Belek Beach Resort
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Op zoek naar een ultra all inclusivevakantie in Turkije? Hotel Titanic Beach Lara is zo'n bestemming! Nee, hier ontbreekt het je echt aan niets. Niet voor niets dat het hotel superpopulair is onder Nederlandse gezinnen. Die vaak het jaar erop alweer terugkeren omdat ze het zo naar hun zin hebben geh...
"Ik heb voor de tweede keer voor Titanic Lara gekozen en ben weer tevreden. Mijn eerste keer was in de zomer, deze keer kwam ik in de winter. De meeste buitenruimtes zijn gesloten, maar het is echt een ontspannende en ontspannende omgeving. Hoewel de voedselopties zijn niet zo breed als in de zomer, de prijs die ik betaalde "Het was lager dan in de zomermaanden en ik was over het algemeen tevreden. Het verwarmde zwembad is geweldig, de gastassistenten zijn zeer attent. Bedankt aan de Titanic-familie , wij komen nog een keer."
Vorige maand verbleven we in Titanic Lara en we waren echt onder de indruk. Het personeel is zeer behulpzaam, het eten is lekker, de service is goed. Vooral de gastenrelaties toonden veel interesse in ons. De kamers zijn misschien wat gedateerd, maar we zullen zeker weer gaan. Ik raad het aan iedereen aan, je moet er minstens een keer naartoe gaan.
Mustapha en Zubaida zijn heel vriendelijke en lieve mensen. Ze hebben ons hartelijk ontvangen en hebben een goede hart. Ik vind dat ze een hogere plaats verdienen , ik heb nog nooit zo'n vriendelijke en hulpvolle mensen ontmoet als hun.
Perfecte service, vriendelijk personeel, excellent eten, heerlijke a la carte restaurants, Ahmet Huseyin and Murat Bey !!!!!!
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |