/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fd89fa55b-330e-4680-a6fb-34c20a1026b6%2Fd6acaf57-fd74-481b-b8bb-fec32395df04.webp)
Crystal Waterworld
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
WiFi werkt heel slecht, ik had hiervoor 10 euro betaald maar alsnog werkte het niet. Meeste personeel zijn chagrijnig en helpen je nergens mee! Het hotel is wel groot en schoon de schoonmakers maken echt goed schoon. Zwembaden zijn er veel vooral voor kinderen is het echt leuk! Het eten vond ik niet te eten en waren niet eens goed afgedekt.
Wat een geweldige vakantie hebben we als gezin gehad in Vikingen Infinity Resort & Spa! Samen met mijn partner en onze kinderen hebben we een geweldige tijd gehad vol avontuur en plezier. Het resort overtrof al onze verwachtingen met zijn scala aan voorzieningen en activiteiten. Vooral de kinderen waren in hun element met de coole glijbanen en het prachtige strand.
De luxe en comfort van het resort waren gewoonweg indrukwekkend. Onze ruime en stijlvolle kamer bood alle moderne gemakken die we nodig hadden, waardoor we elke avond heerlijk konden ontspannen na een dag vol avontuur. Het personeel was ook buitengewoon vriendelijk en attent, waardoor we ons echt verwend voelden.
Wat me ook opviel, was de ideale ligging van het resort. In de buurt waren bruisende bazaars te vinden, waar we ons konden onderdompelen in de lokale cultuur en prachtige souvenirs konden kopen. Als toeristen hebben we echt de perfecte balans gevonden tussen plezie
Prima verblyf. Vriendelijk personeel en een prachtige pier waar Je heerlijk kunt verblyven. Tevens heerlijk eten wat je aan het strand kan krygen
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Totaal aantal kamers | 778 |
Visa | Beschikbaar |