Club Hotel Sera
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Club Hotel Sera
Ontdek de pure vakantiepret bij Club Hotel Sera, gelegen aan een prachtig privéstrand. Dit hotel combineert luxe met plezier en beschikt over indrukwekkende zwembaden en een directe toegang tot het strand, waardoor het de perfecte keuze is voor zonliefhebbers en waterenthousiastelingen.
De Ligging
Club Hotel Sera ligt direct in het bruisende toeristische centrum, met een kunstmatig aangelegd privé-strand op slechts 100 meter afstand. Het biedt vakantiegangers gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en bars die zich allemaal binnen een straal van ongeveer 1 km bevinden. Openbaar vervoer is handig bereikbaar, met een bushalte op slechts 10 meter afstand, wat reizen rond de regio moeiteloos maakt. Het centrum van Antalya, vol met historische bezienswaardigheden en culturele attracties, ligt op ongeveer 12 km afstand. Voor vakantiegangers die van ver komen, ligt de luchthaven Antalya op ongeveer 9 km van het hotel.
Club Hotel Sera blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten, waardoor elk verblijf onvergetelijk wordt. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, inclusief 3 buitenzwembaden en een kinderbad, omgeven door ligstoelen en parasols voor ultieme ontspanning onder de zon. Voor degenen die de voorkeur geven aan zand tussen hun tenen, biedt het hotel directe toegang tot een prachtig privéstrand. Naast waterpret biedt het hotel een scala aan activiteiten en voorzieningen zoals een fitnesscentrum, tennisbanen, en een spa- en wellnesscentrum voor ontspanning. Kinderen kunnen zich vermaken in de miniclub of op de speelplaats. Het hotel herbergt ook diverse restaurants en bars, winkels, een kapper en zelfs conferentiefaciliteiten voor zakelijke behoeften.
In Club Hotel Sera worden vakantiegangers culinair verwend met een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden. Met zes restaurants ter plaatse, waaronder buffetrestaurants en à-la-carterestaurants die gespecialiseerd zijn in diverse keukens zoals Japans, Mexicaans en Mediterraans, is er voor elk wat wils. Daarnaast nodigen vijf bars en twee cafés uit tot gezellige avonden of ontspannen middagen met een drankje in de hand. Het all-inclusive arrangement omvat buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, naast snacks en geselecteerde lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken, zodat vakantiegangers zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf.
Vakantiegangers die Club Hotel Sera bezoeken, dienen rekening te houden dat sommige faciliteiten en diensten mogelijk extra kosten met zich meebrengen. De accommodatie is rolstoeltoegankelijk, waardoor het een goede keuze is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Houd er rekening mee dat voor bepaalde restaurants of bars een dresscode kan gelden. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | LARA BEACH, TR-07230 |
Website |
Club Hotel Sera
we zijn hier met 2 stellen geweest en ik kan deze plek ter zeerste iedereen aanraden . sterker nog je MOET hier een x geweest zijn . deze plek overtrof alles wat ik tot nu toe gezien heb . ALLES is gewoon perfect en beter zelfs . de ligging het eten de service de kamers je noemt het maar en het was er . behandeld als een koningin voelen als een prinses . ik wil terug hiernaartoe . geboekt via zoover voor de eerste x en alles was goed . alles verliep netjes . zou hier zo weer mijn volgende vakantie boeken . ja hoor zonder enige twijfel .
Ik ben in 2018 voor het laatst in dit hotel geweest, daarvoor een aantal jaar en meerdere malen per jaar. Het hotel is opgezet met 3 zwembaden, geweldige tuin en dito strand waar men lekker kan luieren of kan "watersporten". De mensen zijn zeer vriendelijk, kamers zijn schoon en de verzorging uitstekend. Het eten is goed en gevarieerd, er is voor elk wat wils. De bushalte ligt tegenover het hotel dus je bent in no time in de binnenstad voor bijvoorbeeld het bezichtigen van de oude haven van Antalya of lekker te shoppen op de Bazaar of in 1 van de vele luxe winkelcentra die Antalya rijk is.
Voor kinderen is er een animatie team aanwezig dat er voor gaat de kinderen en hun ouders een geweldige tijd in dit hotel te geven.
's Avonds worden er veel shows gegeven en is er een nachtclub/disco (zomer's buiten).
De variatie in verschillende bezoekende nationaliteiten is in mijn ogen een verrijking.
IK HAD EEN GEWELDIGE VAKANTIE.HET WEER WAS GEWELDIG EN IK HAD DE KANS OM OVERBOORD TE GAAN.HET HOTEL IS MOOI EN ALLES IS ERG GOED.HET PERSONEEL, HET ETEN, MIJN KAMER EN DE SERVICE MAAKTEN ME ERG GELUKKIG.IK BEN TERUG IN 2021.
Club Hotel Sera
De gasten zijn vooal Oostblokkers, met een handjevol Duitsers en een paar Nederlanders, maar super de luxe hotel! Enorm groot met heel vriendelijk personeel, en aan zee!
Omgeving niet bijzonder maar makkelijk met bus of taxi naar Antalya bezoek oud Antalya zeer de moeite waard. De zand sculpturen kun je vanaf hotel naar toe lopen.
Enige echte goede aan dit hotel was de grootte en kwaliteit van de bedden mits je de scheur in het laken van Plm 50 cm en het bloed op het kussen even buiten beschouwing laat. duurde 3 dagen voordat het vervangen werd ondanks directe klacht bij de receptie.
Ontbijt was binnen een half uur bijna volledig op en werd niet aangevuld.
Avond ook onvoldoende En het warme eten vaak koud.
Stikte er van de onbeschofte Russen, gelukkig door medewerking van reisleider Mutlu om kunnen boeken naar ander hotel waar het wel in orde was.
Als je je geld weg wil gooien moet je vooral dit hotel boeken.
Wat een deceptie was dit hotel.
- € 506
Kamelya Collection Aishen Club
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 358
Eftalia Aqua Resort