9.3FenomenaalScore uit 400 reviews

• Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het strand
  • Minder dan 1km van het centrum

Omschrijving

De waterratten onder ons zitten goed bij Hotel Club Grand Side. Dit hotel heeft namelijk haar eigen Top Amazon Waterworld. En over het zwemplezier hier zijn jullie zeker enthousiast. Tel daar het fijne all-inclusive concept en de ligging aan zee bij op en je weet dat dit een echte zon, zee en strand...

9.3FenomenaalScore uit 427 reviews

Mooie vakantie op een prachtige plek
Door Sandra op 18-06-2023

Wij waren hier met een gezin van 6. De oudste vd kinderen is 16, de jongste 10 Het is een erg leuk park voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 14 jaar. De puber van 16 vond het soms wat saai. De zwembaden zijn super mooi. Het hele park heeft een natuurlijke uitstraling. Veel groen, gecreëerde grotten en watervallen. Strand is prachtig, je kan daar ook eten en drinken. Wave pool is leuk. De Crazy river vonden de kinderen helemaal super. Die is wel beperkte tijd open toen wij er waren. Maar ze konden er genoeg gebruik van maken. Hotel kamers prima. Elke dag werd het schoongemaakt en nieuw beddengoed. Drinken in de koelkast (o.a. coca cola en fanta) Eten en drinken was prima te verkrijgen op het hele park, het eten was erg lekker en divers. Bediening en service ook erg vriendelijk en goed Tegenover het hotel ligt een Bazaar, is leuk om avonds even rond te kijken Animatie was prima overdag, avonds dans, zang en een keer een goochelaar.

Geweldig
Door Kako op 25-10-2022

Helemaal super, we bedachten dat we geen minpunten hadden, als we er toch perse een moeten noemen is dat de zwembaden beperkt open zijn, verder echt geweldig! Mooi strand met genoeg bedden leuk strandbad, beachvolleybal schieten darten voor ieder iets. Echte crazy river!! Goed eten, overal plekken waar t kan. Glijbanen apart overal plek genoeg om te liggen.

Fantastisch
Door Femke op 28-05-2022

Hier in de eerste week van de meivakantie geweest. Super weertje gehad, wat de vakantie flow compleet maakte Prachtig hotel, mooi laagbouw... losse gebouwen en toch een geheel. Een paradijs voor kinderen. Buffet prima, ( overige restaurants waren nog gesloten) dus geen idee. Op loopafstand van de zee... Personeel ontzettend vriendelijk. Kamers, toiletten e.d goed schoon.

Club Grand Side

Fijn verblijf. Fantastisch voor kinderen.
Door Suze op 28-10-2019

Mooi hotel. We waren in herfstvakantie. Je kon aan personeel merken dat het de laatste week van seizoen was. Zwembaden zijn fantastisch. Jammer dat glijbanen op tijd zijn. Van 10.30-12.00 en van 14.30 t/m 16.30 uur. Wildwaterbaan 2 keer half uurtje. Was wel een super attractie. Helaas geen cocktails. Wel gin lemon/ rum cola ed. Ijsjes betalen alleen soms bij avondeten een bolletje gratis. Al met al een geweldige week gehad maar had wel iets meer verwacht van all inclusive., Kamer was perfect. Dubbel met tussendeur. Temperatuur van zwemwater incl zee was heerlijk. Misschien gaan we nog een keer terug.

Mooi complex aanrader voor gezinnen en waterratten
Door Edwin op 12-08-2019

Mooi complex met veel laag bouw lijkt net een klein dorp. Schoonmaak keurig verzorgd met gratis minibar. Kamers ruim genoeg met drie personen op tweepersoons kamer gelegen. Heerlijke zwembaden en veel glijbanen af en toe geopend maar goed georganiseerd. Eten zeker wel varierend met buitenopstelling waar vers werd bereid. Park wel duits georienteerd maar niet hinderlijk personeels uiterst beleefd en welwillend. Kortom een mooi oark met voldoende faciliteiten.

Fantastische vakantie !
Door Familie Huisma op 12-08-2019

Super leuk, mooi en schoon hotel. Goed eten en super mooie zwembaden en glijbanen. Wij waren met z'n 4en 2 volwassen en 2 kids van 10 en 13 jaar. Wij vonden het erg gezellig en vooral s'avonds op het terras was het vaak erg gezellig, met karaoke en bingo en muziek. Ook het strand was erg mooi en schoon, geen stenen in de zee, gewoon een mooi zand strand. Leuk personeel ( op een enkeling na) en lieve schoonmaakster bij de hotelkamers. Ook erg leuke winkels precies tegen over het ressort. Ontbijt en avond eten was ook echt super goed, voor ieder wat wils!! Wij hebben het erg leuk gehad, en gaan zeker nog een keer terug.

Soort hotel
Strandhotel