Titanic Deluxe Lara
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Limak Arcadia Golf Resort is een rustig gelegen hotel in het mooie Belek. Dit 5-sterren resort is erg populair dankzij de talloze faciliteiten. Zo zullen de kinderen zich geen minuut vervelen door de aanwezigheid van een groot zwembadcomplex met glijbanen en andere leuke entertainment gericht op kin...
Wij zijn super tevreden met ons verblijf hier! Meneer Melih en mevrouw Elena zijn super lieve en gastvrije mensen. Wij willen nogmaals Busra super erg bedanken voor haar warme ontvangst en de goede hulp waardoor wij de mooiste plekken hebben kunnen bezoeken. Wij komen zeker weten terug!! ❤️
Een super vakantie gehad met mijn groep vriendinnen. Ik wil aller eerst de gasterelaties bedanken voor alle gastvrijheid een zeer professionele team. De manager Merih en zijn team Elena, Busra en Nina. Bilal en Mete de directeurs van de avond en nacht staan ook altijd klaar voor je. En meneer Hasanali voor de supermooie kamers en dat we eerder mochten inchecken. Niet te vergeten de barmans engin, baris en aladdin voor de heerlijke cocktails en service. We hebben een top vakantie gehad. Dankjewel allemaal!
Een super vakantie gehad in dit prachtige hotel. Ik wil van de guest relations merih, elena en busra bedanken voor alle service. Ze zijn erg gast vrij en proberen alles te regelen voor je. De avond en nacht directeur mete en bilal zijn ook echt toppers. Vanuit de bar zijn engin, baris en aladdin echt harde werkers en maken lekkere cocktails voor je. Oja en niet te vergeten meneer hasan ali die voor ons een eerdere check in heeft geregeld hartelijk bedankt. We komen zeker weer terug een echte aanrader!
We zijn met vriendinnen op vakantie geweest naar dit prachtige hotel. Aller eerst wil ik Merih en elena van de guest relation bedanken voor hun gast vrijheid. En meneer Hasanali, en Bilal. Ze hebben ons goed geholpen en waren altijd een luisterende oor naar ons. De barmans baris en engin zijn zeer goed in hun werk. Dankjewel voor alles!
Aller eerst wil ik guest relations bedanken voor hun gastvrijheid. Het was erg fijn om een medewerker te spreken die de Nederlandse taal beheerst, mijn complimenten aan Busra voor haar vriendelijkheid en ontvangst. Dankzij haar hebben wij mooie plekken bezichtigd in Antalya. Meneer Merih en mevrouw Elena van de guest zijn zeer gast vrij. De nacht directeur meneer Bilal heeft ons goed geholpen. Hij heeft ons vaak zien weg gaan en terugkomen van uitgaan. Hij heeft er elke dag voor gezorgd dat wij goed hadden ontbeten om half 6 in de ochtend terwijl het buffet allang gesloten was.. ;) Ik heb tot nu toe, nooit zo een goede service gehad van een hotel. Er word aan alles gedacht. Mijn complimenten naar heel het team.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Golfhotel | Beschikbaar |