Titanic Deluxe Lara
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Zeer slechte ervaring . Hotel ontruimd in de nacht na brand. Geen brandalarm , geen rookmelders , geen elektriciteit en geen evacuatieplan.
Een van de hotels tijdens een rondreis door Cappadocie. Redelijk hotel. Helaas jas er laten hangen. Na veel communicatie met klantonvriendelijk RSD-reise was de conclusie: jas niet gevonden. En dat terwijl op de dag van vertrek uit het hotel al was aangegeven dat de jas er was achtergebleven. Kan alleen door hotelpersoneel gestolen zijn. Dus reizigers: let goed op je spullen in hotel Melissa en reken niet op al teveel service van RSD-reise.
Mooi hotel, vriendelijk personeel, kamers proper maar eenvoudig, we boekten een "dubbel kamer" voor 2 volwassenen en één kind (13 jaar), we moesten het doen met één dubbel bed en een ombouwligbank van 1,60m , dus géén bed, teleurstellend. Eten eerder eentoning en afgestemd op de vele "luidruchtige"onbeschofte russen, goede en veelzijdige animatie, spijtig in turks en gebrekking duits. Héél proper zwembad(en), 20 min met pendelbus naar strand, 20 min naar nabijgelegen dorp met taxi of een 45min naar antalya.Prijsvergelijk met ander hotels is goedkoper voor dezelfde waarden.
Wij bezochten het hotel gedurende een rondreis dus hebben weinig gebruik gemaakt van de faciliteiten. Er waren tijdens ons verblijf veel Russen wat storend was tijdens de maaltijden. De kamers waren redelijk modern maar beddengoed is veel te klein voor het bed en de bedden waren super laag. De badkamer zag er redelijk modern uit maar afwerking behoefde onderhoud. Internet in de lobby goed (gratis) maar op de kamers geen bereik. Ik zou hier niet 8 dagen all inclusief willen verblijven.
Het hotel opzich is schoon je hebt er leuke zwembaden en er is veel animatie. Het ontbijt en middag eten waren goed, alleen het avond eten was een hell, het hotel is te groot voor met z'n alle daar te eten. Er zijn heeel veeel russen die heel asociaal zijn. wij moesten daar heel erg aan wennen, vandaar dat we ook elke avond maar in het leuke dorpje verderop lekker zijn gaan eten. bijna geen Nederlanders in het hotel. Het personeel kan ook heel slecht engels. En als je op je klein balkon staat en de airco staat aan heb je een vieze lucht hangen achter je. Ik zou dus nooit meer naar dit hotel gaan.
We zijn met touroperator op rondreis Cappadocie. Ik kan niet anders zeggen dan dat t n top vakantie is. Fijn en groot hotel. Fahri is onze super reisgids en hij vertelt veel en interessante dingen over de gebieden die we bezoeken. Groooot compliment voor touroperator! Alles is luxe en erg goed geregeld. De hotels zijn meer dan heel luxe en het buffet verdient dagelijks n dikke 10 waar je kan kiezen wat je lekker vind. De busreis is prachtig geweest en het landschap indrukwekkend. Deze trip is een echte aanrader wat mij betreft!
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Adults only | Beschikbaar |
Renovatiejaar | 2020 |