Oaks Ibn Battuta Gate Dubai
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Had a great stay. but i have to mention the great pool service by employee Lahirali he made our stay at the pool very nice. Thank you Lahirali.
Drie metrostations zijn op loopafstand (Al Fahidi, Burjuman, ADCB) let wel het is zeker 15-20 minuten lopen. Voor rust zou ik dit hotel niet kiezen, het is er erg druk. Gelukkig waren de kamers niet gehorig, alleen als mensen hard op gang aan het praten en langsliepen hoor je dat wel duidelijk. Bij het ontbijt kon ik vaak geen tafel vinden en zat met andere mensen aan tafel. Ook waren vaak de kopjes/borden/glazen op. In het weekend is het nog drukker. Het ontbijt is redelijk, er is van alles wat. Kamers zijn goed. Elke dag kreeg je twee flesjes water en wat vooral fijn was dat je koffie/thee kon maken. Personeel is erg behulpzaam. Het hotel biedt gratis bus shuttle service naar Al Mamzar beach. Bij boeken aangeven of je non-smoking/smoking room wilt.
Het is een goed hotel, heerlijk eten, goede service, mooie kamers, lekker zwembad op het dak. En een super goede ligging tov de metro en het winkelcentrum. 'S morgens vertrekt er een gratis pendelbusje naar het strand en word je 's middags weer opgehaald
In april 11 dagen in dit hotel verbleven. Prima hotel voor een stedentrip maar voor een echte vakantie kan je beter een ander hotel uitzoeken.
Personeel is heel aardig en staan je prima te woord in Engels. De hotelkamers zijn niet luxe (hadden we al verwacht) maar vonden wij zelf ook een beetje smoezelig.
Het zwembad prima voor verkoeling maar niet om de hele dag te blijven liggen.
De shuttle bus brengt je naar het strand en de mall. Prima service, alleen rijdt de bus niet heel vaak en is het snel vol vanaf de mall naar het hotel. Vol is vol en moet je een taxi terug nemen of de metro.
Het ontbijt is niet gericht voor internationaal maar gericht op Pakistanen etc. Ontbijt is niet top. Eten in het hotel is best prijzig.
Ligging is oké. Nog een stuk lopen naar de metro en de stranden zijn niet heel dichtbij.
Al met al een leuke vakantie gehad maar volgende keer toch een ander hotel voor een lange vakantie.
Prima * hotel.
Voor 3 sterren moet je niet verwachten dat het een en al luxe is, dan moet je naar Madinat Jumeirah, Jumeirah Beach Hotel of Burj al Arab.
Prijs/qualiteit is prima! Kamers zijn groot genoeg, nette badkamer en elke dag wordt de koffie/thee bijgevuld en nieuwe flesjes water. Personeel is altijd vriendelijk - 6 liften, 4 restaurants, 1 gezellige bar waar heel veel Europeese sport op tv is. Zwembad op het dak is een heerlijke verkoeling, niet groot maar groot genoeg! Bus shuttle service naar de beach en diverse Malls.
Als we nog een keer naar het geweldige Dubai gaan, kiezen we zeker weer voor dit hotel!
Het hotel is prima gelegen. Op zich zijn er 4 verschillende bushaltes bij het hotel en de metro is een kwartiertje lopen (in 38 graden is dat wel heel ver).Taxi's rijden overigens af en aan. De kamer is niet groot, maar wel comfortabel. Bedden liggen comfortabel, maar niet heel breed (frans formaat?). Thee/koffiezet mogelijkheden en elke dag twee flesjes water. Fatsoenlijke badkamer met goede hete douche. De restaurants beneden zijn prima alhoewel ik alleen kan oordelen over de Sizzling wok. Dit Aziatische restaurant is heerlijk. De claypot is Indiaas en zal ongetwijfeld ook goed smaken. Verder zit er nog een buffetrestaurant. Dit zit er wat meer kantine-achtig uit, maar heeft gewoon fatsoenlijk eten voor een fatsoenlijk bedrag. Wel indiaas georiënteerd. Ontbeten hebben we er niet. Personeel is vriendelijk. Het zwembad op het dak is niet heel groot, maar goed genoeg om even lekker af te koelen. De lift heeft de gewoonte eerst naar boven te gaan, voordat hij naar beneden gaat. (niet heel handig op 1 hoog). De trap? Is er wel, maar er brandde nooit licht en had het idee dat als je op hendel zou drukken het alarm zou afgaan.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Zakenhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |