Eftalia Ocean
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Is relaxen op het strand een van jouw favoriete activiteiten tijdens je vakantie? Dan zit je gebakken in Eftalia Holiday Village. Je wandelt vanuit dit hotel binnen een paar minuutjes naar de zee waar je een privéstrand hebt. Zie jij jezelf al liggen op het privéstrand bij Eftalia Village?
Het eten heeft weinig variatie je moet drinken uit plastik bekers het smaakt dan voor de duivel niet. Zwembaden zijn oke, personeel niet echt vriendelijk. Al met al komen wij hier niet meer terug.
Vriendelijk personeel Alles netjes verzorgd Zwembaden en glijbanen goed Eten prima
Prima Hotel! Toen we aan kwamen was het tegen 12 uur een meneer bij de receptie wie ons hielp vroeg bij het inchecken of we een upgrade wouden voor een familiekamer met 2 slaapkamers voor 150 euro konden we direct na onze kamers toe. Onze eigen kamer een groot 2 persoonskamer konden we pas om 14.00 in. Wij hebben dus besloten dit wel te doen want waar wij hadden geboekt betaal je zo rond de 500 euro meer voor een familiekamer met 2 slaapkamers. De kamers zijn alleen wat gedateerd maar ja je slaapt er alleen maar airco`s deden prima en verder erg netjes en schoon complimenten voor de schoonmakers. Verder is personeel aardig bij zwembad als er geen bedjes meer is kwam een jongen gauw met bedjes en een parasol, zwembaden prima op strand kun je van alles gebruik maken glijbanen eten enz prima voor elkaar! Enige min puntje is dat je bijna 2 uur in de bus zit van Antalya na Alanya toe helaas.
Het was een heerlijke vakantie. Hotel is net een dorpje met een leuke laan en veel groen. Zeer schoon. Genoeg bedjes bij de zwembaden en het strand. Veel waterpret en mogelijkheden voor het hele gezin. Eten was goed en genoeg keus. Om 19.00 uur erg druk bij het eten. Vanaf 20.00 uur was het rustiger. Kortom een aanrader!!
Alles is netjes en schoon Kamers waren super fijn 2 slaapkamers Personeel is vriendelijk als je ze een fooitje geeft doen ze alles voor je Ontbijt prima Het middag/avond eten vonden wij niet lekker / vaak niet warm/ eentonig
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |