Eftalia Splash Resort Hotel
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Eftalia Splash Resort Hotel
Dompel je onder in het bruisende hart van vakantiepret bij Eftalia Splash Resort Hotel, waar het waterplezier ongekend is! Met zijn schitterende ligging nabij het strand en de adembenemende zwembadzone, is dit de ultieme bestemming voor zowel de fanatieke zwemmers als strandliefhebbers. Perfect voor een onvergetelijke familievakantie!
De Ligging
Eftalia Splash Resort Hotel ligt in het levendige centrum van Konakli, slechts 600 meter van het prachtige zand- en kiezelstrand. Voor degenen die de lokale omgeving willen verkennen, liggen haltes van het openbaar vervoer op slechts 500 meter afstand, waardoor de reis naar nabijgelegen attracties een fluitje van een cent is. Het bruisende stadscentrum, vol met bezienswaardigheden en activiteiten, bevindt zich op een steenworp afstand, op slechts 200 meter. Voor reizigers die van ver komen, is het goed om te weten dat de luchthaven Antalya (AYT) op ongeveer 110 kilometer van het hotel ligt.
Eftalia Splash Resort Hotel verwelkomt vakantiegangers in een wereld vol comfort en plezier, met faciliteiten die elke verwachting overtreffen. Het hotel, dat trots 290 kamers telt verdeeld over 5 verdiepingen, biedt 24/7 receptieservice, Wi-Fi in de openbare ruimtes en toegankelijkheidsvoorzieningen voor iedereen. De zwembadzone is ongetwijfeld het kloppende hart van het resort, met 3 buiten- en binnenzwembaden, een kinderzwembad, waterglijbanen en een whirlpool, omringd door een zonneterras met ligstoelen en parasols. Voor de actieve vakantieganger biedt het hotel een scala aan sportfaciliteiten, van tennis en beachvolleybal tot een fitnessstudio, en zelfs watersporten. Na een dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen in de spa, sauna of met een massagebehandeling. Voor de jongste vakantiegangers is er een speelplaats en een miniclub, terwijl volwassenen kunnen genieten van livemuziek, een disco en zelfs een nachtclub.
Bij Eftalia Splash Resort Hotel is de culinaire ervaring net zo indrukwekkend als de faciliteiten. Het hotel beschikt over een restaurant, koffiehuis en bar, waar vakantiegangers kunnen genieten van verfrissende drankjes en heerlijke gerechten. Kies voor de all-inclusive optie en laat je verrassen door de diverse snacks, alcoholische en alcoholvrije dranken die deel uitmaken van deze verzorging. Of je nu kiest voor het uitgebreide buffet of liever à la carte dineert, elke maaltijd is een feest voor de zintuigen.
Het is belangrijk om te weten dat faciliteiten voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit beschikbaar zijn, hoewel het goed is om vooraf specifieke behoeften te verifiëren. Houd er rekening mee dat sommige services, zoals de wellness en sportfaciliteiten, mogelijk extra kosten met zich meebrengen. Betaalmethoden die worden geaccepteerd zijn Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
In de beoordelingen wordt duidelijk dat vakantiegangers vooral genieten van de vele faciliteiten en de entertainment die het ressort te bieden heeft. De glijbanen, zowel bij het hotel als op het strand, zijn een groot succes en zorgen voor veel plezier. De shuttlebusdienst naar het strand wordt als erg handig ervaren. Ook de bazaars op loopafstand vallen in goede aarde. De schoonheid van de kamers en het uitzicht vanaf het balkon krijgen complimenten, net als de hygiëne over het algemeen. Het personeel wordt, ondanks een enkele uitzondering, geprezen om hun vriendelijkheid en de goede service, zelfs als er soms een verkeerd drankje wordt geserveerd. Het eten, vooral het dessert, is smakelijk en gevarieerd. De avondshows en het animatieteam zorgen voor een gezellige sfeer waarbij vakantiegangers zich vermaakt voelen.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 17 Devlet Yolu Türkler Mevkii, 4700 |
Website |
Eftalia Splash Resort Hotel
Kan iemand mij vertellen of dat klopt dat er een moskee voor het hotel is gebouwt
Leuke vakantie gehad met veel plezier op de glijbanen, deze zijn echt de moeite waard. Shuttlebus naar het strand waar nog meer glijbanen op je wachten. Erg goed geregeld. Enige negatieve was de enorm gehorige kamers en cocktails zaten er niet bij in, niet erg maar om dan €8,- neer te moeten leggen vond ik overdreven. Bazaars op loopafstand, heel leuk! Animatie zijn we niet geweest. Wel even rijden vanaf de airport maar dat stond ook in de boeking. Eten is prima en afwisselend, prijs/kwaliteit in verhouding. De gehorige kamers zou ons nu niet overhalen om daar nog een keer heen te gaan. Maar de rest vonden we echt top.
Toen we hier aankwamen werden we meteen geholpen met de koffers en werden naar onze kamer gebracht door het personeel, de kamer en de badkamer is erg schoon en hebben een mooie uitzicht vanuit onze balkon dus dat is al een goed begin.
De service hier is ook top, alleen soms verstaan de medewerkers niet en krijg ik bijvoorbeeld het verkeerde drankje maar dat kan ook eventueel aan mij liggen, voor de rest is de service uitstekend.
Het eten hier is ook erg lekker vooral het dessert!
Na een paar dagen hebben we een medewerker genaamd Dennis ontmoet, echt een leuke jongeman die graag mee praat en een spelletje meedoet, echt een topper!
Het ressort is ook zeer kindvriendelijk en is genoeg te doen voor ze.
Kortom: hygiëne is prima, eten is lekker, personeel is vriendelijk en Dennis mag medewerker van de maand worden.
Eftalia Splash Resort Hotel
Sommige van het personeel zijn wat sacherijnig, savonds is er altijd een leuke ‘show’ dat elke avond verschillend is. Dan kan je aan een tafeltje zitten kijken of een spelletje doen, wij deden gezellig een spelletje met Dennis, hij is echt een gezellige gozer!👌🏼 de kamer is verder erg ruim, wij kregen met zn 2e een kamer voor 4 personen. Eten varieert elke avond en is prima voor een all-inclusieve
Animatie team is echt super goed, Zero, Dennis en Emir maken er een echt feest van.
Het eten is goed en gevarieerd, Ehmet is een echte geweldige ober en gastheer.
De schoonmaakster is ook altijd vrolijk en doet haar werk doen.
Ze zijn over het algemeen erg vriendelijk en heel erg correct.
Hotel met het concept met geld is er meer mogelijk.
Qua eten is veel keuze voor jong en oud.
Zwembaden zijn top alleen de glijbanen (sommige) sluiten om 12.00 of 16.00.
Hotel is wel wat verouderd waardoor het gehorig is.
Animatie is er elke dag wat leuks te doen en op zondag hebben ze een rustdag.
Tamer van de animatie is geweldig
- € 512
Kamelya Collection Aishen Club
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 358
Eftalia Aqua Resort