Reisgezelschap

Alle vakanties bekijken

Met wie ga je? Stem je vakantie af op je reisgezelschap!


Welk soort vakantie je kiest en naar welke bestemming je gaat, hangt af van allerlei dingen. Heel belangrijk is natuurlijk de vraag met wie je gaat. Ga je met je kinderen? Wil je graag de hond meenemen? Of zie je een groepsreis wel zitten? Bij Zoover doe je volop inspiratie op.

Kindervakantie: als de kinderen het maar leuk hebben Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: als de kinderen het naar hun zin hebben, heb jij het ook naar je zin. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden voor een leuke kindervakantie. Kies bijvoorbeeld voor een grote camping in Frankrijk, met een goede kidsclub en mooie zwembaden. Verblijf je liever in een hotel? Spanje, Portugal en Turkije hebben prachtige hotels met een compleet waterpark erbij. De kans is de groot dat de kinderen hier helemaal niet meer weg willen.

Adults only: geniet van de rust Heel leuk, een vakantie met kinderen, maar soms heb je even behoefte aan rust. Aan tijd voor elkaar en aan optimale ontspanning. In dat geval is een adults only-vakantie perfect. Hierbij slaap je in een hotel waar alleen volwassenen welkom zijn. Het aantal adults only-hotels neemt snel toe, dus je vindt in heel Europa de mooiste hotels. Op het hippe eiland Ibiza bijvoorbeeld, maar ook op Gran Canaria en in Turkije. Ga je graag wat verder weg? Op tropische eilanden als Curaçao en Aruba is de keuze aan adults only-resorts ook groot.

Bijzonder reisgezelschap: op vakantie met de hond Neem je je hond graag mee als je op vakantie gaat? Geen probleem! Er zijn meer dan genoeg vakantiehuizen, hotels en campings waar je hond van harte welkom is. In de Franse Auvergne vind je bijvoorbeeld kleine hondencampings met omheinde kampeerplekken. Italië heeft prachtige vakantiehuizen met grote tuinen, zodat je hond zich heerlijk uit kan leven. Is je hond dol op rennen op het strand? Boek dan een vakantiehuis aan de Nederlandse kust. Vakantie voor jou én voor je hond!

Gezellig: groepsreizen of singlereizen Het is een ideale oplossing als je graag op vakantie wilt, maar liever niet alleen gaat: singlereizen. Dit zijn groepsreizen voor mensen die even geen reispartner kunnen vinden, of die juist graag alleen op pad gaan. Maar dan wel met de gezelligheid van een groep. Singlereizen zijn dus zeker niet alleen bedoeld voor vrijgezellen! Kies voor een avontuurlijke singlereis naar Thailand of Bali, of ontdek de mooiste plekjes van Toscane. Wat je ook kiest, de kans is groot dat je volop nieuwe vrienden maakt.

Jongerenvakantie: lekker feesten Als je jong bent, wil je op vakantie vooral lekker feesten. Logisch! Zoek je een onvergetelijke jongerenvakantie, dan kun je onder andere terecht op Kreta, aan de Spaanse kust en op de Canarische Eilanden. Hier heb je volop gezellige clubs, leuke cafés en accommodaties die helemaal afgestemd zijn op jongeren. Die vakantie vergeet je nooit meer.

50+-reizen: rust of juist avontuur? Of je nu rust zoekt of graag op avontuur gaat: er zijn altijd 50+-reizen te vinden die bij je passen. Kies bijvoorbeeld een culturele groepsrondreis door het zonnige Andalusië. Of maak eindelijk die cruise door het Middellandse Zee-gebied waar je al jaren van droomt. Je hoeft natuurlijk geen groepsreis met een reisgezelschap te maken: ook individuele 50+-reizen zijn er genoeg!


Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

0 Bestemmingen

Zoeken binnen de huidige resultaten: