Green Garden
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Mooi en netjes hotel eten is goed personeel vriendelijk en behulpzaam een aanrader
Het hotel is redelijk. De kamers zijn goed, op de douch na. Deze is heel klein. Mensen met een maatje meer kunnen niet douchen. Het eten is oké.. Amper keus, maar wat er is is meestal wel te eten. Het was verschrikkelijk om te zien hoe de jongens als loop hondjes gebruikt worden daar. Op het personeel zelf is absoluut niks aan te merken. Hele vriendelijke mensen. Ze doen er alles aan om het verblijf leuk te maken. De ligging is redelijk. Ongeveer een klein half uur lopen en je bent in het centrum. Wij waren in deze periode de enige nederlanders. Er zijn voornamelijk alleen Russische mensen. Eerlijk is eerlijk, het was wel een vakantie van; ‘ heerlijk we gaan weer naar huis.’ Nooit meer naar dit hotel.
We hadden een all in geboekt, jammer dat het eten meestal koud was. Ruime kamer, alleen de douche erg klein. Verzorging: iedere dag schoon gemaakt en schone handdoeken. Ruime balkon en dicht bij het centrum. Al met al een fijne vakantie gehad.
Kleinschalig hotel. Super schoon. Kamer prima als je samen op vakantie ben. Perfecte ligging zowel dichtbij strand als stad. Vriendelijk personeel. Eten niet uitgebreid maar goed. Hotel geschikt voor volwassenen. Minder voor tieners. Voor de prijs een perfect hotel.
Onwijs schoon hotel, maar daar is ook alles mee gezegd. Piepkleine douche. Mensen met een maatje meer of langer dan 175m hebben een probleem. Veel Russen en Scandinaviërs. Eten is ronduit slecht weinig keus. Gewoon niet lekker. Voor de prijs die wij hebben betaald doe ik niet moeilijk en zijn we in de stad gaan eten. Keuze genoeg. Personeel ook heel stug. Geen Hollandse vriendelijkheid gewend denk ik.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Kindvriendelijk | Beschikbaar |
Nachtclub | 1 km |
Openbaar vervoer | 0.3 km |
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 20-22 Güllerpinari Mahallesi, Kerim Kaptanlar Sokak, 20-22, TR-07400 |
Website |