Vervoermiddel

Wat is je ideale vakantievervoermiddel?

Of je nu het liefst met de auto, de trein of het vliegtuig op vakantie gaat: er zijn volop vakantiebestemmingen en mooie reizen om uit te kiezen. Blijf je graag actief, dan kun je zelfs voor een complete fietsvakantie gaan! Zoover zet de mogelijkheden graag voor je op een rij.

Autovakantie: voor volledige vrijheid Wil je volledige vrijheid hebben, dan is een autovakantie ideaal. Laad je koffers in de kofferbak, installeer je kinderen met speelgoed (en een filmpje) op de achterbank en rijden maar. Stop onderweg waar je wilt en geniet op je gemak van alles wat je tegenkomt. Kies je voor een autovakantie, dan zijn er talloze bestemmingen waar je naartoe kunt. Naar de glamping in Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld, naar een agriturismo op het Toscaanse platteland of lekker relaxen in een comfortabel hotel aan de Noord-Spaanse kust. Echt vakantie!

Fly-drive: het beste van twee werelden Vind je een autovakantie heerlijk, maar heb je geen zin in dat lange stuk rijden naar je bestemming? Dan is een fly-drive ideaal. Je boekt je vliegreis en accommodatie samen met een huurauto, die voor je klaarstaat op het vliegveld. Heel gemakkelijk! Zo ontdek je zelf de mooiste baaien van de Algarve, de cultuur op het vasteland van Griekenland of de prachtige steden van Andalusië.

Treinreizen: heerlijk relaxed De trein is misschien wel het fijnste vakantievervoermiddel. Geen problemen met vliegangst, geen stress om kaartlezen of files, maar lekker relaxed achterover leunen en het landschap aan je voorbij zien trekken. Lijkt je dat wel iets? Kijk dan eens naar de prachtige treinreizen in Zwitserland, dwars door de ruige bergen. Of ga op interrailavontuur in Italië. En heb je er al eens aan gedacht om Noorwegen per trein te verkennen?

Busreizen naar alle uithoeken van Europa Wil je graag een mooie rondreis maken, dan zijn busreizen een aanrader. Je vliegt vaak naar je bestemming, maar ter plekke reis je rond in een comfortabele bus. Dat kan bijvoorbeeld in Ierland, de UK en Kroatië. Een mooie manier om in korte tijd veel te zien. Liever zon, zee en strand? Er gaan volop busreizen naar zonnige bestemmingen, bijvoorbeeld naar de Spaanse kust.

Vliegvakantie: zo ver als je maar wilt Het blijft fantastisch: je stapt in het vliegtuig en na een paar uur arriveer je in een andere wereld. Je kunt natuurlijk losse vliegtickets kopen en zelf je accommodatie regelen, maar complete vliegreizen boeken is helemáál makkelijk. Je vliegreis, hotel en eventueel een huurauto regel je op die manier in één keer. Mooie bestemmingen voor vliegreizen zijn bijvoorbeeld Egypte, Zuid-Portugal en Turkije. Of als je eens wat verder weg wilt: Curaçao, Aruba of Thailand. Je vliegvakantie naar Thailand zou je zelfs uit kunnen breiden met een mooie rondreis langs oude tempels, kleurrijke markten en witte stranden.

Lekker actief tijdens een fietsvakantie Is vakantie vieren voor jou lekker actief zijn? Stap dan op de fiets en ga voor een mooie fietsvakantie. Leuk in eigen land, bijvoorbeeld op de Waddeneilanden, die zich prima lenen voor een ontdekkingstocht op de fiets. Mooie fietsvakanties beleef je ook in de Franse Provence, in Oostenrijk (soms wel pittig vanwege de bergen) en in Noord-Duitsland. Je kunt je fietsvakantie zo uitdagend maken als je zelf wilt. Slaap onderweg op campings, of logeer juist in comfortabele bed & breakfasts.

Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews
Afstand tot centrum

0 Accommodaties

Zoeken binnen de huidige resultaten: