De schoolvakanties en feestdagen zijn natuurlijk dé momenten om lekker op vakantie te gaan. Waar je tijdens de Paasdagen het liefst wat dichter bij huis blijft, lenen de schoolvakanties zich goed voor bestemmingen verder weg.

Naar de zon in de voorjaarsvakantie 2019
Tijdens de voorjaarsvakantie is het weer vaak nog bar en boos. Een mooie gelegenheid om lekker de zon op te zoeken. Tank een weekje vitamine D bij in Gambia, Senegal, Dubai of op de Kaapverdische Eilanden. Of zoek het nog verder weg, op het zonnige Curaçao of Bonaire. Hier kun je heerlijke winterzonvakanties beleven. Blijf je liever in Europa? Op Tenerife is het met zo’n 20 graden in februari heerlijk toeven.

Een weekje weg in de meivakantie 2019
De meivakantie is uitermate geschikt voor een weekje weg. Ga lekker naar een vakantiepark in Nederland of boek een autovakantie naar België of Duitsland. Zoek je liever een wat warmere vakantiebestemming op, kies dan voor Turkije, Egypte of de Canarische Eilanden.

Ultiem genieten: zomervakantie 2019
Heerlijk: de kinderen zijn zes weken vrij tijdens de zomervakantie. Ideaal voor leuke dagjes weg, maar ook voor een wat langere vakantie. Willen jullie graag de zon opzoeken? Of genieten van prachtige natuur? Of liever cultuur snuiven? Het kan allemaal! Kies voor een all inclusive-zonvakantie naar Turkije, waar de kinderen zich uitstekend vermaken met animatie en kids clubs. Of ga voor een autovakantie in Zweden, eilandhoppen in Griekenland of een budgetvakantie naar Slovenië. Net waar jullie zin in hebben.

Op naar de warmte tijdens de herfstvakantie 2019
De herfstvakantie is dé tijd om Nederland even te verlaten. Als de wind om je heen blaast en de regen met bakken uit de hemel komt, lig jij lekker op het strand in de zon. Waar? Wat dacht je van La Palma, Cyprus, Kaapverdië of Lanzarote? Turkije is natuurlijk ook een topbestemming met kinderen, zeker in de herfst als het daar minder warm is.

Er lekker tussenuit tijdens de Kerstvakantie
De kerstvakantie is ideaal voor een Stedentrip dichtbij. Bezoek een kerstmarkt in binnen- of buitenland. Ga naar de grotten bij Maastricht, kies voor Glühwein in Keulen of ga shoppen in Londen! Toch iets anders? In het hooggebergte ligt al voldoende sneeuw voor een lekkere wintersport vakantie

Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

0 Bestemmingen

Zoeken binnen de huidige resultaten: