Seher Resort & Spa
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Seher Resort & Spa
Ontsnap naar het Seher Resort & Spa, een paradijs direct aan het strand waar verfrissende zoetwaterzwembaden en een privé zandstrand wachten om je vakantie onvergetelijk te maken. Met zijn vriendelijke sfeer en prachtige ligging aan de Middellandse Zee, biedt dit resort de perfecte mix van ontspanning en avontuur.
De Ligging
Seher Resort & Spa geniet van een ideale locatie direct aan de Middellandse Zee, waardoor vakantiegangers gemakkelijk toegang hebben tot het mooiste strand van de regio. Het resort ligt op slechts 6 km afstand van de historische stad Side en 10 km van Manavgat, wat zorgt voor perfecte daguitstapjes. Voor wie op zoek is naar winkels, uitgaansgelegenheden of lokale eetgelegenheden, deze zijn allemaal binnen een straal van 500 meter te vinden. Bovendien is de luchthaven Antalya slechts 55 km van het hotel verwijderd, waardoor het resort zowel gemakkelijk bereikbaar is voor internationale als lokale reizigers.
Seher Resort & Spa biedt een scala aan faciliteiten om aan alle behoeften van de vakantiegangers te voldoen. Het resort beschikt over meerdere zwembaden, waaronder 2 zoetwaterzwembaden en een apart kinderbad, omgeven door gratis ligstoelen en parasols voor ultieme ontspanning onder de zon. Voor de actieve vakantiegangers is er een scala aan sport- en fitnessactiviteiten beschikbaar, zoals tennis, fitness, beachvolleybal, en zelfs een fitnessruimte. Ontspanning vind je in het uitgebreide wellnesscentrum met een hamam, stoombad, sauna en diverse behandelingen. Kinderen kunnen zich vermaken in de miniclub, speeltuin of de minidisco, terwijl de volwassenen kunnen genieten van live muziek en avondshows of een gokje wagen in het casino.
In Seher Resort & Spa kun je genieten van een uitgebreid all-inclusive aanbod dat zorgt voor een zorgeloze vakantie. Met drie restaurants, waaronder een buffetrestaurant en twee à-la-carterestaurants met Turkse keuken en zeevruchtenspecialiteiten, is er voor elk wat wils. De all-inclusive formule omvat naast de maaltijden ook een breed scala aan lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken beschikbaar van 10:00 tot 24:00 uur. Voor tussendoortjes zijn er snacks, taart, gebak en een middernachtsnack beschikbaar, waardoor vakantiegangers op elk moment van de dag kunnen genieten van een hapje of drankje.
Bij Seher Resort & Spa is de toegankelijkheid voor iedereen gewaarborgd, met faciliteiten voor rolstoelgebruikers en rolstoelvriendelijke kamers. Houd er rekening mee dat het hotel een dresscode kan hanteren voor de restaurants. Betalingen kunnen worden verricht met de meest gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Garage
E-mailadres | |
Adresgegevens | 07550 Evrenseki, TR-07600 |
Website |
Seher Resort & Spa
We hebben in 22 jaar dat wij op vakantie gaan in turkey nog nooit zo,'n slecht hotel gehad we kregen een kamer met rioolrecht dag later toch een andere kamer gekregen we zij 2 maanden geweest het eten was lauw of koud geen verwarmde borden of soepkommen kamers werden slecht schoon gemaakt meerdere keren geen badlakens gekregen de mieren kropen over het bed en in de badkamerin de lobby moest je met je jas aan zitten zo koud was het er in de kamers was het ook niet al te warm de enigste Nederlandse zender had wel beeld maar geen geluid meerdere malen geklaagd werd niets aan gedaan het hotel is geen 5 sterren waard eerder 3 ik snap ook niet hoe ze aan die 5 sterren zijn gekomen ik raad iedereen af dit hotel te boeken voor ons nooit meer
Ik sluit me aan bij de onderstaande revieuws. Zeker maar dan ook zeker geen 5 sterren waard!!!!! Nog nooit zo n slecht hotel gehad. Vooral het personeel dat zeer onvriendelijk was en de hygiene niet goed was!!!
Seher Resort & Spa
verschrikkelijk saai hotel, volgens reisaanbieders elke dag animatie ook in de winter, niet dus geen animatie,twee keer per week live muziek in gedeelte van eetzaal,bestek bleef op tafels liggen, en dat lag er 's ochtens nog bha, bij de lobby bar waar iedereen moest zitten veel te weinig plaatsen, bier was verdunt(evenmente bier) all in clusiv coctails was meer een glas limonade siroop, schoonmaak kamers schandalig nachtkastjes plakte,wc's stonken.personeel alleen vrolijk en behulpzaam als je fooi gaf.in gang van kamers stond een tafel voor de lege glazen etc die stond twee dagen vol resultaat kleine fruitvliegjes bha,en wij weten dat het eten in turkije nooit echt heet is maar zo een koud eten nog nooit mee gemaakt,in een hoop hotels geweest in turkije maar zo slecht nog nooit mee gemaakt,geen 5 sterren waardig eerder 2 sterren,wij raden dit hotel dus niet aan.
Al meer dan 50 keee in turkije geweest maar nog nooit zo n slecht hotel gehad. Niet naar toe gaan zonde van je geld. Totaal niks te doen in het hotel geen live muziek etc. Teweinig plek voor alle mensen. Cocktails niet inbegrepen. Personeel is zeer onvriendelijk en te lui om je te helpen. Eten ook niet over te spreken alles is koud. Hygiene is ook verschrikkelijk. Wc s stinken naar urine. Keuken plakt ook van alle kanten. Al met al ga niet naar dit hotel toe het is een verschrikkelijk hotel😥
- € 318
Eftalia Ocean Hotel
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 344
Aska Lara Resort & Spa
- € 341
Well Palace Side
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 344
Fame Residence Kemer & Spa