Belek Beach Resort
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Pal tegenover het bekende Kleopatra-strand ligt Hotel Riviera & Spa. Een sfeervol all-inclusive hotel in Alanya op loopafstand van leuke winkels. Ook de gezellige boulevard met zonovergoten terrasjes ligt lekker dichtbij. Hennie: *‘Super hotel, goed eten en vlakbij het strand en centrum een aanrader...
We zijn 26 september terug gekomen na 15 dagen Riviera het was weer een super vakantie we komen hier al 11 jaar wij zijn super tevreden over eten elke dag wel wat anders en warm het strand is ook mooi elke dag aanwezig het is een rustig hotel maar de mensen hebben ondeling gauw contact met elkaar is super en alles op loopafstand dat is helemaal mooi wij gaan volgend jaar weer is ons lievelings plek.
Weinig uitleg bij aankomst aan de balie,ze hadden er niet veel zin in. Kamer goed netjes wel wat verouderd ,bedden zeer slecht . Eten weinig afwisseling bijna altijd het zelfde. Bij all in verwacht je toch dat er wat coctails bij zijn was allemaal extra betalend . Ligbedden en parasols op het strand moet je ook voor betalen maar dan verwacht je toch dat ze netjes zijn. In de buurt is veel te beleven allemaal op wandelafstand.
vanaf ontbijt tot avondeten was goed kamer keurig schoon personeeltop zeer gast vrij min puntje beetje sfeerloos maar heelrustig
Prima hotel, goed eten geen dag hetzelfde en warm. iedere dag een schone kamer. Vriendelijk personeel. Ligging fantastisch to Cleopatra strand
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |