Als Travel Agent bij Zoover krijg jij de kans om een essentiële rol te spelen in het creëren van onvergetelijke reiservaringen voor onze klanten! Ben jij een enthousiaste en empathische Travel Agent met uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan kan jij bij ons je talenten inzetten!
Bij Zoover begrijpen we dat op vakantie gaan meer is dan alleen het boeken van vluchten en hotels. We streven ernaar om elke klant een buitengewone reiservaring aan te bieden. Als Travel Agent ben jij de verbindende factor tussen onze klanten, reisagenten en ons platform. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:
Daarnaast vervul je een belangrijke rol achter de schermen. Verloopt de vakantie van onze klanten anders dan verwacht? Dan help jij ze om er alsnog een onvergetelijk vakantie van te maken!
We zijn een succesvolle startup en groeien hard! Deze groei gaat gepaard met een behoorlijke dynamiek, jij voelt je hier prettig bij. Daarnaast vind je het fijn om deel uit te gaan maken van een klein en hecht team. Ook beschik jij over de volgende skills / ervaring:
Wij zijn het grootste boekings- en reisbeoordelingsplatform van Nederland! Met 3,8 miljoen beoordelingen, 1M+ hotels en campings en 900.000 reistips helpen wij jaarlijks meer dan 30 miljoen bezoekers bij het vinden van hun perfecte vakantie. Vanuit ons kantoor in Rotterdam werken we met zo’n 35 collega’s aan onze missie om ons reisplatform verder uit te breiden en te optimaliseren.
Ben jij op basis hiervan enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande link! We leren jou graag kennen.