Palm World Side Resort & Spa
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Palm World Side Resort & Spa
Ontsnap naar het Palm World Side Resort & Spa, een tropisch paradijs genesteld in Side. Dit resort onderscheidt zich met zijn luxueuze zwembaden en nabijheid tot het strand, ideaal voor waterliefhebbers. De perfecte combinatie van ontspanning en avontuur wacht op je!
De Ligging
Het Palm World Side Resort & Spa bevindt zich op een idyllische locatie vlak bij het strand, slechts 400 meter verwijderd van de zandstranden die Side te bieden heeft. Dit resort ligt centraal in Side, waardoor de bruisende stadskern met al zijn bezienswaardigheden op slechts 7 km afstand ligt. Voor wie op zoek is naar lokale cultuur en winkels, ligt Manavgat op 11 km afstand. Er is een handige shuttleservice naar het strand beschikbaar, waardoor het gemakkelijk is om heen en weer te pendelen. De luchthaven van Antalya, die op 57 km afstand ligt, zorgt voor een gemakkelijke toegang tot internationale reizigers.
Palm World Side Resort & Spa biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten die je verblijf onvergetelijk maken. Met drie hoofdgebouwen, uitgerust met moderne liften en 196 kamers, biedt het resort alle comfort die je nodig hebt. Het hotel is voorzien van gratis WiFi, een kapper, een kleine supermarkt en diverse winkels voor al je behoeften. Het buitencomplex, omringd door palmbomen en een zonneterras, is een oase van ontspanning. Het zwembad, compleet met waterglijbanen beschikbaar van april tot oktober, staat garant voor plezier voor jong en oud. Ligbedden en parasols zijn zowel bij het zwembad als op het strand inclusief, wat bijdraagt aan een zorgeloze dag aan het water. Voor de actieve vakantiegangers zijn er fitnessfaciliteiten en sportactiviteiten. Het wellnesscentrum met hamam en sauna biedt de perfecte afsluiting van een actieve dag.
Eten en drinken in het Palm World Side Resort & Spa is een waar genot met twee restaurants en drie bars. Het resort biedt een all-inclusive service, waarbij vakantiegangers kunnen genieten van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner. Speciale dieetwensen, zoals glutenvrije en veganistische opties, zijn op aanvraag beschikbaar. Langslapers kunnen profiteren van het laat ontbijt, terwijl snacks tussendoor en geselecteerde lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken de hele dag door beschikbaar zijn. Het à-la-carterestaurant biedt een exclusieve eetervaring, een keer per verblijf inbegrepen bij een minimumverblijf van zeven nachten.
Rolstoeltoegankelijkheid is een belangrijk pluspunt van het Palm World Side Resort & Spa, zorgend voor een comfortabel verblijf voor iedereen. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmiddelen. Dresscodes kunnen van toepassing zijn in de restaurants, dus het is raadzaam om dit vooraf te controleren. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Veel vakantiegangers hebben hun tijd in het hotel als positief ervaren, ondanks enkele kritieken. Ze prijzen de smakelijke maaltijden en de voldoende keuze die het hotel biedt, evenals de netheid en dagelijkse schoonmaak van de kamers. De ligging wordt ook als een groot pluspunt gezien, met volop winkelstraten in de omgeving waar je naar hartelust kunt shoppen. De vriendelijkheid van het personeel, versterkt door een extra fooitje, laat een positieve indruk achter. Daarnaast wordt de nabijheid van het strand als super ervaren, waardoor vakantiegangers genoeg plek hebben om van de zon te genieten. Deze elementen dragen bij aan een aangenaam verblijf voor degenen die realistische verwachtingen hanteren en waarde vinden in de aangeboden faciliteiten en diensten.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 32 Sahil cad. No:32, TR-07600 |
Website |
Palm World Side Resort & Spa
Wat een blamage die 5 sterren voor dit hotel. All in geboekt. Kluis niet gratis, beddengoed verschoning 3 euro per keer, cocktails ( met en zonder alcohol,zelfs de kinder cocktails) 5 euro, glas verse sinaasappelsap 2 euro. Maar nog geen ijsje te krijgen voor de kinderen. Verschrikkelijk onhygiënische bende, op de kamers maar zeker ook in de kantine ( restanten eten lagen zeker 3 dagen in een kinderstoel) de stoelen die je aanpakt , plakken gewoon. Als je engels praat tegen het personeel, komt er een telefoon bij kijken om te vertalen, meest gesproken talen: russisch, pools, duits. Er wordt vermeld dat onderin het hotel winkeltjes zijn, die zijn er ook wel, althans de ruimtes, want er is geen winkeltje te bekennen.
Voor dit geld kun je beter ff verder kijken, schande dat Prijsvrij hier 5 sterren aan geeft.
1 plus punt was er wel, de ligging is prima, volop winkelstraten.
Prima hotel! Mensen die een slechte recensie vermelden moeten realistisch zijn en bij hogere verwachtingen een hogere prijs bij een andere accommodatie betalen. Eten is smakelijk en er is voldoende keuze. Kamers zijn schoon en worden dagelijks netjes bijgehouden qua schoonmaken. Personeel is over het algemeen vriendelijk. Een extra fooitje diet altijd wonderen😃. In de omgeving veel winkeltjes met echte neppe kleding. Voor een weekje of anderhalf prima te boeken accommodatie.
Ik zou nooit meer hiernaartoe gaan, geen 5 sterren hotel onvriendelijk personeel te druk geen eten soms moesten op borden wachten en was gevecht en mega druk tijdens eten omdat er te weinig was. Ik vond het kortom niks aan deze hotel ik ga vaker naar Turkije maar deze keer viel zwaar tegen
Palm World Side Resort & Spa
Cocktails waren eerste paar dagen inclusief een tien moest er van een op andere moment €5 per cocktail betaald worden. Vreemd.
Strand was super, genoeg plek. Maar bij strandbar alleen wijn en bier. Geen gin of wodka of zo.
Hoe zal ik beginnen...bij aankomst in hotel schrok ik van de rotzooi bij binnenkomst overal planten stekjes in potten dit is door gehele hotel geen rotzooi.
De kamers zijn goed ook de schoonmaak
Maar de lounge bar nooit open de gehele 9 dagen niet!
Ook de wifi is al weken kapot en ieder keer andere smoes (volgens mensen die 15 dagen verbleven)
De eetzaal veelste klein voor het hotel
Eten zelf erg triest.. lege baken die gewoon niet gevuld worden eten geen variatie
Personeel die vrouwen alleen zijn lastig vallen
De eigenaar plus zijn vrouw 70+ lopen de gehele dag over de vloer en houden alles in de gaten personeel zijn doodsbang voor hun.
Zwembad wordt schoon gemaakt op hun eigen manier hand in water en er aan ruiken klaar!!
Animatie stelt helemaal niks voor ...Turkse avond kennen ze niet 1ste keer na 24 jaar Turkije geen Turkse avond...strand is goed eten ook daar ..maar met 1 golfkar een heel hotel brengen naar strand is echt slech
Leuke omgeving en strand dichtbij en winkels elke avond wandeling over de bazar. Hotel prima bedden en personeel doet erg hun best. Helaas was het hotel overboekt toen we aankwamen en moesten we met 5 personen (ik onze dochter en mijn schoonouders op 1 kamer waar 2 bedden stonden. Na een melding dat we zo niet konden slapen kwamen en 3 bedden bij. Ging maar net op de kamer, leek wel 1 groot bed. Later hoorde we van nog meer mensen die met 6 en 7 mensen op een kamer hadden geslapen. Volgende dag na 12 uur kregen we een tweede kamer. Let op we zijn niet gecompenseerd voor die nacht een kamer minder als ze dit veel doen houden ze er een leuk extraatje aan over. Wij hebben er dan ook niet veel praat overgemaakt want dat beheerst zo je vakantie. Prima vakantie gehad zwembad was ook niet te koud goed op temperatuur (is wel eens anders geweest dat het nog te koud was voor een teen er in) omgeving zeker terug hotel ook maar ligt aan de prijs.
- € 512
Kamelya Collection Aishen Club
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 358
Eftalia Aqua Resort