9.3FenomenaalScore uit 464 reviews

• Animatie programma
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Delphin De Luxe Resort is een niet al te groot hotel waar de service volgens jullie super is. Twan en Janny vierden hier vakantie samen met hun dochtertje Romy en schrijven hierover: *‘De service die Delphin de Luxe biedt is echt super, ook de vriendelijkheid van het personeel: iedereen doet zijn ui...

9.3FenomenaalScore uit 481 reviews

Top hotel!
Door Lex op 06-05-2023

Ik kan alleen positiefs zijn over dit hotel. Keurige kamers, prima bedden, heel schoon. Heerlijk eten. Zowel lopend buffet als a la Carte. Animatie is geweldig voor jong en oud. Wij waren dit jaar voor het eerst maar met heel veel mensen gesproken die hier al jaren komen! En wij komen hier beslist ook terug!

Geweldig
Door Fam verdult op 18-10-2022

Geweldig!

Wij zijn in juni samen met ons 3 jarige zoontje en mijn ouders naar delphin de luxe geweest.

Wij hebben zo'n geweldige vakantie gehad. Het personeel was super lief, het eten vonden wij erg lekker en divers. Een hele dag door was er ergens wel wat te eten en drinken.

Veel animatie voor jong en oud.

In de avond was de kermis open en daarna volgde een show. Na de show was er nog dansen bij een andere bar.

Wat ons vooral ook op viel, niet in de ochtend vroeg je handdoek al neerleggen! Er was gewoon plek genoeg.

Vanaf het eerste, tot het laatste moment hebben wij intens genoten. Wij zijn tien dagen geweest en wilde echt nog niet naar huis.

Voor herhaling vatbaar.

Ze waren ook onwijs kindvriendelijk!

( kijk door de foto's heen, de foto's tonen een wat ouder hotel, maar werkelijk er ontbreekt je aan niks)

Genieten van het weer en eten, niet de omgeving
Door Renzo Luitjes op 11-08-2022

We hebben voor de 2de keer een heerlijke week achter de rug in het Delphin Deluxe Resort. Eten is voortreffelijk en beter dan elk ander 5 sterren hotel die we tot nu toe hebben gehad. Drinken kon nog iets beter, ijskoffie en veel andere dranken waren extreem zoet en de cocktails wat weinig alcohol. Faciliteiten in het hotel zijn uitstekend met een rustig en wat drukker zwembad en je kunt zonder problemen bij naast gelegen hotels glijbanen pakken. Hygiene en service zijn uitstekend. Hotel is gelegen aan een boulevard vol met hotels en het grote minpunt is dat leuke locaties minimaal een halfuur rijden zijn. Dat was vroeger geen probleem vanwege de relatief lage taxi prijzen maar die zijn geëxplodeerd door de hoge benzineprijs. Nu betaal je minimaal 1 euro per minuut en dan worden de tripjes een stuk duurder. Familiekamer was mooi en groot, locatie aan de weg niet ideaal vanwege geluid. Mijn advies zou een Delphin dicht bij Antalya zijn

Delphin Deluxe Resort

Fantastisch en NOG beter, hoe is het mogelijk!!
Door Jolanda op 04-06-2022

Voor de 26e keer naar delphin de luxe. Na al het corona-gezeur weer heerlijk in de watten laten leggen ;+) Genoten van de hamam met volledige behandeling incl koffiescrub en massage van de lieve, zeer kundige dames van Bali. En tot onze verbazing was alles nog beter dan andere keren..... hoe dan!!! Het was altijd al fantastisch maar ze hebben het voor elkaar gekregen om o.a. het eten nog smakelijker en verser te maken, de toetjes niet meer zo verschrikkelijk zoet (;+) de super snelle en super vrolijk bediening aan het zwembad door het skate-team (met name door jongedame Seher) en om de dag een "candy-party, vis-bbq op de steiger, cuba-party in de tuin, schuim-party in het zwembad, cocktail-party.... zo kan ik nog wel even door gaan. Oeps... misschien beter om niet zo eerlijk te zijn......wordt het veel te druk hahahaha Na 26 keer, nog steeds enthousiast. Sterker nog; het volgende bezoek is al geboekt ;+)

Het was weer thuiskomen
Door Piet en Nikki op 26-09-2021

Wat was het fijn om weer in delphin de luxe te zijn. We zijn enorm verwend door al het personeel zo vriendelijk en maken je vakantie geweldig. Wij genoten van het heerlijke eten de drankjes en de pier. De rust van de relexpool de service daar door Batikan Huseyn en Kemal en Azat was weer top. Het is daar zo lekker rustig in je Balihut. Plek zat.. voor als je wat drukker wenst zijn er verschillende zwembaden en glijbanen waar je terecht kunt. Animatie is van professionele kwaliteit dit jaar srong de lichtshow met live music er bovenuit. We genoten van de pier in de avonduren luisteren naar de zee met een drankje op de pier.. Hoe romantisch Jan je het maken. Daarna naar de secret Gardenbar waar Messut heerlijke cocktails maakt. Altijd van superieure kwaliteit. Het hotel heeft een shuttle service naar de stadjes en 1 keer per week markt bijna voor de deur. Voor ons is dit het Hotel voor de 13de keer bezocht en weer optimaal genoten.

Cudownie miejsce
Door Ewa op 24-08-2019

Nie mam negatywnych uwag.Jedzanie na medal.Pokoje na medal .Jadzenie super.Obsluga rewelacyjna.

Soort hotel
Clubresort