Titanic Deluxe Lara
Op zoek naar een geweldig verblijf? Kijk niet verder, want Turquoise Resort & Spa is hier het ideale hotel voor. Deze accommodatie in Side biedt niemand iets te kort. Van waterglijbanen tot aan een heerlijke spa, je kijkt je ogen uit. Zien we jou binnenkort onder de Turkse zon?
Bij aankomst, ‘s avonds laat, maakte het hotel niet veel indruk. Pas de volgende ochtend zagen we hoe mooi het was. Binnen heel mooi met prachtige vazen en siervoorwerpen. Allemaal gevuld met orchideeën en andere bloemen. Het rook er heerlijk ! Buiten werd het hotel omringd door een pijnboombos en overal gazons, met keurig gemaaid gras en ook weer veel bloeiende planten en struiken. De kamer was keurig en werd schoon gehouden door Baharr, die ons elke dag blij groette. Ontbijt heerlijk, er was meer dan genoeg, zelfs tomatensap voor mijn mijn man en de bediening wist dat ook al vlug, het stond er vaak al voor we het konden vragen. In de middag gingen we vaak even wat eten in La Croquetta, waar we uit heerlijke wraps, pides ed. konden kiezen, bediening weer meer dan vriendelijk. In de avond het diner-buffet, wat er ook weer heerlijk uitzag. Eerlijk gezegd heb ik niet eerder op vakantie zo veel en zo lekker gegeten.
Mijn man en dochter (5 maand) verbleven In een terras villa, deze lagen prachtig en wat rustiger gelegen. Hotel ligt wat verder van een plaatsje af waarvoor je een busje taxi nodig bent om ergens te komen. Verder is de omgeving geweldig van het hotel. Mooie tuin, omgeven met zwembaden, barretjes en de zee. Eten en drinken is goed. Hotel kamer was goed, wij vonden het fijn een zwembad bij je kamer te hebben. Personeel is vriendelijk! We hadden een vriendelijke kamer schoonmaakster, ze hield rekening met onze dochter die later in de ochtend nog even sliep op de kamer. Wat me wel verbaasde is dat de katten ook in het restaurant van het hoofdgebouw liepen, (5 sterren hotel..), persoonlijk hield ik hier niet van. Katten worden, moet ik wel zeggen buiten goed verzorgd door het hotel qua eten-drinken-een eigen huis. Dat is ook goed!
Wat een heerlijke vakantie. Voor het eerst na het hoogseizoen. We hebben genoten van het weer, niet zo enorm heet. De sfeer in het hotel, ontspannen. Verder was alles top. Genoeg ruimte en plekjes voor iedereen. In de avond lekker bij de beachbar aan zee. Personeel allemaal vriendelijk en doen hun best om het zo fijn mogelijk voor je te maken. Heerlijk eten, al waren er minder thema avonden. We kijken alweer uit naar volgend jaar.
Mooie resort met schitterende tuinen en privé strand. Eten is goed en fijne vriendelijke bediening. Al het personeel doet zijn of haar best om het naar je zin te maken. Bijna elke avond muziek of een show op het centrale plein. Wij zijn hier voor de vijfde keer, het voorlaatste bezoek was 10 jaar geleden. Er is veel verbeterd al zijn er ook minpuntjes. Animatieteam was bijna onzichtbaar, alleen bezig met een bepaalde leeftijdsgroep. Geen volleybal, geen voetbal! De kamers zijn verouderd maar goed, de schoonmaak kan beter. Wat voor ons toch een obstakel blijft is dat je altijd de dolmus of taxi moet pakken naar de winkels etc. In de directe omgeving is niets te doen.
Top hotel prachtige ligging. Fantastisch personeel. Alles netjes schoon en verzorgd
1 aandachtspuntje:
Meer parasols die zijn er wat ons betreft te weinig.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Workation | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |