Tijdelijk geen boekingskosten
/Vacature Lead Category/Product Manager

Vacature Lead Category/Product Manager

Weet jij waar de Nederlandse vakantieganger naar verlangt en kun je deze wensen vertalen naar onze pakketreizen? Word onze nieuwe Lead Category Manager en jouw ideeën staan straks aan de basis van de verdere groei van onze organisatie!

Als Lead Category Manager bij Zoover ben jij ervoor verantwoordelijk dat onze bezoekers altijd het beste reisaanbod kunnen vinden en dat ons platform van de hoogste kwaliteit is. Je bent verantwoordelijk voor onze virtuele touroperator (VTO) op basis van Peakwork technologie. Je hebt een team van drie enthousiaste collega's waarmee je continu op zoek bent naar nieuwe kansen en trends in de markt. Op basis hiervan weet jij samen met je collega's de juiste partners en leveranciers te kiezen, de optimale prijsstelling te bepalen en onze (product)categorieën te optimaliseren.

Je hebt een passie voor toerisme en reizen en begrijpt wat onze klanten zoeken. Daarnaast kun jij van nature structuur aanbrengen en kun je snel schakelen. Je bent namelijk continu in contact met de verschillende specialisaties binnen Zoover. Daarnaast:

• Heb je minimaal 2 jaar ervaring als Category/Product Manager in de reisbranche;
  • Beschik je over sterke analytische vaardigheden en een datagedreven aanpak;
  • Ben je een uitstekende communicator en kunt effectief onderhandelen met partners en leveranciers;
  • Ben je creatief, proactief en kunt goed omgaan met een hoge mate van autonomie en verantwoordelijkheid.
  • Een unieke kans om de enige Lead Category Manager te zijn binnen een snelgroeiend reisplatform;
  • Een uitdagende en verantwoordelijke rol met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
  • Een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega's en een informele werksfeer;
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en flexibele werktijden.

Wij zijn het grootste boekings- en reisbeoordelingsplatform van Nederland! Met 3,8 miljoen beoordelingen, 1M+ hotels en campings en 900.000 reistips helpen wij jaarlijks meer dan 30 miljoen bezoekers bij het vinden van hun perfecte vakantie. Vanuit ons kantoor in Rotterdam werken we met zo’n 35 collega’s aan onze missie om ons reisplatform verder uit te breiden en te optimaliseren.

Ben jij op basis hiervan enthousiast? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Meer weten over deze vacature? Bel, mail of app ons. Wij helpen je graag.