Tijdelijk geen boekingskosten

• Kinderzwembad
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Liefhebbers van een hotel vol entertainment zitten helemaal goed bij Voyage Sorgun. Dit viersterrenhotel ligt in de levendige badplaats Side. Volgens jullie kom je hier niets tekort en geniet je van de luxe van het uitgebreide all-inclusive concept. Zie jij jezelf al zitten aan het strand met een ve...

9.5FenomenaalScore uit 1871 reviews

Fantastisch!
Door Kim op 15-10-2022

In de meivakantie hier geweest met twee jonge kinderen (6 en 3). Werkelijk waar fantastisch. Super mooie omgeving, veel groen en goed onderhouden. Alles heel schoon! Hele mooie kamers, goede bedden. Goed eten en veel keuze! Super vriendelijk personeel, hardwerkend! Ultra-luxe: bediening komt je drankjes bij je strandbedje brengen. Prachtige zwembaden en heel fijn met houten vloeren eromheen, die niet glad of superheet worden (fijn voor kleine kindervoetjes). Handdoeken krijg je bij het zwembad. Ze hebben ook kinderligbedjes, super schattig en heel praktisch! Super kidsclub - de dames van de miniclub zijn super goed voor de kindjes: er wordt geknutseld, pizza of koekjes gebakken, filmpjes gekeken, t-shirts geverfd.. Je kan vlakbij het zwembad liggen, in het groene gras of bij het strand. De mini kermis is GEWELDIG. Niets dan lof voor personeel & resort. Niet twijfelen, boeken!

Perfect
Door Nevena op 16-05-2022

It was a perfect holiday! We were there for the 2nd time. We were in the family rooms in the quiet section of the park. Rooms are big and we didn't miss anything. Restaurants are amazing, the staff is helping with a smile. The entertainment program in the evenings is a must! Big thank you to everyone at Voyage Sorgun and especially to Bianca and Basri - our personal assistants for the week. All-in-all we had an amazing holiday and we are planning to go back again

Geweldig!
Door Marieke op 11-05-2022

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij Voyage Sorgun! Heerlijk luxe resort, met lekkere zwembaden, een leuke speeltuin aan het strand en kermis bij de entree. Het is eten is ons heel goed bevallen, aanrader is het a la carte restaurant bij Cuisine 24. QR codes op de parasol om drankjes te bestellen, wat een luxe! Wij gaan graag nog een keer terug!

Supercomplete all inclusive
Door Ageeth op 02-05-2022

Niet eerder zo een luxe all inclusive gehad. Bestellen kan met QR-code. Alle soorten (merk)drankjes en cocktails. Espresso van Illy. Magnum ijsjes. Geweldige patisserie en chocolade-afdeling en ga zo maar door. Restaurants ook heel uitgebreid. Heel vriendelijk personeel en alles netjes schoon. Langs het strand ook goed aan te lopen naar Side (ongeveer 45 min). Echt een aanrader!

Heerlijk!
Door CoKo op 20-08-2019

Tophotel met goede service. Ruim opgezet, genoeg ligbedden, eten en drinken prima (ook heerlijke koffie!). Veel (sport)activiteiten van het animatieteam. Heel de dag ijsjes beschikbaar!

Als we verbeterpunten moeten noemen is het dat de kidsclub wel wat gedateerd is qua inrichting en vooral gericht is op jongere kinderen. Ook zou de kinderdisco (20.00 uur) wat aantrekkelijker gemaakt kunnen worden, want ook die is vooral op de echt jonge kinderen gericht en wordt in de kidsclub gehouden. In andere resorts zagen we dat de kinderdisco op het podium gehouden wordt waar de shows ook opgevoerd worden en dat er dan een mix van kinderliedjes en wat populaire/moderne muziek waar kinderen ook graag op dansen gebruikt wordt. Misschien een tip voor dit hotel, dan komt er misschien ook meer animo voor.

TOP Hotel!!
Door Michel op 18-08-2019

Wij zijn geweest van 05/08/2019 tot 12/08/2019 en dit was werkelijk waar een genot! Wij zijn al een aantal keer naar Turkije in All Inclusief Hotels geweest maar dit sloeg werkelijk alles! Alle werknemers die er werkten waren stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam, ze stonden altijd voor je klaar. Het eten was, ja hoe moet je dit nou beschrijven...te gek voor woorden. Iedere dag was er in het buffet restaurant zo veel en lekker eten dat je gewoon niet wist wat je moest nemen, Je kan ook iedere dag in een restaurant naar keuze reserveren van Turks tot Grieks en van Japans tot steakhouse zonder extra kosten op de Japanner en het Steakhouse na. Er werd qua drank gewoon de westerse dranken geschonken zoals Coca Cola, Malibu en Bacardi, er is een 24/h restaurant en Bar. Het park is ook mooi opgezet en rustig gelegen, wij hadden een familie kamer welke twee aparte slaapkamers had, iedere kamer had een apart te regelen airco.

• Crystal Waterworld
    € 409

Crystal Waterworld

8.7
    TurkijeTurkse RivièraBelek / Aksu / Kadriye

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Eftalia Aqua Resort & Spa
    € 536

Eftalia Aqua Resort & Spa

9.5
    TurkijeTurkse RivièraAlanya

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Crystal Paraiso Verde
    € 504

Crystal Paraiso Verde

7.7

• Vikingen Infinity Resort & Spa
    € 504

Vikingen Infinity Resort & Spa

Hotel
    TurkijeTurkse RivièraIncekum / Avsallar (bij Alanya)

• Dream World Aqua
    € 320