7.4GoedScore uit 832 reviews

Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Club Mermaid Village

Club Mermaid Village is dé plek voor vakantiegangers op zoek naar zon, zwemplezier en strandavonturen. Met maar liefst twee zoetwaterzwembaden, een spannende waterglijbaan en een privé zandstrand op slechts 600 meter afstand, biedt dit hotel volop waterpret. De ideale bestemming voor een onvergetelijke familievakantie onder de Turkse zon!

De Ligging

Club Mermaid Village bevindt zich in een sfeervolle omgeving net buiten het bruisende centrum van Alanya. Op slechts 600 meter afstand vinden vakantiegangers het strand en openbaar vervoer, waardoor het ontdekken van de omgeving gemakkelijk wordt gemaakt. Winkels, restaurants en bars liggen op een steenworp afstand, en voor wie op zoek is naar avontuur, is het aquapark op 8 km afstand een must-visit. Het hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die zowel de rust willen opzoeken als de levendigheid van Alanya willen ervaren. De luchthaven van Antalya is ongeveer 110 km verwijderd van het hotel, waardoor het een goed bereikbare bestemming is voor internationale reizigers.

Club Mermaid Village is uitgerust met een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over 210 kamers, diverse zwembaden waaronder twee zoetwaterzwembaden en een apart kinderbad, omgeven door een zonneterras met gratis ligstoelen en parasols. Voor de jongste vakantiegangers is er een miniclub en een speelplaats. Wie op zoek is naar ontspanning kan terecht in het wellnesscentrum, dat een hamam, sauna en diverse massagebehandelingen biedt. Actieve vakantiegangers hebben de keuze uit verschillende sportfaciliteiten zoals tafeltennis, darts, en een fitnessstudio. Dankzij de all-inclusive formule kunnen vakantiegangers onbeperkt genieten van het uitgebreide aanbod aan eten en drinken.

In Club Mermaid Village kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden in het buffetrestaurant 'Main Restaurant' dat zowel binnen als buiten zitplaatsen biedt. Met een keuze uit all-inclusive verzorging kunnen vakantiegangers de hele dag door genieten van ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, evenals snacks, lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken tussen 10:00 en 23:00 uur. Voor verfrissende drankjes zijn er meerdere bars, waaronder een lobbybar, zwembadbar en strandbar die garant staan voor feelgood momenten.

Rolstoelgebruikers kunnen zonder zorgen hun verblijf in Club Mermaid Village boeken, aangezien het hotel over faciliteiten voor rolstoelgebruikers beschikt. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten, zoals de wellnessbehandelingen, tegen betaling zijn. Het hotel accepteert American Express, Visa en MasterCard als betaalmethoden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Veel vakantiegangers hebben de tijd van hun leven gehad in deze accommodatie, waar vooral het vriendelijke personeel, de nette kamers met comfortabele bedden en de uitgebreide eetmogelijkheden hoog worden geprezen. De stranden en zwembaden zijn goed uitgerust met voldoende bedjes voor iedereen, en de zonneterassen vallen in de smaak bij zonaanbidders. De kinderen kunnen zich uitleven met een breed aanbod aan animatie, terwijl de schoonheid van zowel de verblijven als de algemene ruimtes wordt opgemerkt. Een verjaardag wordt hier zelfs extra bijzonder gemaakt met persoonlijke aandacht. Kortom, een echte aanrader voor een onvergetelijke vakantie.

• Airconditioning

Website

7.4GoedScore uit 862 reviews

Geweldig
Door Boefje op 06-10-2024

Geweldige vakantie gehad in dit hotel. Hier en daar laat men steekjes vallen maar die worden na melding naar tevredenheidd opgepakt. Altijd lekker eten ook in de middag in het restaurant maar ook in de snackbar en op het strand al is daar logischerwijs geen uitgebreide keuze. All in concept van 10:00 t/m 23:00 uur zoals aangegeven bij de beschrijving Kamers zijn goed en netjes, bedden slapen prima. Voldoende bedjes op het strand (bereikbaar met de tracktor shuttle) en bij beide zwembaden, voor echte zonaanbidders zijn er 2 zonneterassen. Vriendelijk personeel die alles voor de gasten wil doen als ze maar op een normale manier behandeld worden. Zelfs de eigenaar en eigenaresse komen regelmatig langs voor een praatje

Ik kan geen negatieve dingen noemen omdat ik ze niet heb mee gemaakt. Voor mij een echte aanrader om naar toe te gaan

