Green Garden
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Je bent in ieder geval een taxi nodig om naar t centrum te gaan, verder niet heel bijzonder.
Het is een kleinschalig hotel. Er wordt geadverteerd dat het een 4 sterren hotel is, maar dat is het niet. Ook las ik in eerdere reviews dat het kindvriendelijk is. Ik vind van niet, de accomodatie was niet geschikt voor de baby. Die kon op de kamer niet op de grond kruipen bijvoorbeeld omdat er plavuizen lagen. Verder was er ook weinig keus wat betreft het eten voor de baby. Ik was blij dat ik eigen pap en potjes mee had voor hem! Het was verder schoon, kleinschalig, het personeel is vriendelijken en behulpzaam.
Zeer vriendelijke ontvangst, mooi, ruim, schoon appartement in hoofdgebouw. Goede airco in woonkamer en slaapkamer. Ontbijt buffet, prima. Zeer vriendelijk personeel! Transfer van en naar t strand inbegrepen evenals ligbedden en parasols. Zwembad geen gebruik van gemaakt dus kan ik niet beoordelen. Wij zouden zo weer gaan!
Mooi schoon hotel en schone kamers,kamers worden iedere dag schoon gemaakt,ontzettend vriendelijk personeel,ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum,goed eten,met de bus naar het strand is aan te raden
Mooi ruim opgezet park. Schone, ruime, schone appartementen. Twee gebouwen, twee zwembaden, waarvan 1 met glijbanen. Wij waren enige Nederlanders. Vooral Scandinavische gasten. Rustige ligging. Wel te lopen naar het strand, maar Alanya is een wir war aan straatjes, dus moeilijk te vinden. Weinig winkeltjes in directe omgeving. Er rijdt een busje naar strand. Je moet alleen wel betalen voor strandbedjes/parasol en evt eten/drinken. Dit hotel was ook een Sunpark hotel.
Sunpark Garden er et super skønt hotel! Vi havde en af orkide lejlighederne og lige fra vi trådte ind af døren følte vi os velkomne! Tøfler+ morgenkåbe på sengene, velkomstvin + stort frugtfad, alt var fuldstændig perfekt. Sjove vandrutsjebaner lige hen af stien for både store og små. Spaen var vi også i hvilket helt klart kan anbefales!
Har dog en kritik. Lad være at tage ind til deres frisør. Vi ville have lavet gelenegle hvilket vi så fik. Vi sad i HELE 3 timer før de var færdige, det gjorde meget ondt fordi de filede for hårdt, oven i det skifter de pludselig personer midt i det hele hvor person nr 2 tager noget af det af nr. 1 gjorde og "gjorde det om", da vi så var færdige var de slet ikk som vi havde ventet. de passede ikk til neglen og knækkede efter 3 dage. ca, 300 kr pr. person smidt ud af vinduet. Andre der ville have klippet hår spurgte de konstant om ikk de skulle farve det og mange følte sig "tvunget".
Men det var den eneste kritik! Alt i alt er hotellet lækkert!!!
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Totaal aantal kamers | 99 |
Visa | Beschikbaar |