9.5FenomenaalScore uit 1860 reviews

• Bubbelbad
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Arcanus Side Resort is een vijfsterrenhotel dat in het verleden werd bekroond met een Gouden Zoover Award. Het personeel is hier erg vriendelijk en helpt je graag waar nodig. Maria de Rooij: *‘Personeel heel vriendelijk en met name Osman in het hoofdrestaurant is een echte gastheer die het de gasten...

Arcanus Hotels Sorgun

9.5FenomenaalScore uit 1892 reviews

Beter kan het niet
Door Brigitte.riket op 04-10-2023

Voor de tweede keer hier en was nog beter als vorig jaar. Hotel is proper, de hygiëne is overal inorde. Kamers worden goed gepoetst. Buffet restaurant is goed er is voor iedereen iets,zelf voor de moeilijke eters. A la carte restaurant zijn formidabel goed. Services is goed. Als je respect hebt dan krijg je het dubbel terug. Taner kasalar,Elena en halil gökkaya lossen ieder probleem op als het menselijk is. Bekir babacan, taner erol, Mehmet die een speciaal plaatsje hebben in ons hart en nog vele andere dies naam we niet kunnen onthouden doen echt alles voor je. De animatie is veel beter als vorig jaar bedankt hasan ozer ende rest. Als alles goed gaat komen we zeker terug . Bedankt iedereen voor de perfecte vakantie. Brigitte en patrick

Fantastisch resort in een mooie omgeving
Door Familie ter Horst op 09-05-2023

Fijn om weer terug te zijn bij Arcanus Side resort. Een superfijn hotel, met veel faciliteiten. Veel te doen, netjes en schoon. We hebben genoten van heerlijk eten, lekkere cocktails, leuke entertainment en super vriendelijke medewerkers. Ook heerlijk zwemmen in het zwembad ( de zee was nog te koud) en diverse uitstapjes gemaakt naar plaatsen in de omgeving. Wederom een dikke 10. We komen deze zomer in augustus graag weer terug met vrienden.

Wij hebben een geweldige vakantie gehad!
Door Jeroen Kapel op 09-05-2023

Wij verbleven van 27 april t/m 7 mei in dit hotel en wat hebben wij het naar ons zin gehad zeg!! Het hotel is in de winter geheel gerenoveerd (alle kamers vernieuwd, zwembad vernieuwd, nieuw entertainment gedeelte, restaurant gerenoveerd) en de tuinen rondom zijn echt schitterend met ruim voldoende plek voor iedereen. De ligging aan het strand met een eigen pier is een groot pluspunt.

Het was overal brandschoon, zeer vriendelijk personeel en het eten was ook echt goed (al hoewel het wel iets warmer had gemogen in sommige gevallen). Onze kids hebben zich ook zeer goed vermaakt met het animatieteam en overdag in het clubhuis Kattas Welt waar ze heerlijk konden spelen. Wij hebben een heerlijke relaxte vakantie gehad waar we met groot plezier op terug kijken

Wij komen zelden terug naar hetzelfde hotel maar in dit geval maken we graag een uitzondering. Een paar kleine verbeterpuntjes maar een dikke 9 als eindcijfer is meer dan verdiend!!

Arcanus Hotels Sorgun

Super ervaring
Door R op 07-05-2023

Super net hotel heerlijk eten goede verzorging binnen en buitenzwembaden en zee. Op resort kun je ook darten tennissen tafel tennissen Vriendelijk en veel personeel Dit jaar eind april begin mei beetje koud in buitenzwembad dus des te fijner dat er ook binnenzwembad is. Heerlijk Spa centrum tegen betaling Voor hotel dolmus bed cv invaar naar side en manavgat In een woord geweldig all inclusief hotel

jammer dat er overal katten rond liepen
Door lisette op 14-11-2022

Het resort ligt aan een mooi breed strand ,het heeft ook een mooi buiten zwembad met voldoende ligbedden er is voldoende plaats rondom het zwembad . Het eten was matig ,wij vonden het niet echt lekker ,er was wel variatie vlees vis en kip werd er gegrild of gebakken maar echt smaakvol was het niet

Wat ons het meest stoorde waren de katten die overal rond liepen , op het strand ,op de ligbedden ,bij het zwembad, in het hotel ,op de gangen daar zaten ze zelf te poepen en zelfs in het buffet restaurant en in de a la carte restaurants !!! Dit heb ik nog nooit eerde meegemaakt en vind het echt smerig dat katten door een eetzaal en restaurant lopen en om eten staan bedelen . Wij hebben dit gemeld maar het was schijnbaar normaal !!! En er werd ook totaal niks aan gedaan .Meer

Datum van verblijf: november 2022

Aanrader!! !
Door Ton en Ellie op 09-10-2022

In september voor de 7de keer naar hotel Side Mare geweest en het was wederom weer een heerlijke vakantie……………Hotel Side Mare ligt op een fijne locatie en het hotel voelt voor ons als thuiskomen, het centrum Kumkoy met genoeg winkels is op loopafstand (kleine 10 minuten) en ook de bushalte waar je op kunt opstappen naar Side is nog geen 10 minuten lopen van het hotel vandaan. Personeel vriendelijk en behulpzaam, een super enthousiast entertainment team die elke dag hun best doen om je van dat luie strandbedje te halen, maar ook weten wanneer ze je met rust moeten laten. nette schone kamers, heerlijk eten, fijn zwembad met leuke glijbanen, mooie nieuwe avondbar etc. etc. Gewoon een dikke aanrader!

Soort hotel
Strandhotel