Geweldig!
Door Familie Janse op 22-09-2024

Wat een geweldige vakantie met ons hele gezin van 8. Onze oudste zoon heeft hier zijn verjaardag gevierd. De tafel was gedekt, er werd gezongen en voor de taart werd gezorgd. Als klap op de vuurpijl, kreeg onze zoon een cadeautje van de eigenaren van het hotel. ❤️ Zeer schoon, van de vloer van het zwembad en het restaurant, tot de verblijven. Elke dag bedden opgemaakt, schone handdoeken, vloer gedweild. Iedereen loopt de benen onder zijn lijf vandaan om gasten een goed verblijf te geven. Eten is zeer gevarieerd. Voor ieder wat wils. De kinderen kunnen eten en drinken wat ze willen. Elke dag is er een ruime vorm van animatie voor kinderen en volwassenen. Zwembaden en alles er om heen is goed geregeld. Het enige minpunt; veel Engelse families. Er wordt alcohol geschonken aan kinderen (door de ouders van deze kinderen) waardoor deze ontzettend vervelend zijn. Dikke pluim voor de eigenaars en al het personeel welke zeer betrokken zijn!

Vreselijk, zeker niet doen!
Door Cheyenne Hiwat op 11-09-2024

Ik verbleef hier samen met partner en 2 kinderen onder de 3. Voor de kinderen geweldig, die vermaken zich toch wel in een zwembad. Maar voor ons was dit niet wat wij hadden gehoopt om de volgende redenen:

• Kamer: vies, overal mieren, oud bloed op het babymatras welke ook te klein was en de baby daardoor niet veilig kon slapen, airco verschillende maken kapot, de koelkast begaf het en de gordijnrail kwamen van de muur af. Stil alarm ging af midden in de nacht om 3 uur. Schoonmaker die meedere malen de kamer binnen komt bij do not disturb
  • Eten: koud, smerig, onhygienisch, wij zijn hier goed ziek van geweest evenals vele andere gasten waar wij mee spraken.
  • Kluis: borg van 20 euro betaald, dit zouden wij terug krijgen. Bij de check out werd ons verteld dat wij dit niet terug kregen.
  • Tijden: voor kleine kinderen een disco om 21:00, ontbijt begint om 8 uur, hiervoor is er zelfs geen water/thee/koffie te verkrijgen in het gehele hotel.

Club Mermaid Village

Nooit meer mermaid voor ons..
Door Murat op 31-08-2024

Hotel is zeker geen 4 sterren meer een 2 sterren en all inclusief is het ook zeker niet je moet voor je WiFi voor je kluisje in je kamer extra betalen is meer een half pension. En alles wat inclusief is bijna altijd op. 1e kamer die wij kregen stonk meteen bij binnenkomst naar schimmel waarop wij ook gelijk de kamer hebben geweigerd bedden met spinnenwebben lakens niet verschoond bad met zwarte schimmel randen enz. Na het weigeren van de kamer kregen we een betere kamer maar daar begon de airco te lekken. Werd gemaakt maar na 2 dagen weer zelfde probleem.Eten is wel okej niet veel variatie en als er iets extra is wordt het na 1 uur opgeruimd avond eten is van 18:30 tot 20:30 maar om 19:30 wordt het opgeruimd. Denk om aan personeel te geven??? Bijna alles is altijd op of ze willen je niet geven. Veel van het Personeel is heel erg onbeschoft. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Heb nog nooit zo'n slecht hotel gehad.

Wij zijn hier 8 dagen met 2 kleinkinderen geweest
Door Evelina op 09-08-2024

Het was geweldig, kids hebben lekker gezwommen.

Duur hotel voor kwaliteit wat je krijgt
Door Sjannie op 19-07-2024

Op zich prima hotel,kamers werden bij ons niet schoongemaakt blok 4, bij ander blok wel. Badkamers waren niet schoon vol met kalk en hier en daar schimmel. Ook vond ik het personeel van de spa ook vaak vragen of je kwam.

Bediening werkt hard,bij ons werd er niet schoongemaakt wel handdoeken om de 3 dagen gebracht en om 3 dagen prullenbakken geleegd. Eten eentonig,en eigenlijk slecht voor wat je betaald. Koffie staat waterig ingesteld. Wij zijn hotels gewend van 3 tot 5 sterren in de loop van 20 jaar in Turkije. Maar dit was de duurste ooit en je krijgt niet wat je verwacht voor 4 sterren. Jammer ik zou deze niet boeken. Zee is ook niet zo mooi als in Alanya zelf. Ligt afgelegen dus met taxi naar stad kost 60€ heen en terug.

Al met al kun je beter hotel boeken meer in Alanya.

• Eftalia Aqua Resort

€ 497

Eftalia Aqua Resort

9.6
    TurkijeTurkse RivièraAlanya

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Eftalia Ocean Hotel

€ 468

Dream Fun World

7.2
    TurkijeTurkse RivièraSide / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Aska Lara Resort & Spa

€ 386