Eftalia Ocean
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Niet alleen de luxe uitstraling en uitgebreide voorzieningen maken Titanic Deluxe Belek zo geliefd onder gasten. Ook de omgeving en de ligging van het resort worden flink gewaardeerd. Het resort ligt midden in een groen landschap, naast een brede rivier en vlakbij de zee. Een geweldige locatie voor ...
We zijn zeker al 20 keer naar Turkije geweest ,maar voor ons was Titanic deluxe in Belek ,het neusje van de zalm en das nog miniem uitgedrukt ,wie daar iets op te merken heeft op om het even welk gebied ,vraag ik mij af wat die mensen dan wel gewend zijn ,wij konden op geen enkel punt een opmerking maken over al wat het hotel te bieden heeft ,ondanks de mega grote oppervlakte die het hotel bezit is alles piekfijn in orde ,het voordeel is ook dat je geen uren op de bus moet zitten om naar uw hotel gebracht te worden ,Belek ligt dicht bij de lucht haven ,en als je uitstappen wilt maken ,naar Antalya dan ben je er ook vlug met de plaatselijke dolmus of lijnbus/tram ,dus in 1 woord gezegd ,Titanic deluxe heeft alles wat men van een geslaagde vakantie mag verwachten / wensen
Hygiëne perfect, eten prima, vriendelijke personeelsleden, wel een massaal hotel, enigste minpunt, slechte wifi
Heerlijk verblijf gehad. Wij waren met 5 personen en we hebben ons prima vermaakt. Goed eten en het drinken zijn alleen maar A merken. Vriendelijk personeel en zeker in het main restaurant. Spelletjes hal is een minimum van 30 euro ivm met een tegoedkaart. Dat vonden wij minder. Manager heeft ons verteld dat volgend jaar de spellen gratis zijn. Hoofdpad kan glad zijn, dus badslippers zijn wel noodzakelijk. En vergeet je anti insecten spray niet, daardat je aan de rivier zit heb je deze wel nodig. Hotel is druk bezig om te vernieuwen, mooie pier en een auqa park en wat wij erg fijn vonden is dat het kindergedeelte gescheiden was. Dus hou je van drukte of rust je hebt hier de keuze. Ontzettend groot complex met veel heel ruimte dat voelt echt heerlijk. Met de taxi naar Belek ook prima te doen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een survival game. Wij hadden kamers 2117 en 2119, ruimte prima maar wel toe aan een opknap beurt.
De accommodatie was super en schoon. Het eten voortreffelijk! Het personeel erg hulpvaardig en vriendelijk.
Aangekomen bij de luxe Titanic voor het eerst, na meer dan vier jaar in het Kaya Palazzo Belek te hebben doorgebracht, ontdekten we dit super grote luxe Titanic Hotel. Toen we aankwamen omdat we geen Engels spraken, hadden we Mellick die heel goed Frans spreekt om ons in dit hotel te begeleiden. Het leven dat ik momenteel deel en vier koppels die dit hotel hebben bestudeerd en die goede dingen zoals slecht hebben opgemerkt. We hadden vanuit België de kamers aan de golfkant gevraagd wat dit werd gedaan toen we aankwamen, we waren verheugd dat het vanuit een rustig oogpunt was gerespecteerd, omdat andere leden de kamers aan de golfkant hadden geadviseerd. We ontdekten onze kamer 1618 We vonden een ruime kamer met een minibar gevuld met onbeperkte drankjes die elke dag uitwisselden dat we een superieure kamer namen, maar in onze verbazing zagen we dat er geen badkuip was in de superieure kamers, maar algehele netheid en meubels waren in ee
Spahotel | Beschikbaar |
Luxe | Beschikbaar |