Eftalia Ocean
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Prima vakantie gehad, zou alleen niet nog een keer terug gaan, er zijn namelijk betere hotels voor dit geld. De kamer en het resort zelf was wel erg schoon en het resort is niet extreem groot wat wij erg fijn vonden. Eten was wel vaak aan de koude kant en in de grote eetzaal was het enorm druk, wij hebben hierdoor elke dag bij het 13+ restaurant gegeten en hier was een stuk minder keuze. In andere reviews las ik dat het personeel erg vriendelijk was, dit was niet echt het geval. Bij het inchecken werden we al in gebrekkig Engels gewezen naar de eetzaal en verder geen uitleg dat onze kamer nog niet klaar was. Het bedienend personeel werd pas echt vriendelijk wanneer je ze een fooi gaf, terwijl je eigenlijk fooi zou moeten geven omdát ze zo vriendelijk en behulpzaam zijn.
Goed schoon mooi hotel , als je een probleem heb ga naar de receptie en alles word keurig opgelost.
Prima week gehad in dit hotel wat hier en daar wel een beetje vergane glorie is. Medewerkers zijn over het algemeen heel vriendelijk, het eten is uitstekend. Hotel ligt wat verder weg bij het stadje Belek vandaan. De taxi kost bij benadering 20 euro per rit. Het stadje Belek is erg leuk als je van merkkleding houdt. In het hotel kun je in de middag zelfs Starbucks koffie halen, dat is bij de all inclusive inbegrepen. De drankjes die gebruikt worden in de cocktails zijn niet origineel waardoor deze een beetje tegenvallen. We hebben betere all inclusive meegemaakt in Turkije maar het is niet zo dat ik dit hotel zou afraden. Je kunt hier echt een prima vakantie hebben! Om het hotel ook veel winkels dus in de avond kun je hier rustig op zoek naar leuke spullen. Wij hadden een swim upkamer. En hoewel dat leuk klinkt vond ik dat de meerprijs niet echt waard. De kamer is namelijk redelijk klein.
we kwamen door het lezen van de beoordelingen van het belek Beach resort hotel, we kwamen voor de eerste keer, het eten is uit elk land, het personeel is jong en dynamisch, er zijn veel activiteitenprogramma ' s voor jongeren, wanneer je problemen hebt, ga gewoon naar de afdeling guest relations, ze zullen meteen van je houden. Ik beveel het hotel aan alle Nederlanders
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |