Eftalia Ocean
Bij Liberty Hotels Lara leer je pas écht wat luxe is! Dit vijfsterrenhotel in de Turkse Rivièra heeft namelijk eindeloos veel luxe faciliteiten. Er is all inclusive verzorging, het hotel ligt direct aan het strand én heeft prachtige zwembaden! Kortom, jouw vakantie naar Liberty Hotels Lara wordt een...
We hebben een super fantastische week vakantie gehad in dit hotel. Super vriendelijk en behulpzaam personeel en top eten in alle restaurants! Kamer ook super netjes! Wij gaan zeker weer terug! Een echte aanrader!
Fijne vakantie gehad in liberty lara, prima service in restaurant en zeker de bediening door Nevin, voor herhaling vatbaar
Onze vakantie hier voor de eerste x was top op alle gebied. Eten is super lekker en van hoog niveau. Verschillende eetgelegenheden voor lunch. Het ganse complex is kraaknet, tuinen mooi onderhouden. En het super vriendelijk personeel niet vergeten. Ze verdienen een dikke pluim, de ganse dag een big smile, niets is hun teveel en doen hun werk met een glimlach. De kamers worden elke dag netjes gepoetst, minibar elke dag aangevuld. Top service. Het animatieteam mag zeker ook in de bloemen gezet worden samen met hun manager Serdar, vormen ze een groot geheel en aanwinst voor het hotel. We komen zeker volgend jaar terug. Bedankt Liberty voor de mooie vakantie
Prachtige locatie pal naast het strand, en heerlijke zwembaden. Heerlijk eten en ook de entertainment was geweldig. Speciale dank aan Hasan en Bekir! Dankzij al het hardwerkende personeel hebben wij ontzettend genoten! We gaan graag nog eens terug.
We zijn voor de 2e keer naar dit hotel geweest met ons gezin en ook hebben wij dit jaar onze ouders meegenomen. We hebben met zn alle genoten! Het was echt als thuis komen. Voelde meteen goed en vertrouwd! Heerlijk gegeten, gezwommen en er is van alles te doen, de dagen vliegen voorbij. De kamers kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken maar al met al zijn de we dik tevreden. We zijn alweer aan het kijken voor volgend jaar.
Strandhotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |