/Vacatures/Vacature Brand Marketeer

Vacature Brand Marketeer

Locatie: Rotterdam   Dienstverband: 32-40 uur

Ben jij een ondernemende en verbindende marketingstrateeg met ervaring in merk- en campagnemanagement, storytelling en datagedreven werken? Wij zijn op zoek naar een Brand Marketeer.

Over Zoover

Zoover is hét online reisplatform en vakantiesite van Nederland. Met duizenden reviews, betrouwbare informatie en inspirerende content helpen wij reizigers bij het plannen van hun perfecte vakantie. Onze missie is om vakantiegangers te voorzien van eerlijke en transparante informatie, zodat zij met een gerust hart hun ideale bestemming kunnen kiezen. Zoover helpt je bij het boeken van je volgende perfecte vakantie. Van camping tot zonnig strand en skigebied.

De rol

Als Brand Marketeer bij Zoover ben jij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van ons merk. Je werkt aan creatieve campagnes, zet strategische brand partnerships op en zorgt ervoor dat Zoover top of mind blijft bij vakantiegangers. Je hebt een passie voor reizen en weet dit te vertalen naar inspirerende en effectieve marketingstrategieën.

Wat ga je doen?

• Helpen ontwikkelen van de branding strategie voor komende jaren
  • Ontwikkelen en uitvoeren van innovatieve branding campagnes, zowel online als offline.
  • Samenwerken met online marketing manager  om consistente merkcommunicatie te waarborgen.
  • Analyse van markttrends en concurrentie om onze merkstrategie continu te verbeteren.
  • Opzetten en onderhouden van strategische samenwerkingen en partnerships.
  • Creëren van boeiende en relevante content voor sociale kanalen die onze doelgroep aanspreekt.
  • Monitoren en rapporteren van de effectiviteit van campagnes en marktinitiatieven.
  • Het opzetten van Zoover branding award plan op de bestemmingen met daarnaast het organiseren van de Zoover award event elk jaar.

Wat neem je mee?

• Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in Marketing, Communicatie of een gerelateerd vakgebied.
  • Aantoonbaar ruime ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur binnen de reis- of hospitality branche.
  • Sterke creatieve en analytische vaardigheden.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Een proactieve en resultaatgerichte houding met oog voor detail.
  • Passie voor reizen en affiniteit met de reisbranche.

Wat bieden wij?

• Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en enthousiast team.
  • Een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.
  • Regelmatige teamuitjes en de mogelijkheid om zelf op vakantie te gaan naar de mooiste bestemmingen.

Interesse?

Zie jij jezelf al werken als Brand Marketeer bij Zoover? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar [email protected] en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.