachtig uitzicht op de Burj al Arab. De zonsondergang is vanaf de kamer ook prachtig om te bewonderen.
Het avondeten was in een buffetvorm. Opvallend was dat er verschillende hoeken waren waar verschillende stijlen eten voorkwamen. Wat mij met name opviel was de kwaliteit van ieder gerecht. Ik ben in veel 5 sterren hotels geweest, maar de kwaliteit van het buffet was met niets te vergelijken.
Het zwembad vond ik tegenvallen (klein, druk en rumoerig), maar goed je hebt een prachtig groot strand 20 meter verder. Wij meer sensatie wil kan gratis naar het grote waterpark wat grenst aan het hotel
Werkelijk super hotel,
Vriendelijk personeel, zeer zuivere kamers, schoon en netjes strand, geweldig waterpark. En niet te vergeten de sky bar. Kortom, super!
Wat een geweldig hotel. De service is heel goed dat geeft het gevoel van luxe. Het uitzicht is bijzonder mooi net uit een boekje. Ik zet er zo een foto op van het uitzicht dat wij op onze kamer hadden. Voor de kinderen is er een leuk kinderzwembad en kinderstrand. Onze dochter kreeg oorpijn, en om 2 uur in de ochtend was er een arts die dienst had in het hotel! Eten in de (vele!) restaurants is zeker geen straf! Ik denk dat het enige minpuntje van dit hotel is dat je een paar kilo zwaarder naar huis gaat!
- € 901
Grand Hyatt Dubai
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 745
Media Rotana