/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fdddaebf8-2e22-4699-8db0-f10fad2f2f8f%2F572c1d57-6112-4d7f-b6e2-be8e1c92d504.webp)
Eftalia Aqua Resort & Spa
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Vriendelijk personeel Moest steeds bellen voor wc papier of handdoeken Kamer was prima Weinig entertainment, er was een kinderdisco en voor de rest weinig gezien. Eten was wel ok, maar na 10 dagen heb je t wel gezien, dus we zijn ook uit eten gegaan. Strand was wel stukje lopen. Was wel een winkeltje om de hoek waar we s'avonds vaak drinken gingen halen, want om 11 uur kon je geen drinken meer halen.
Voordat je hier naar toe gaat, moet je de slechte revieuws voor lief nemen. Het is maar wat je verwachtingen zijn voor een prijs die lager ligt dan een super de luxe hotel. Ik en mijn vriendin gingen er heen met een beeld wat erg negatief was. Maar och, het is 200 % meegevallen. Heerlijk hotel met alle gemakken voorzien. Goede en aardige bediening, schoonmaak. Bedjes genoeg, dicht bij het strand (wat wel smal is, waardoor je dicht op elkaar zit). Centraal gelegen, kamers zijn prima en het eten was erg goed. Niet warm, maar dat hoef ik ook niet als het 37 graden is. Hoofdgerechten waren wel warm. Ik was nog nooit naar Turkije geweest maar mijn indruk is nu zo goed dat ik hier graag vaker naar toe wil.
Wij zitten er nu, het is een goed hotel , het eten is ook goed, ook genoeg keuze, het eten is best lauw, maar de hoofd gerechten zijn lekker warm, het eten moet niet heet zijn , er zitten veel mensen te zeuren bij de reviews, eerst je huiswerk doen voordat je naar Turkije gaat, ontbijt goed ( geen Nederlandse kaas ) heel duur hier , personeel vriendelijk en Lief , bedjes zwembad meer dan genoeg ,airco doet het goed, als je de deur van het balkon open doet dan stopt die, wij stoken toch ook geen verwarming met de deuren open , hotel is 4 sterren en dat krijg je ook , goed bezig , veel gezeur voor niets van ons een dikke 8 tot nu toe bedankt voor een fijne tijd Claudia en Marja
Zeer goed hotel met prijs kwaliteit verhouding. Eten zeer gevarieerd personeel bijzonder vriendelijk en proberen goed Engels te praten. Mooi strand erbij leuke animatie
Het Hotel heeft veel trappetjes en is niet goed voor bejaarden of mensen die slecht te been zijn .Er zijn geen Nederlanders En de man die Massage aan bied is een oplichter .Hij zecht dat je voor honderd prcent weer je arm kan gebruiken niet goed geld terug .Maar als het niet goed is zecht hij niets meer ,Geen geld terug moest 125 euro betalen weg geld .Heel jammer,er is ook vaak geen fris drank wel wotka voor de russen
Ik ben samen met mijn vriend 8 dagen verbleven in dit hotel. Wij zijn allebei 18 en hebben ons prima vermaakt.
Korte omschrijving: 15 min tot Avsallar centrum 5 min tot strand (bereikbaar via tunneltje) Rolstoelvriendelijk Mooie kamers (nieuwe gedeelte) Goed maar niet gevarieerd eten Super animatie team Gratis wifi Airco in het nieuwe gedeelte hele dag door en zelf af te stellen Vriendelijk personeel Geen disco in het hotel aanwezig wat wel bij de beschrijving staat Waterpijp lounge aanwezig Weinig tot geen nederlanders Alcohol aanwezig maar proef je helemaal niets van!
Wij hebben het super naar ons zin gehad. Een echte aanrader is de Jeep & Raft safari. Inclusief middag eten. Van sochtends 8 uur tot savonds half 7 ongeveer.
Uitgaan in Alanya is leuk maar heel duur!
Het is wel echt een familie hotel
Stadshotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1999 |