Sural Resort Hotel

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Sural Resort Hotel
Ontdek de ultieme vakantiebeleving bij Sural Resort Hotel, waar het azuurblauwe zwembad en het privéstrand aan de prachtige kustlijn je uitnodigen tot eindeloos genieten. Dit resort belooft een onvergetelijk verblijf met zijn uitstekende faciliteiten, direct aan het zandstrand. Perfect voor zonliefhebbers en waterratten!
De Ligging
Sural Resort Hotel geniet van een bevoorrechte locatie direct aan het zandstrand in het gezellige Colakli. De bruisende stad Antalya, met haar rijke geschiedenis en cultuur, ligt op ongeveer 70 km afstand, waardoor een dagtrip zeker een aanrader is. Voor wie dichter bij huis wilt blijven, de oude stad Side ligt slechts 9 km van het hotel en biedt prachtige ruïnes en sfeervolle straatjes. Er is een handige taxistandplaats vlakbij het hotel, op ongeveer 20 m afstand, die zorgt voor gemakkelijke mobiliteit. Voor verdere verkenningen is de luchthaven van Antalya 55 km verwijderd van het hotel, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.
Bij Sural Resort Hotel wachten er talloze faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, inclusief zoetwaterzwembaden met waterglijbanen voor een dosis plezier en een kinderbadje voor de kleintjes. Omringd door ruime zonneterrassen met ligbedden en parasols, is ontspanning gegarandeerd. Voor de actieve vakantiegangers biedt het resort verschillende sportmogelijkheden, waaronder tennis en fitness. Het wellnesscentrum met hamam en massagebehandelingen biedt een perfecte ontsnapping voor wat extra verwennerij. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden en bars, evenals een scala aan entertainmentopties om elke vakantiedag af te sluiten met een glimlach.
In Sural Resort Hotel word je culinair verwend met een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden. Met vier restaurants, waaronder een buffetrestaurant 'Main Restaurant' voor ontbijt, lunch en diner en drie à-la-carterestaurants met Aziatische en Italiaanse keuken, is er voor ieder wat wils. De all-inclusive optie biedt naast de maaltijden ook een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken, snacks, en zelfs een middernachtsnack. Diverse bars, waaronder een zwembadbar en een strandbar, zorgen de hele dag door voor verfrissende drankjes en gezelligheid.
Vervoer rondom het Sural Resort Hotel is gemakkelijk dankzij de nabijgelegen taxistandplaats. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten en activiteiten tegen betaling zijn. Betalingsmethoden die geaccepteerd worden, zijn Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 32 Colakli Turizm Beldesi P.K:32, 3207600 |
Website |
Sural Resort Hotel
De verblijf op het hotel was een hel, op de foto s lijkt alles veel luxer, mooier dan in het echt. Het hotel gaat niet mee met de tijd want niks wordt vernieuwd!! Eten was van zeer slechte staat, we hadden bijna degelijks in centrum van side ( daar is het super mooi) eten was elke dag hetzelfde,koud en hygiëne van de kamers zeer slecht. Het gekke is dat zelf reisbureau aan ons toegaven jullie hadden beter andere hotel moeten kiezen daar heb je wat meer luxe Service etc maar nu begrijpen mn vrouw en ik Wrm het zo goedkoop is bij deze hotel dus raad iedereen hier niet komen en begrijp in godsnaam niet Wrm zo n hotel 5 sterren krijg!!!!
Heerlijk resort waar je tot rust komt met heerlijk eten en drinken, eten was veel van het zelfde maar wel heel lekker, met bv elke dag een wok buffet waar je je zelf gepakte ingredienten door een kok kon laten wokken met de keuze uit verschillende sauzen. De kamer was netjes maar de schoonmaak kon beter. Het hele hotel is wel goed schoon. het personeel is over het algemeen vriendelijk. Veel Oostblok gasten en Duitsers maar zijn niet hinderlijk aanwezig. Een prachtige tuin tussen het hotel en het strand met veel palmen.
Voldoende bedjes bij het zwembad en strand, je kon na het ontbijt om 9.30 uur nog rustig je plekje uitzoeken waar je wilde liggen. Op 5 min lopen sta je in een winkelstraat met veel leuke winkels. Kortom wij hebben enorm genoten van een heerlijke vakantie.
Als ik dan toch een minpuntje moet noemen, de wifi was niet best behalve in de lobby.
Wat een super hotel. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel aanwezig.
Eten was voor ieder wat wils, vers en erg lekker. Hotel lag ongeveer 200 meter van het strand en was omgeven van een mooie tuin.
Kinderen werden de gehele dag vermaakt door het animatie team.
Kamers waren ruim van opzet, met veel opberg ruimte, een heerlijke bad waar je je in kan douchen. Kamers werden elke dag schoon gemaakt en iedere dag aangevuld met schone handoeken.
Jammer dat er weinig nederlanders waren(geen wonder met de vorige beoordelingen van zoover) Was erg jammer dat de vakantie al zo snel voorbij was, we zouden zeker nogmaals terug gaan naar dit resort.

Sural Resort Hotel
Raar dat dit hotel niet bekend is bij nederlanders, weinig nederlanders in het hotel.
Hotel ligt aan de zee, je loopt via een heel mooi aangelegd pad naar de zee, 3 minuten lopen.
Het personeel is super vriendelijk allemaal, de kinderen werden erg leuk opgevangen door het animatie team, wat een leuke mensen allemaal.
Prijs/kwalitietsverhoudings is prima. Ontbijt is super, voor ieder wat wils, elke dag voor de kids verse pannekoekjes, gebakken eitjes, kids konden zelf tosties maken.
Je kon elke dag een omelet laten bakken met verse ingredienten die je zelf kon uitzoeken. Lunch en avondeten prima, elke avond verse dingen van de bbq. De hel dag door een heel lief vrouwtje die turkse pizza's maakt aan het zwembad, de kids konden zoete pizaa's krijgen echt super.
Al met al, wij zijn 11 dagen geweest hadden nog wel langer willen blijven en gaan hier heel graag weer terug!!!!
Wegens overboeking van het door ons geboekte hotel zijn we in Sural Resort terechtgekomen. In eerste instantie zouden wij daar maar 1 nacht verblijven, maar noodgedwongen zijn we er 1 week geweest. Reeds diverse malen in Turkije in 5* hotels met vakantie geweest, maar nog nooit zo'n slecht hotel meegemaakt! Het hotel vinden wij absoluut geen 5 sterren waardig. Tafellinnen niet gestreken, meestal waren de borden en het bestek op, zodat je geen eten op kon scheppen. Ook waren regelmatig de koffiekopjes/-schoteltjes op. Het eten was merendeels koud en smakeloos. Qua drank voor het merendeel zelfbediening (frisdrank, bier, wijn, koffie en thee). Cocktails en andere drankjes moest je aan de bar halen Wij waren de enige 2 Nederlanders in een hotel vol Russen en Tsjechen en een handvol Duitsers (die daar ook noodgedwongen geplaatst waren of via een hotelbingo). Hotelkamers eenvoudig ingericht. Helaas ontdekten we de laatste dag kakkerlakken in onze badkamer! Ook in 1 week geen schone lakens.
prima hotel in mei geen een klacht alleen was er bijna niemand 3/4 stond leeg

- € 399
Long Beach Alanya
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 534
Kamelya Aishen K Club