Aquaworld Belek by MP Hotels
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelAward GoudGeweldig zwembad12 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfAll inclusivep.p. vanaf€ 1030 Ga naar accommodatieDream World Aqua
HotelAward ZilverGoede prijs/kwaliteit12 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfAll inclusivep.p. vanaf€ 662 Ga naar accommodatieCrystal Prestige Elite
HotelErg kindvriendelijk6 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfAll inclusivep.p. vanaf€ 700 Ga naar accommodatieGold City
HotelGeweldig zwembad6 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfAll inclusivep.p. vanaf€ 485
Aquaworld Belek by MP Hotels
Als je van kip houdt zit je hier goed. Kip, kip,kip en nog eens kip. Bed is goed, douche is goed. Eten was dramatisch. Mensen werken wel hard en zijn altijd vriendelijk.
Een fijne hotel met een prachtige omgeving. Personeel doet echt alles voor je. Keuze genoeg in drankjes. Kamers iets verouderd, maar daar slaap en douche je toch alleen maar.. WiFi over het hele park,de ene keer iets slechter. Wij hebben ons prima vermaakt!!
Een mooi verzorgt resort! Veel groen. Een schitterend zwembad met leuke glijbanen en .. de zee vlakbij. Het personeel werkt hard en wij hebben alleen maar vriendelijkheid en behulpzaamheid ondervonden. Ruime kamers, goed uitgerust ( voor Europese begrippen wat gedateerd, maar verder prima! De kinderen ( van 6 t/m 12 ) hebben van alles genoten. De drukte viel ons mee, altijd met 8en kunnen eten, er was genoeg. Nogmaals complimenten voor de service.
Aquaworld Belek by MP Hotels
Prachtige vakantie gehad. alles goed geregeld. Hele goede wifi, waar we ook zaten op het complex. Heel groot complex, pasjes voor de kamers, meerdere zwembaden en eetgelegenheden, alleen jammer dat je zelf niet mocht opscheppen, personeel spreekt niet altijd goed Engels. Heerlijke bonenkoffie bij een bistro binnenin het complex. Er was elke avond entertainment en veel keuze met eten , zelfs ijsjes dagelijks! Het was wel inclusief handdoekenservice, ook al werd gezegd door de reisorganisatie dat dit niet zo was, laat je badlaken dus maar thuis! Snorkelen lukt niet echt, zee is wild. Het ligt niet dicht bij het centrum, ongeveer een klein half uur lopen. Er zijn taxi's beschikbaar, voor 5 euro brengen ze je naar het centrum. Leuk centrum, maar in verhouding tot Alanya waren de prijzen vrij duur in de winkels. Wat alleen jammer was.. bij aankomst moesten we bijna 2 uren wachten voordat de bus iedereen ging wegbrengen naar de hotels...
Aan de buitenkant prachtig, maar verder niet echt 5-sterrenwaardig wat ons betreft. Kleine kamer met veel beschadigingen, lekke douche, verstopt toilet. Vochtige kamer ook.
Ijskoud zwemwater ook hier. Buffet wel okay. Niet veel variatie. Personeel duidelijk niet meer in de stemming zo op het eind van het seizoen.
Voor ons niet meer dus
Echt een super relax vakantie gehad, die van alle gemakken was voorzien. Animatie was top, niet opdringerig maar je kom de hele dag overal aan mee doen. De kamer waren ietwat ouderwets maar wel heel mooi schoon en worden iedere dag heel netjes bijgehouden. Het eten was voortreffelijk, volop keuze, warm, heel veel keuze en afwisseling. Waterskiën, bananaboot, kanoën, en surfen zit zelfs bij all inclusive formule. Een top vakantie gehad.
Aquaworld Belek by MP Hotels info
- TVBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (11)
- BinnenzwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- CatamaranBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- BoogschietenBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- Beach volleybalBeschikbaar (1)
- Jeu de boulesBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- KinderanimatieBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- BadmintonBeschikbaar (1)
- DartsBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- Bananen bootBeschikbaar (1)
- JetskiënBeschikbaar (1)
- WindsurfenBeschikbaar (1)