Titanic Deluxe Lara
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Beleef een heerlijke vakantie bij Paloma Oceana! Dit vijfsterren resort ligt in Side, een bruisende badplaats aan de Turkse Rivièra. Met tal van faciliteiten én een aquapark valt er genoeg te beleven voor jong en oud! Daarnaast zorgt de all inclusive formule voor een complete vakantie. Kortom, Palom...
Waren er voor de 16de keer. Dit hotel is steeds weer een beetje thuiskomen! Ook de mensen die er werken hebben de veranderingen (die we in juni reeds hebben mogen ervaren) steeds beter onder de knie. Als je denkt het eten kan niet beter, slagen ze er ons in om ons te verrassen met nog een stapje beter. Persoonlijk vonden wij de Seasons a la carte beter dan de Quientine, maar dat is dan ook persoonlijk. Maar wat een topteam aan medewerkers, van receptie over onderhoud kamer om dan nog maar de mensen in het restaurant en de bars te noemen. Geweldig!!!!! Kijken nu al uit naar onze volgende vakantie
Ruime kamers. De ramen zijn goed geluiddicht. Open badkamer. Toilet helaas niet apart, alleen visueel gescheiden. Overwegend gemotiveerd en vriendelijk.
Een groot en mooi hotelcomplex direct aan het vlakke zandstrand. Er is een levendig gedeelte op het strand en rustige zwembaden in het hoofdgebouw. Heerlijk eten in de restaurants.
Direct voor de deur talloze winkels om te winkelen. Mega, prachtig strandgebied Meer is niet mogelijk.... Top reuze bedden, altijd een goed gevulde minibar. Altijd vriendelijk, beleefd en aardig. Groot hotel met mooie kamers, een geweldige, mooie tuin waarin bungalowkamers beschikbaar zijn. Mooiste strand van Kumkoy. Heerlijk eten, geweldige drankjes en bars.
Grote kamers met balkon. Zeer schoon! We hadden geen klachten! Wensen werden direct vervuld. Gevarieerd eten; mogelijkheid tot verschillende themarestaurants. Zeer mooi hotel. Geweldige faciliteiten, mooi strand, kamers top;.personeel erg vriendelijk! We voelden ons erg op ons gemak en komen zeker terug!
Ik vond het hotel erg goed, er waren een paar negatieve punten bij de ingang, maar daarna was alles zo goed dat we van het hotel hielden.Animatie is geweldig, ik wil graag de guest relations chef Begumai noemen, hij was erg vriendelijk en hielp ons met alles, gaf ons informatie over het hotel en nam ons zelfs mee naar het restaurant, dank aan iedereen die eraan heeft bijgedragen dat we weer naar het hotel komen. Fabrice Emre Begumai,Alperin,Handan Tot ziens, Oceana.
Het hotel ligt centraal in Kumkoy. Vriendelijk personeel. Kamers groot en mooi. Eten heel goed. Voor elk watwils. Zeer uitgebreid. Direct aan het strand gelegen. Waar voor je geld. Receptie en Guest relations altijd bereid je te helpen. Met een glimlach. Komen daarom in Februari weer voor 5 weken.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |