Hotel info
Animatie programma
Waterpark
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Een kindvriendelijk all inclusive resort in het zuiden van Turkije in Belek? Crystal Waterworld Resort & Spa is de uitgelezen plek om met het gezin op vakantie te gaan. Leef je uit in één van de waterparken, speel een potje minigolf of gooi je voeten omhoog op een ligbedje aan het privéstrand. Toe a...
Boek met andere aanbieders
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelAward GoudGeweldig zwembad12 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfAll inclusivep.p. vanaf€ 1030 Ga naar accommodatieDream World Aqua
HotelAward ZilverGoede prijs/kwaliteit12 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfAll inclusivep.p. vanaf€ 662 Ga naar accommodatieCrystal Prestige Elite
HotelErg kindvriendelijk6 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfAll inclusivep.p. vanaf€ 700 Ga naar accommodatieGold City
HotelGeweldig zwembad6 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfAll inclusivep.p. vanaf€ 485
Crystal Waterworld
Zeer groot hotel maar ontzettend mooi. Warm ontvangst met vriendelijk personeel in het hele hotel. Lekker eten en drinken. Eten soms niet heel warm en wat eentonig maar er zijn ook a al carte restaurants. Helaas mochten we ons maar een maal inschrijven per 7 dagen voor een van deze restaurants. Er wordt flink gepoetst de hele dag door. Uiteraard zijn er wel wat mankementjes overal te vinden. Er wordt ook goed opgelet bij de zwembaden en glijbanen. Super vakantie gehad
Eten echt slecht!!!! En dan bedoel ik het avondeten. Alles koud of je nu om 18.30 uur komt of om 21.00 of ergens daar tussenin… erg eentonig eten en niet onze smaak ( maar daar valt natuurlijk over te twisten) personeel niet vriendelijk op een enkeling na. Spreken ook geen engels of duits. Misschien komt het omdat het einde seizoen is ??? Verder is het hotel prima en vooral heel groot! Ik denk dat als je in de zomer gaat het misschien anders is, maar nu waren veel dingen gesloten. Zijn al vaak in de herfstvakantie naar Turkije geweest en dit zo nog nooit meegemaakt. Al met al toch een fijne vakantie gehad, maar wij komen in dit hotel niet meer terug….
Gewoon slecht, badkamer vol schimmel, kamer algeheel niet goed schoon met veel vlekken. Kamer werd de hele week niet schoongemaakt. Overal in het hotel en bij het zwembad rondslingerend vuil/ etensresten etc. Restaurant 1 grote vreet schuur met elke avond vrijwel hetzelfde. Gewoon vermijden.
Crystal Waterworld
Op het oog een mooi en sjiek hotel ! Maar er mist van alles aan. Personeeel niet gemotiveerd. Behalve een paar jongens achter de lobby bar! Familie kamer lag aan de voor kant aan een drukke straat en aan de achterkant aan een drukke gehorige gang met veel licht wat door het raam scheen, zodat je s’nachts in het volle licht sliep. Heb dit na een paar dagen kunnen oplossen om er een vuilniszak voor te plakken. Veel kabaal van luidruchtige onbeschofte mensen op de galerij. Wij waren met 5 personen en 1 er van moest op een soort van slaapstoel liggen, niet eens 5 volwaardige bedden! Kamer werd niet goed schoongemaakt, na een week stonden er 20 lege plastic flesjes in de hoek, werden niet meegenomen, dus ik heb ze de laatste dag keurig opgeruimd. Wel elke dag schone lakens en voldoende handdoeken, wat weer ietwat overdreven was. Restaurant één grote vreetschuur, met vieze doorgezakte stoelen. Lijkt niets op Crystal Sunset in Side
Wij verbleven met 6 personen (2 volwassenen en 4 kinderen) van 10 t/m 20 oktober in dit hotel. Onze familiekamer had maar 4 slaapplaatsen i.p.v. 6 slaapplaatsen. Onze puberzoon moest uiteindelijk op een slaapbank die ontzettend hard was. Toen ik boekte zagen we toch echt een "normaal" bed op de foto's, maar de realiteit was anders. Het campingbedje voor de jongste stond op instorten.
Los van onze opstartproblemen en de hotelkamer was het een prachtig hotel waar het je aan niets ontbreekt.
Het buffet was eentonig. Maar er is heel veel keus, dus als je wilt kun je een week lang elke dag iets anders eten. De temp. van het eten was lauw, maar dat zijn we gewend. Gelukkig was er in het hoofdrestaurant een magnetron aanwezig.
Het waterpark was top, de badmeesters niet echt alert. Ze grepen niet in bij situaties waar het eigenlijk wel moest (voordringen bij glijbanen etc.). Het kleine zwembad met 4 glijbanen was gesloten.
zaterdag 8 oktober aangekomen bij dit hotel. we werden hartelijk ontvangen en naar ons kamer gebracht. De vriendelijke jongen een fooitje gegeven voor het brengen van onze koffers. De kamer zag er goor en ranzig uit, ik ging even naar de badkamer om daar te kijken. wat ik daar aantrof niet normaal schimmel, geroeste douchekop en kranen , haren in putje en wc was gewoon niet schoon. wij naar receptie en een nieuwe kamer gevraagd. ze blikte of bloosde niet, leek wel of ze dit dagelijks meemaken. kamer 2 was nog erger. uiteindelijk naar een derde kamer en die was redelijk maar ook niet schoon. Het eten was te doen, best veel variatie alleen niet echt warm. Het personeel is heel vriendelijk ze moeten keihard werken maar er is weinig begeleiding voor het jongere personeel die daar hun stage lopen. Daardoor ook alles vies in restaurant. Er was ook niks te doen in de avond, misschien omdat het einde seizoen is.
Crystal Waterworld info
- 24 uur incheckenBeschikbaar
- HotelkluisNiet beschikbaar
- LiftenBeschikbaar (1)
- CafeBeschikbaar (7)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsBeschikbaar (1)
- KapperBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (12)
- NachtclubNiet beschikbaar
- TheaterBeschikbaar (1)
- SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (8)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- VergaderruimteBeschikbaar (1)
- SpeelplaatsBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- KinderopvangBeschikbaar
- TV kamerNiet beschikbaar
- Restaurants met rookruimteBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- TweepersoonsbedBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- BinnenzwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- SportschoolNiet beschikbaar
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- BasketbalBeschikbaar (1)
- Beach volleybalBeschikbaar (1)
- BowlingBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- DartsBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- Aqua-aerobicsBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- Bananen bootBeschikbaar (1)
- JetskiënBeschikbaar (1)
- DuikenBeschikbaar (1)