Tijdelijk geen boekingskosten

• Kinderzwembad
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Welkom bij Dream World Palace! Dit hotel is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel verblijf. Met een zandstrand in de buurt, een geweldig waterpark op het resort en een all inclusive verzorging zal iedereen het hier naar zijn zin hebben. Tel daar een super schone ka...

8.7FantastischScore uit 24 reviews

Lekker eten en veel animatie
Door Souad op 23-08-2023

Lekker eten. Te veel zwembaden op 1 oppervlakte. Koffie was niet te drinken

Een prachtig hotel . Veel plezier gehad.
Door Celine van Daalen op 20-08-2023

Een groot, mooi , schoon opgezet hotel met mooie kamers en mooi zwembad. Wij hadden een mooie kamer met mooi uitzicht. De kamer was rustig gelegen. Wij vonden wel dat we lang op de lift moesten wachten. Het zwembad was groot met leuke waterglijbanen. Alleen te weinig ligbedden. Het was noodzakelijk om 8 uur in de ochtend je handdoek neer te leggen. De handdoekenservice was in de kelder, wat ik persoonlijk niet makkelijk vond. We hebben hier ook eerst naar moeten zoeken. Het strand was op loopafstand, maar wij pakte altijd het busje naar het mooie zandstrand. Het eten was goed en gevarieerd. Er waren dagen bij dat er zelfs sushi was. Wel was het altijd megadruk bij het buffet, wat wij niet fijn vonden. Het hotel lag ook wat ver van andere winkeltjes en restaurantjes af. Dus niet echt iets op loopafstand.

Zeker de moeite waard!
Door Kim op 19-08-2023

Super vakantie gehad! Goed eten, ruime schone kamers, genoeg animatie, mooie zwembaden.

Voor herhaling vatbaar
Door Dylan Khoeblal op 17-08-2023

Top vakantie gehad in een top hotel

prima vakantie gehad
Door Steef en Marly op 06-07-2023
  • bedden zijn echt hard, na verzoek om een topper lag deze er binnen het uur echter was dit een een dubbel gevouwen deken.
  • mooi zwembad glijbanen met banden zou ik mijden 3x gescheiden van mijn band beneden gekomen.
  • eten, veel opties word alleen wel veel herhaald, drinken bij ontbijt heb je de keus tussen water en koffie.
  • animatie 6 dagen per week heel afwisselend, als echter een kamer heb dichtbij de animatie hebt slaap je niet voor 23:30
Fantastisch hotel, alles erop en eraan.
Door Eugenie op 21-05-2023

Een groot opgezet hotel. Super zwembaden. Glijbanen. Adult zwembad, alleen 18 plus. Het hotel is ingericht op zijn Turks. Je moet er van houden. Personeel is zeer vriendelijk. Eten is zeer uitgebreid. Ze hebben ontzettend veel, mensen die daar over klagen zijn niet wijs. Wij zaten in budget kamer. 2600. Helemaal bovenaan. Dakterras. Uitzicht op zwembad en zee, echt geweldig. Zeer grote kamer voor 2 personen. Niets mis mee. Bedden prima. Het was druk, maar als je ging eten gingen wij op tijd. Dan was er altijd plaats. Heerlijk buiten gegeten. Dolmusbus tegenover hotel. Euro 1.50. Maakt niet uit waar je naar toe ging. In de buurt wat bazaars. Soms wat rijen voor drinken te halen, weinig personeel. WiFi zeer goed. Zwembad, kamer, maar ook aan zee. Daar reed steeds een busje naar toe. Maar te voet ook goed te doen. Het hotel is ook super schoon. Ze staan steeds te vegen. Ook kamers iedere dag schoon. heerlijke vakantie gehad.

• Eftalia Aqua Resort & Spa
    € 530

Eftalia Aqua Resort & Spa

9.5
    TurkijeTurkse RivièraAlanya

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Crystal Waterworld
    € 409

Crystal Waterworld

8.7
    TurkijeTurkse RivièraBelek / Aksu / Kadriye

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Crystal Paraiso Verde
    € 504

Crystal Paraiso Verde

7.7

• Vikingen Infinity Resort & Spa
    € 513

Vikingen Infinity Resort & Spa

Hotel
    TurkijeTurkse RivièraIncekum / Avsallar (bij Alanya)

• Dream World Aqua
    € 320