Belek Beach Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Combineer je jouw strandvakantie graag met gezelligheid? Dan zit je goed in Sunis Kumköy Beach Resort Hotel & Spa. In dit hotel in Kumköy in Turkije heb je namelijk alles binnen handbereik. Buiten het hoogseizoen zie je hier vooral veel ouderen, maar in de zomer kun je hier ook prima vakantie vieren...
Leuke vakantie gehad met gezin met oudere kinderen. Fijn hotel aan het strand. Goede Animatie en behulpzaam personeel en absoluut niet opdringerig. Het echte vakantie gevoel. Veel leuke winkeltjes in de omgeving en dichtbij bij Side zelf. Min puntje, de Wifi en een beetje een koud zwembad. Zeker de moeite waard en we komen graag weer terug.
Na een perfecte verzorgde vakantie in Sunis Kumkoy Beach resort helaas weer thuis. Het verwelkomen door de receptie was zeer mooi net als je thuis kwam. Zeer mooie en ruime kamer met mini bar en een gratis kluisje en zeer grote zwembaden en aparte baden met glijbanen voor groot en klein en een zeer mooie aflopend zandstrand en er is nog een binnenbad. Het hotel is gelegen aan een mooie winkelstraat en is niet ver van Side en Manavgat de dolmus busjes stoppen voor de deur. Ontbijt is een overvloed aan diverse broodjes en en beleg en salades Op diverse locaties kan men lunchen met onder meer hamburgers, pida, doner, te veel om op te noemen Diner is ook zeer uit gebreid voor iedereen wat wils en met 6 à-la-carterestaurants. En er is een mooie fitness ruimte en niet vergeten een wellness center dit is echt een aanrader.
We hebben een fantastische vakantie gehad! De kinderen vonden het zwembad en de glijbanen erg leuk, en de zee was lekker warm! Het personeel was erg vriendelijk, werkte keihard en het hotel zag er piekfijn uit! Het eten in de restaurants was prima, echt een heerlijke luie vakantie!
Het verblijf was prima, ik vond het wel heel slecht dat alle ala carte restaurant al waren volgeboekt voor dat wij kon reserveren. We hebben niet eens een kans gehad om hier gebruik van te maken. De animatie was erg leuk! Vooral Sinda. Zijn erg vriendelijk en de hygiëne was erg goed! Balie personeel was niet heel vriendelijk en behulpzaam. De ligging van het hotel was erg goed. Ook als je naar het centrum wilde gaan.
Net terug na 9 dagen sunis kumkoy beach resort. Het ziet er allemaal netjes uit. Mooie zwembaden en een prachtige ligging aan het strand met veel winkeltjes naast het hotel. Op zich een prima kamer maar wel gehorig. Schoonmaak vd kamer kan beter. Eten redelijk maar hebben we zeker wel beter gehad. Zwembad was erg koud. Wel genoeg bedjes altijd wel plaats. Er word erg veel duits gesproken in het hotel ook door het personeel.
Voor de 2e keer naar dit prachtige hotel geweest met onze dochters van 5 en 8. Wederom een geweldige tijd gehad. Mooie mix van jonge(re) mensen en wat oudere(n). Een paar dingen vielen ons tegen dit keer: 1. Het vernieuwde restaurant oogt en werkt wat chaotisch. 2. Het zwembad was aan de frisse kant ten opzichte van de zee. 3. De bediening tijdens het ontbijt en avondeten in het restaurant binnen vond ik wat opdringerig (vissend naar fooi, en veel gevraagd of wij konden wisselen).
Maar dat mocht zeker het plezier niet drukken. De ligging van het hotel is echt super, rondom winkels. Binnen 10 minuten in Side met de dolmus voor 1€ pp. Op maandag in Manavgat de markt is zeker een aanrader, ook daar kun je heen met de Dolmus voor €1 pp. en je wordt recht voor de markt afgezet. Het strand is geweldig om kilometers te lopen en beide kanten op is er genoeg te zien.
Wij gaan in mei 2024 weer zo goed is het bevallen!!!
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |