Lemas Suite
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Aparthotel Lemas Suite voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAparthotel9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 342 Ga naar accommodatieKleopatra Royal Palm
AparthotelPrachtig gelegen16 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 244 Ga naar accommodatieArk Suite
AparthotelZeer goede service16 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 149 Ga naar accommodatieEftalia Downtown
AparthotelPrachtig gelegen17 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 191
- Onbekend30-09-2022
Heerlijk verblijf met super vriendelijk personeel.
Ruim appartement, heerlijk zwembad, strand met luxe ligbedden (met busje vanuit hotel). Heerlijk ontbijt. Oude stad SIde goed bereikbaar per taxi (10 minuten). Op loopafstand ook enkele restaurants/winkels. Super vriendelijk en gastvrij personeel. Echt genieten.
- Ger08-11-2019
gewoonweg geweldig
Bij aankomst (twee vrienden met aparte kamer) werden we zeer hartelijk ontvangen, en kregen we een grotere kamer als dat we geboekt hadden. Zeer mooie kamers zit kamer aparte slaapkamer en douche met toilet, zo kon er ook zelf gekookt worden in de aparte keuken. Al met al personeel zeer vriendelijk eten sober maar goed, al met al zeker een aanrader en waarschijnlijk volgend jaar weer terug.
- Fam.Dekker10-09-2019
- Anoek17-08-2019
Echt een aanrader ❤️
Een heerlijke vakantie gehad, samen met vrienden. Lemas Suite Hotel is een kleinschalig familie hotel, waar je je als gast zeer gewaardeerd voelt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn eenvoudig, maar erg netjes. Het dinerbuffet is goed verzorgd, en erg smakelijk, voor elk wat wils. Het ligt op loop afstand van de boulevard, vanwaar je gezellig naar antiek Side kunt wandelen, maar ver genoeg, om uit de drukte van de All Inclusive resorts zijn. Er rijd een paar keer per dag een busje, die je naar een leuk strandje brengt, ver van de overvolle toeristen stranden. Echt een aanrader om heerlijk van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten!
- Meike van Antwerpen16-08-2019
Een top vakantie
Hotel is super, bedden liggen goed en er word iedere dag goed schoongemaakt. Er zit een klein keukentje in met een koelkasten en een klein kookplaatje. Er is een heel fijn zwembad met genoeg parasols. Het eten is ook super vooral met de Turkse avond. Het personeel is ook heel aardig en kan je mee lachen. De ene kan beter Engels dan de ander maar ze kunnen zich verstaanbaar maken. Er gaat ook elke dag een busje gratis naar het strand vanuit heg hotel. Een nadeel is er zijn maar bepaalde tijden dat het busje rijd. Dus als je eerder terug wilt dan dat het busje rijd moet je of wachten of met de taxi. We komen hier nou voor de 6e keer en komen zeker volgend jaar weer terug!
- Ricooss09-08-2019
Voelt als een intiem familie hotel
Prima Hotel, familiair geen grote all inclusieve vreetschuur maar heerlijk hotel met zeer hardwerkend personeel. Groot zwembad, eten niet geweldig veel keus maar als je een makkelijke eter bent staat er genoeg. Airco 5€ pd.. is jammer maar je zit ook niet in het duurste hotel. Ligging iets buitenaf en omgeving is niet vlak dus als je wat moeilijker te been bent denk dan nog eens na of je niet liever meer richting strand wil zitten. 4 etages appartementen en geen lift. Was voor ons geen probleem. Er gaat een busje 3x elke ochtend naar een geweldig strand (Viking beach) met gratis bedjes en prima Beachclub met super vriendelijk personeel. Personeel zowel in het hotel als op strand zijn super vriendelijk. Al met al prima hotel voor leuke prijs alleen locatie was voor mij iets minder maar er bestaan dolmus busjes en taxi’s dus je komt er wel!
- Kimberly10-07-2019
Voor herhaling vatbaar!
Kleinschalig en gezellig hotel. Kamer werd elke dag schoongemaakt, dus dat was wel prettig. Enige nadeel is de extra kosten voor de airco en het feit dat deze overdag niet aan kan blijven staan op het moment dat je niet in de kamer aanwezig bent (gaat alleen aan via een contactsleuteltje die aan de sleutel van de kamer vast zit). Ook prima ligging, kwartiertje lopen naar het strand. Naar de antieke stad is het wel iets verder lopen, dit zou ik aanraden met een bus te doen.
- Katinka Luhukay02-06-2019
Ik zou er voor de rust zeker teruggaan
We werden va de eerste minuut hartelijk ontvangen, het personeel vooral in de bediening is echt supervriendelijk! De kamers zijn wel wat verouderd maar schoon. Er zijn twee grote zwembaden bij het hotel en in onze periode hadden we vaak het zwembad voor ons alleen! Het ontbijt en eten was ook prima en genoeg keuze! Het personeel bepaald echt de sfeer van ons krijgen ze een dikke 10!
- Erinda21-05-2019
Niet voor herhaling vatbaar
Leuk maar gedateerd hotel/appartement.Kamers zijn ruim,meubilair is verouderd,ijskast was verroest aan de onderkant,wel weer goede bedden,en de schoonmaak valt tegen.Komen wel elke dag schoonmaken,maar ze vergeten nog wel eens wat.Personeel probeert goed zijn best te doen,maar de man achter de balie waar je incheckt vonden wij persoonlijk geen vriendelijke man,deze heeft euro tekens in zijn ogen,en dit ook zo ondervonden.Verder wel een ruim zwembad waar het goed in vertoeven was en meestal voor ons zelf hadden.Het eten is zwaar onder de maat voor de prijs die je er voor betaald,en is absoluut niet lekker.Steak besteld maar die was zo dun als een schoenzool en niet te eten.Pizza lijkt wel op een pannekoek, slap en geen smaak aan.Je moet wel van poezen houden want die komen elke avond langs als je daar gaat eten waar wij geen probleem van maakte.Maken hun eigen prijs,ene keer duurder dan andere.Helaas voor ons geen Lemas Suite meer.Jammer
Aparthotel Lemas Suite info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensYal? Mahallesi 1108 Sokak, TR-07330